ممنونم از جوابتون فقط سرعت شاتر سونی 2000/1 است ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
ممنونم از جوابتون فقط سرعت شاتر سونی 2000/1 است ایا مشکلی ایجاد نمیکنه
سرعت شاتر برای سوژه های معمول وغیر متحرک اکثرا روی 1/50یا1/60کفایت میکند که در صورت تحرک (سوژه شخص باشد)نهایت 1/200کافی میباشد .منظور از سوالتون مشخص نیست !انشا... که جوابتون رو گرفته باشید.
سلام ، تا 1200 دمباله دوربین میگشتم کلی گیج شدم کدوم بهتره ، خودم از SX50 HS خوشم اومده ، کسی میدونه این مدل محدودیت فیلمبرداری داره یا نه ؟ p520 چطوره ؟؟
تو این رنج قیمت انتخابای بهتری هست ؟؟
کیفیت عکس های کدوم بهتره ؟؟ sx50 hs , P520 ??
ممنونم جوابمو گرفتم فکر میکردم هر چه سرعت شاتر بالاتر باشه از سوژه های متحرک بهتر عکس میگیره
دوستان سونی Wx50 با wx100 تفاوتشون زیاده؟ منظورم اینه که میارزه پول بیشتر بدم و wx100 رو بگیرم یا نه؟ چون زیاد هم حرفه ای نیستم ! ....![]()
فکرتون تا حدودی درسته ولی به غیر از سرعت شاتر عوامل دیگری هم در نتیجه ی دلخواه تاثیر گذارند و آنها عملکرد سرعت شاتر رو محدود میکنند(یعنی همیجوری نمیتونید سرعت شاتر رو مثلا روی 1/200بگذارید,باید عوامل دیگر رو با اون هماهنگ کنید تا نتیجه بگیرید)
شما اول مشخص کنید برای چه نوع مصرفی قصد خرید دارید?عکس خانوادگی,طبیعت یا یادگیری عکاسی?
Wx50دوربین بسیار خوب و ارزندها آیه نسبت به قیمتش .
برتریهای wx100نسبت به 50:
بهره گیری از لنزهای خوب سری G
Lcdباکیفیت تر و زوم 10برابر نسبت به 5برابرwx50.
موفق باشید
سلام ، فک نکنم با این پولی که دارم چیزه بهتری گیرم بیاد( 1100 - 1200)!! تو سوپر زوم ها چیز بهتری از SX50 هست ؟ تو review ها که کیفیت عکسش از همه سوپرزوما بهتر بوده ، نظر شما ؟؟؟
چیزی که منو سمتش جلب کرده زوم 50x ، ماکرو فوق العاده ، فقط پاناروما نداره که چارهی نیست دیگه و کیفیت پرترشو نمیدونم چقد از مدل هایی مثل G1x , D3200 و 600D کمتره ، کیفیت عکسش نسبت به اونا تو ذوق که نمیزنه ؟؟ بلاخره 600 - 700 تا ارزون تره + پول لنز تله و ماکرو !!!
تو این رنج قیمت دوربین بهتری هست که کیفیت عکسش بهتر باشه ؟؟ کیفیتش اونقد بالا باشه که بشه به خاطرش قید لنز SX50 زد ؟؟؟ ممنون بابت جواب![]()
دوست عزیز شما انتخاب خودتون رو کرده اید و فکر نمیکنم نظر من خیلی روتون اثر بزاره!
اگر کیفیت نسبت به زوم براتون اولویت داره و امکان افزایش بودجه ندارید G12خروجی بهتری بهتون میده ولی اگر زوم براتون اولویت داره که انگار اینچنین هم هست بهترین انتخاب همون سوپر زومهایی است که نام بردقد فرقشون رو هم چند پست قبل تر گفتم.تفاوت دوربین بریج با SLR هایی که نام بردید رو میتونید از سایز حسگرشون حدس بزنید که قابل مقایسه نیست.
پاینده باشید
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)