سلام دوستان
می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟
سلام دوستان
می گم جریان این بازی های 3D ایکس باکس چیه؟؟؟مثلا بازی مثل بتمن رو با تلویزیون معمولی یا (LCD)هم میشه 3D دید؟؟
برای بازی های 3d , شما نیاز به یک تلویزیون 3d , یک عینک 3d و یک بازی که 3d ساپورت کنه دارید ...
بعد فکر نکنم هنوز برای xbox بازی 3d ساخته شده باشه , فعلا یه kill zone 3 که برای ps3 ...
ممنون که جواب دادید.
بله برای ایکس باکس هم مث اینکه ساخته شده.
سایت پیناتا بازی بتمن رو میفروشه به همراه عینک 3d و میگه که این بازیقابلیت 3d رو داره![]()
امروز رفتم پسش دادم یکدونه هدفونه بیسیم فیلیپس گرفتم واقعا محشره90 تومن برام آب خورد
![]()
من که از کسی نشنیدم که با برد جاسپر 3 چراغه بشه من خودم دارم باش تو اتاقی که فقط یه پنکه داره EVIL5 رو 2 روزه تمام کردم به جرات میتونم بگم دستگاهم 12 ساعت روشن بود و تازه من بازی رو از روی DVD اجرا میکردم هیپ آخ نگفت
فرق جاسپر با آرکید فقط توی رنگ مشکیش و هارد 120 و هدست و کابل شبکه ای که برای بازی کردن لایو ، است. مال من آرکید که خیلی زود باسش یه هارد 120 میگیرم الانم سعی میکنم برای بازی کردن بازی رو روی فلش بریزم تا به درایو دستگاه فشار نیاد
برایه چی میخوای PS3 رو بفروشی؟
---------- Post added at 06:04 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
مبارک باشه
تعریف فیلیپسم شنیدم
میگم در مقایسه با هدفون باسیم چطوره؟ من رفیقم ینمونه از همین چینی ها داشت من باش حال نمیکردم احساس میکردم نویز میندازه و کیفیت رو میاره پایین
بازیاش گرونه آخه , البته به یه آشنا میفروشم که تو مشتم باشه ...
3 تا دونه سوال
1-کابل کامپوننت (Component) و HDMI چین و به چه دردی می خورن؟
2-چه قدر در وضوح و گرافیک بازی های ایکس360 تاثیر دارن؟
3-آیا اونقدر هست این فرق که اگه TV من نمی خورد برم یه TV دیگه بگیرم؟
نه دوست عزیز
همین پست بالایی گفته بودم. بدم نیست آدم یکم زحمت به خودش بده که حداقل یه نگاهیم به پستای انتهای تاپیک بندازه
کلا از وقتی که مین های جسپر اومدن ، سه چراغ شدن دستگاه بسیار کم اتفاق میوفته .
خود من از 2009 دارم تا حالا و سه چراغ نشدم و شده که حتی 9 ساعت دستگاه روشن باشه.
الیت بهتره چونکه هارد داره و داشتن هارد باعث افزایش عمر دستگاه و درایو دستگاه ، سرعت بیشتر در لود بازی ها و همچنین افت کمتر فریم در سحنه های سنگین میشه.
این بازی ها 3 بعدی هستن و شما میتونید با عینک های سه بعدی و یا پک های مخصوص انویدیا اونا رو بازی کنید
برای بازی با تولزیون LCD معمولی هم میشه و مشکلی نداره ولی عینک 3 بعدی و یا کیت مخصوص انویدیا باید داشته باشید.
کابل های کامپوننت و hdmi کابل هایی هستند که برای انتقال صدا و تصویر استفاده میشن و کامپوننت برای دستگاه هایی که ورودی hdmi ندارن استفاده میشه. کابل hdmi کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به کامپوننت داره باعث میشه که اگه دستگاهتون تصاویر hd تولید کنه ، تصاویر رو با این استاندارد بالا مشاهده کنید و اگه تلوزیونتون ورودی hdmi داره توصیه میکنم حتما یک کابل hdmi تهیه کنید و تفاوت تصویر رو خودتون متوجه میشین.(قیمت کابل 15.000 تومان هست.)
به نظر من که تفاوتشون بسیار زیاد هست و اگه براتون مقدور هست ، حتما توصیه میکنم یک تلوزیون Full HD تهیع کنید.(پیشنهاد خودم پاناسونیک های 42 هستن و فکر کنم سری G10 باشن. البته اطلاعات من در زیمنه تلوزیون کافی نیست)
Last edited by ase_pase; 31-05-2010 at 19:23.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)