تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1497 از 3195 اولاول ... 49799713971447148714931494149514961497149814991500150115071547159719972497 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,961 به 14,970 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای بازی های 3d , شما نیاز به یک تلویزیون 3d , یک عینک 3d و یک بازی که 3d ساپورت کنه دارید ...
    بعد فکر نکنم هنوز برای xbox بازی 3d ساخته شده باشه , فعلا یه kill zone 3 که برای ps3 ...

3. این کاربر از star Walker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای بازی های 3d , شما نیاز به یک تلویزیون 3d , یک عینک 3d و یک بازی که 3d ساپورت کنه دارید ...
    بعد فکر نکنم هنوز برای xbox بازی 3d ساخته شده باشه , فعلا یه kill zone 3 که برای ps3 ...
    ممنون که جواب دادید.
    بله برای ایکس باکس هم مث اینکه ساخته شده.
    سایت پیناتا بازی بتمن رو میفروشه به همراه عینک 3d و میگه که این بازیقابلیت 3d رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex_metal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    internet

پيش فرض

هدفون های بیسیم کریتیو و سونی حرف ندارن مخصوصا کریتیو مخصوصا کریتیو ولی قیمتای کریتیو سرسام آوره مثلا تو مایه های 80 تومن خودم همیشه دوست داشتم یدونه بخرم
    راستی شما هدفونتو چطوری به xbox زدی اگه از تبدیل استفاده کردی شاید مشکل از تبدیلت باشه. با یه هدفون سیمی چک کن ببین بازم نویز داری یا فقط با هدفون بیسیم
    امروز رفتم پسش دادم یکدونه هدفونه بیسیم فیلیپس گرفتم واقعا محشره 90 تومن برام آب خورد

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

سلام , من می خوام xbox بخرم ولی می ترسم 3 چراغ شه , چون قبلآ داشتم 3 چراغ شد , دیگه هم درست نشد .
    الان ps3 دارم می خوام بفروشم xbox بخرم , حالا میترسم این هم بخرم 3 چراغ شه ...
    حالا میخواستم ببینم این جدیدا سابغه 3 چراغ شدن داشته یا نه ؟
    arcade بگیرم بهتره یا elite ؟
    لطفآ کمکم کنید ...
    من که از کسی نشنیدم که با برد جاسپر 3 چراغه بشه من خودم دارم باش تو اتاقی که فقط یه پنکه داره EVIL5 رو 2 روزه تمام کردم به جرات میتونم بگم دستگاهم 12 ساعت روشن بود و تازه من بازی رو از روی DVD اجرا میکردم هیپ آخ نگفت
    فرق جاسپر با آرکید فقط توی رنگ مشکیش و هارد 120 و هدست و کابل شبکه ای که برای بازی کردن لایو ، است. مال من آرکید که خیلی زود باسش یه هارد 120 میگیرم الانم سعی میکنم برای بازی کردن بازی رو روی فلش بریزم تا به درایو دستگاه فشار نیاد
    برایه چی میخوای PS3 رو بفروشی؟

---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------

امروز رفتم پسش دادم یکدونه هدفونه بیسیم فیلیپس گرفتم واقعا محشره 90 تومن برام آب خورد
    مبارک باشه
    تعریف فیلیپسم شنیدم
    میگم در مقایسه با هدفون باسیم چطوره؟ من رفیقم ینمونه از همین چینی ها داشت من باش حال نمیکردم احساس میکردم نویز میندازه و کیفیت رو میاره پایین

7. 5 کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که از کسی نشنیدم که با برد جاسپر 3 چراغه بشه من خودم دارم باش تو اتاقی که فقط یه پنکه داره EVIL5 رو 2 روزه تمام کردم به جرات میتونم بگم دستگاهم 12 ساعت روشن بود و تازه من بازی رو از روی DVD اجرا میکردم هیپ آخ نگفت
    فرق جاسپر با آرکید فقط توی رنگ مشکیش و هارد 120 و هدست و کابل شبکه ای که برای بازی کردن لایو ، است. مال من آرکید که خیلی زود باسش یه هارد 120 میگیرم الانم سعی میکنم برای بازی کردن بازی رو روی فلش بریزم تا به درایو دستگاه فشار نیاد
    برایه چی میخوای PS3 رو بفروشی؟
    بازیاش گرونه آخه , البته به یه آشنا میفروشم که تو مشتم باشه ...

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

elite 3چراغه نمي شه

داره خودمونی میشه Darkness Inside's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تو لباسم،تو کرج

پيش فرض

3 تا دونه سوال
    1-کابل کامپوننت (Component) و HDMI چین و به چه دردی می خورن؟

2-چه قدر در وضوح و گرافیک بازی های ایکس360 تاثیر دارن؟

3-آیا اونقدر هست این فرق که اگه TV من نمی خورد برم یه TV دیگه بگیرم؟

داره خودمونی میشه hatamir66's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    معلومه تو خونمون

پيش فرض

نه دوست عزیز
    همین پست بالایی گفته بودم. بدم نیست آدم یکم زحمت به خودش بده که حداقل یه نگاهیم به پستای انتهای تاپیک بندازه

12. 7 کاربر از hatamir66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ase_pase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام , من می خوام xbox بخرم ولی می ترسم 3 چراغ شه , چون قبلآ داشتم 3 چراغ شد , دیگه هم درست نشد .
    الان ps3 دارم می خوام بفروشم xbox بخرم , حالا میترسم این هم بخرم 3 چراغ شه ...
    حالا میخواستم ببینم این جدیدا سابغه 3 چراغ شدن داشته یا نه ؟
    arcade بگیرم بهتره یا elite ؟
    لطفآ کمکم کنید ...
    کلا از وقتی که مین های جسپر اومدن ، سه چراغ شدن دستگاه بسیار کم اتفاق میوفته .
    خود من از 2009 دارم تا حالا و سه چراغ نشدم و شده که حتی 9 ساعت دستگاه روشن باشه.
    الیت بهتره چونکه هارد داره و داشتن هارد باعث افزایش عمر دستگاه و درایو دستگاه ، سرعت بیشتر در لود بازی ها و همچنین افت کمتر فریم در سحنه های سنگین میشه.

سلام دوستان
    می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟
    این بازی ها 3 بعدی هستن و شما میتونید با عینک های سه بعدی و یا پک های مخصوص انویدیا اونا رو بازی کنید
    برای بازی با تولزیون LCD معمولی هم میشه و مشکلی نداره ولی عینک 3 بعدی و یا کیت مخصوص انویدیا باید داشته باشید.

3 تا دونه سوال
    1-کابل کامپوننت (Component) و HDMI چین و به چه دردی می خورن؟

2-چه قدر در وضوح و گرافیک بازی های ایکس360 تاثیر دارن؟

3-آیا اونقدر هست این فرق که اگه TV من نمی خورد برم یه TV دیگه بگیرم؟
    کابل های کامپوننت و hdmi کابل هایی هستند که برای انتقال صدا و تصویر استفاده میشن و کامپوننت برای دستگاه هایی که ورودی hdmi ندارن استفاده میشه. کابل hdmi کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به کامپوننت داره باعث میشه که اگه دستگاهتون تصاویر hd تولید کنه ، تصاویر رو با این استاندارد بالا مشاهده کنید و اگه تلوزیونتون ورودی hdmi داره توصیه میکنم حتما یک کابل hdmi تهیه کنید و تفاوت تصویر رو خودتون متوجه میشین.(قیمت کابل 15.000 تومان هست.)

به نظر من که تفاوتشون بسیار زیاد هست و اگه براتون مقدور هست ، حتما توصیه میکنم یک تلوزیون Full HD تهیع کنید.(پیشنهاد خودم پاناسونیک های 42 هستن و فکر کنم سری G10 باشن. البته اطلاعات من در زیمنه تلوزیون کافی نیست)
    Last edited by ase_pase; 31-05-2010 at 19:23.

14. 11 کاربر از ase_pase بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •