اقایون گیمر راه حلی برا taimed out ندارید لطفا بگید
کاهش پینگ جوابب میده
اقایون گیمر راه حلی برا taimed out ندارید لطفا بگید
کاهش پینگ جوابب میده
شایدم دارن مونگول نمایی می کنن!![]()
آغاز سیزن جدید رو به همه برنز ها خسته نباشید میگمانشاالله شماهم در این سیزن جدید به الوهایه بالاتر سعود خواهید کرد باشد که رستگار شویم همگی در راه چلنجر شدن حس خوبی دارد بنده خودم تونستم 3 روز چلنجر بودن رو تجربه کنم بعدش کمبود پینت باعث عضل بنده از مقامم شد
![]()
من برونز 3 ام میتونی اکانتم رو بوست کنی؟ فقط تا گولد 5
بهت اسکین گیفت میدم تروخدا کمکم کن تو برونز گیر کردم![]()
اتفاقا رتبه ی Mongol ها 5 ه توی IQ
:p
شماها من و خودتونو نبینید با اینترنت سر کار داریم و لول می زنیمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای کیو پایین تر از اینا که مسخر میکنید تو ایران فراوونه (بازی رو مال بچه ها می دونن و یه سری افکار اینطوری دیگه دارن شماها نمیبینیدشون توی اینرنت)
ولی خوب بقیه کشورا حداقل در سطح صفر رو دیگه فکر می نن
رنکینگه ای کیو زیاد هست(البته اگه حسب رو بر این بذاریم که اینا توطئه نیست و نمی خوان ما رو تخریب کنن و از این افکار)
باید اینقدر تلاش کنی تا بیای بیرون. بابا تو اروپا که سریع میشه رفت دیویژن بالا. همه نوبن. من تو آمریکا بیشتر از 30 پروموشن داشتم تا بشم سیلور 5من برونز 3 ام میتونی اکانتم رو بوست کنی؟ فقط تا گولد 5
بهت اسکین گیفت میدم تروخدا کمکم کن تو برونز گیر کردم![]()
از بس هرچی اف احمق ترول فید همش تو تیم من بود + پینگم هم گاهی همکاری می کرد و تو پروموشن هام یا دی سی میشدم 5 دقیقه ای به لطف صبا یا اینکه پینگ مشید 400 یا بیشتر
برو کار کن نگو چیست کار. خودت زور بزن بیا بالا. زور زور
بابا ریوت هم ریده با این ریورک کردنش
تریس و مخصوصا مخصوصا علی جدید خیلی زشته اه اه. تو ریورک نکن خوب مگه مجبوری
یک سایت کاملا نامعتبر ..خنده داره که عربها مثل عراق و کویت و... از ما IQ شون از ما بالاتره
خیر متاسفانه بنده الو بوستر نیستم ولی اگه بخوای میتونم کسی رو بهت معرفی کنم . یا فعلا دست نگه دار من best of 10 رو با اکانت مسترم بازی کنم بعدش با هم میریم پلات یا گلدی بهت بده اگه تو euw باشیمیتونی از همین الان ادد کنی Daemonize
Last edited by GL & HF; 21-01-2015 at 18:54.
نه من تو سروره EuNe هستم
10 تا بازی اول رو باختم شدم برونز 5 حالا من چیکار کنم ؟
تو چجوری پس مستر شدی ؟ تروخدا بیا اکانت منو بوست کن
من فقط میخوام تو اکانت منو بوست کنی
جان من اینکارو میکنی لطفا ؟
خیلی برونز جای بدیه میخوام برسم سیلور پیشرفت کنم
یکی به من کمک نمیکنه اینجا ؟
پس این فروم به چه دردی میخوره ؟![]()
هم اکنون 33 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 33 مهمان)