سرعت شبانه خیلی افتضاح شده دیشب با سرویس یک مگ با ترفند تازه 700 مگ تونستم بگیرم در صورتی چند وقت پیش از همین سورس تا 4 گیگ هم تو شب میشد گرفت ولی الان اینجوری شده
سرعت شبانه خیلی افتضاح شده دیشب با سرویس یک مگ با ترفند تازه 700 مگ تونستم بگیرم در صورتی چند وقت پیش از همین سورس تا 4 گیگ هم تو شب میشد گرفت ولی الان اینجوری شده
من الان دو هفته هست که اینترنت پارس آنلاین گرفتم
تا امروز سرعتم در روز دقیق 145 کیلو بایت در ثانیه بود
الان شده 20
اعصابم داغونه
این سرعتم که اومده پایین دائمی که نیست؟
فکر نمیکنم دائمی باشه وضعیتتون
از کدوم مرکز مخابراتی هستی؟
ایننترنتم که برای پارس آنلاین هست
ولی همیشه تو سایت speedtest.net سرورهایی رو که باهاشون متصل میشم رو میزنه
کرج و بعضی مواقع هم تهران
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:10 PM ----------
الانم می خوام برم تو سایت speedtest.net
تا نتیجه سرعتم رو اینجا بزارم ولی انقدر سرعتم پایین اومده سایت failed میده
کسری اضافی حجمو تو همون مدیریت سرویس مشخص میشه که مثلا شما یه فایل 700 مگی گذاشتی واسه دانلود ولی 750 مگ تو سایت ثبت شده و سوال دومتم زمان دیسکانکت ثبت میشه
به احتمال زیاد موقتی هست دوست عزیز
امیدوارم
چون تمام پست های قبلیم تو این تاپیک نوشته بودم که خیلی راضیم و همیشه سرعتم ثابت بالای 140 هست
الان بخواد سرعتم هی اینجوری بمونه ضایع میشم![]()
واقعا اعصاب نذاشته :|
٦ گيگ تو ٢ هفته تموم شد :O
شبانه هم افتضاح :|
---
- Sent from my iPod touch using Tapatalk
وقتی پارس آنلاین به کاربراش خط 128 کیلوبیت میده در واقع یک خط دو مگ رو بین 8 نفر share میکنه و البته محدودیت سرعت 140 کیلوبایت میذاره.
وقتی هم به کاربراش خط یک مگ میده در واقع باز هم همون دومگ هستش که بین دو نفر شیر میشه.یعنی اگه شبها که رایگان هست هر دو کاربر آنلاین باشن سرعتشون باید 128 باشه که باهم میشه 256 کیلوبایت یا همون دو مگابیت.
اما من از وقتی خط یک مگ گرفتم سرعتم از 1 تا 6 اغلب اوقات 85 کیلوبایته و این معنیش اینه که همون خط دو مگ در واقع بین 3 نفر share شده. 255=85*3
در واقع این کار مصداق بارز کم فروشی هست.مشتریهاشون زیاد شده و بجای اینکه پهنای باند رو افزایش بدن دارن میزان share رو زیاد میکنن.کاربرا هم نمیتونن چیزی بگن چون خیلی ها (از جمله من) بدون مدرک یک مگ گرفتن و یه جورایی خودشونم پاشون گیره.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)