دو نکته ! اول اینکه با روشن خاموش کردن مودم سرعتم برنگشت و ااینکه فقط دانلودم محدود شده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دو نکته ! اول اینکه با روشن خاموش کردن مودم سرعتم برنگشت و ااینکه فقط دانلودم محدود شده !!
یعنی ری..دم به این مملکت بی در و پیکر بی قانون!!!
![]()
دوستان عزیز من امروز هر چی فحش از دهنم در امد به اینا گفتم ولی چه فایده پول مون رو خوردن وقت مون رو هدر دادن و عصاب مون رو خورد کردن فحش ما هم به جای این ها بر نمیخوره این ها حروم زاده هستن پس زیاد به خودمون فشار نیاریم.وقتی مملکتی قانون نداره و قانونش قانون جنگله همین میشه.تنها کاری که میتونیم بکنیم اینه که همه به نشانه اعتراض در یک روز مشخص درخواست تخلیه بدیم وقتی 2 3 هزار نفر این کار رو انجام بدن دیگه از این گه خوری ها نمیکنن.بابات بد دهنی هام هم معضرت دیگه اعصاب ندارم مخم نمیکشه.
بدون شرح:
میبینم که نظرت عوض شده.
چند بار بگم این اسیاتک درست بشو نیست؟؟!!![]()
پشتیبانی تهران که زنگ میزنی مشغولی میزنه همش،نمایندگی زنگ میزنی میگه زنگ بزن تهران
هم درست روزی که یک روز به سرویس فعلیم مونده و این یه روز تموم میشه اون تمدیدی که کردم فعال میشه این بازی ها داره در میاد
بدشانسی پشت سرهم
این طور که معلومه هر روز فقط حق دانلود یه مقدار مشخص داریم !!!!
دیشب دقیقا ساعت 12 تراقیک هدیه واسه من شروع شد حدود 200 مگابایت با سرعت 100 دانلود کردم
بعدش برگشت به حالت عادی سرعت 60 شد و نزدیک 1 گیگ دانلود کردم
از 1 گیگ که گذشت دوباره محدود شدم و الان سرعت 20 هستش
واقعا سیستم جالبی راه انداختن
موندن تو این شرکت دیگه فایده نداره،اگه همه کسایی که ناراضی هستن بعد از پایان دوره شون تخلیه کنن اینا میفهمن که دیگه از اینکارا نکنن.
پشتیبانی 1544 تهرانشون از صبح مشغولی میزنه خب این اسمش شد پشتیبانی؟؟؟
دوستان عزیزی که مثل من پاشون تو آسیاتک گیر نیست لطف کنن اگر براشون مقدوره که از جای دیگه ای سرویس بگیرن، همه در یه روز خاص درخواست تخلیه بدن؛ این راه خیلی خوبیه.
فقط نامحدود ها مشکل دارن , من از دوربری ها که پرسیدم گفتن : چند شب هست که با شبانه حدود 6-7 گیگ دانلود کردن حتی دیشب . الان نگاه کنید که یک محدود نیست که بگه اوضاع خرابه . فقط نامحدودها هستند که شکایت دارند .
من به شدت از اسیا تک دیگه راضی نیستم امروز هم رفتم مخابرات بگیرم 512 نامحدود 1 به 5 میگفت 43 هزار تومن میصرفه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)