تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1496 از 1547 اولاول ... 49699613961446148614921493149414951496149714981499150015061546 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,951 به 14,960 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

اینکه قیمت اینترنت را با کالاها و خوارکی مقایسه میکنی خیلی مسخره هست این شرکتها بجای افزایش قیمت میتونن هزینه های بیمورد خودشون را کاهش بدن تمام کار ثبت درخواست و رانژه تحویل سرویس را میشه آنلاین انجام داد دیگه نیازی به ایجاد نمایندگی و هزینه های اضافی نیست که الان بخوان برای تامین هزینه هاشون قیمت تعرفه هاشون را دو برابر کنن
    شرکت های خصوصی اصولا بخاطر کاهش هزینه و افزایش سودشون حتما و قطعا چنین کاری میکنن.. اون نمایندگی شهرها هم که میبینید لازمه. چون نمیشه هر روز در یک مرکز مخابراتی از تهران نیرو فرستاد..
    اما این انتقاد شما کاملا به بدنه دولت و ارگان های دولتی وارد هست.. متاسفانه چند میلیون کارمند در مملکت داریم که بنظرم 70 درصدشون زیادی هستن .. حقوق و مزایایی آنچنانی میگیرن و بازدهی هم ندارن... تو همه ارگان ها هم هستن... از بانک بگیرید برید تو آموزش و پرورش و سایر وزارت خونه ها.... شده پُر از کارمند که پول مفت میگیرن...
    اما در شرکت های خصوصی اتفاقا برعکس هست.. نیرو کم دارن و فشار زیادی به کارگر یا کارمند در بخش خصوصی هست(چون مدتی در بخش خصوصی کار کردم) ، حقوق و مزایا درست حسابی هم ندارن... برعکس کارمند های دولت که حقوق و مزایای عالی دارن

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام ، خدایی نامرد گونه گرون شده
    لیست قیمت های که ارزش دارند (به نسبت نت ایران) ، هر سه سطح برنز، نقره ای، طلایی
    سرویس ۴ مگ

سرویس ۸ مگ

سرویس ۱۶ مگ

3. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام ، خدایی نامرد گونه گرون شده
    لیست قیمت های که ارزش دارند (به نسبت نت ایران) ، هر سه سطح برنز، نقره ای، طلایی
    سرویس ۴ مگ

سرویس ۸ مگ

سرویس ۱۶ مگ
    ارزش خرید ندارن شرکتهای دیگه قیمت پایینتر هست

5. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حالت خوبه. سال قبل افزایش تعرفه داشتن. لازم نیست ماله بکشی. ماله کش

آقا این طرز صحبت که درست نیست که
    اون دوستمون هم توی پستش نه دفاعی از کسی و جایی و نهادی و سیستمی کرده نه چیزی

شما فقط افزایش دستمزد سالیانه رو در نظر بگیرید، همین امسال قراره دستمزد از این ماه 57 درصد افزایش پیدا کنه به نسبت سال گذشته، این یعنی افزایش هزینه های حقوق و دستمزد تمام شرکتها و کارخانجات و کلا تولیدی و خدماتی

و این در نتیجه باعث میشه که شرکت های تولیدی قیمت محصولاتشون رو بالا ببرن و شرکت های خدماتی هم نرخ خدماتشون رو، صحبت صحبت منطقی و صحیحی هست البته اگه ما هم مثل دوستمون متهم به ماله کشی نشیم

بعدم شما اگه جای ما بودی و مبین نت داشتی چی میگفتی با این نرخ ها و تعرفه های نجومی

7. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوست عزیز، افزایش قیمت اینترنت اجتناب ناپذیر بود ، وگرنه شرکت های اینترنتی همه ورشکست میشدن و از پس هزینه هاشون بر نمی اومدن...
    بنظرم نسبت به سایر اقلام هم افزایش چشمگیری نداشته... الان یه پیتزا بین 100 تا 200 هزار تومن قیمت داره... درصورتی که اینترنت واقعا مفته برای یک ماه
    شما به این میگید اینترنت؟
    اجتناب ناپذیر بود؟
    خب تو این یکی دو سال مشترکان اینترنت سر به فلک کشیدن و درآمد شرکت های اینترنتی هم رفته بالا. از این منظر هم به قضیه نگاه کنید.
    اینترنت چند صد مگابیتی به مردم بدن اول بعد قیمت رو افزایش بدن.
    بزودی اینترنت هم میشه چیزی که فقط قشر پر درآمد میتونن استفاده کنن ازش.

9. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اینترنت ثابت با این افزایش قیمت (گیگی ۴ تومن در برابر گیگی ۳ تومن همراه) برای زنده موندن نیازمند افزایش هزینه اینترنت همراه هست. کلا الان شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت در حالت یجوری زنده بمانیم هستند و زیاد به توسعه فکر نکنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اینترنت ثابت با این افزایش قیمت (گیگی ۴ تومن در برابر گیگی ۳ تومن همراه) برای زنده موندن نیازمند افزایش هزینه اینترنت همراه هست. کلا الان شرکت های ارائه دهنده سرویس اینترنت در حالت یجوری زنده بمانیم هستند و زیاد به توسعه فکر نکنید.
    تو این چند سال اخیر، کاربرهای اینترنت ثابت رشد چند برابری داشتن، شاهد اش هم کاهش کیفیت اینترنت به خاطر اورسل بیش از اندازه شرکت های اینترنتی، این شرکت های علاوه بر اینکه هر سال افزایش قیمت دارن، مشتری هاشون هم چند برابر شده، اینکه همشون میگن در حال ورشکته شدن هستیم همش دروغه.

12. 4 کاربر از A-L PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا این طرز صحبت که درست نیست که
    اون دوستمون هم توی پستش نه دفاعی از کسی و جایی و نهادی و سیستمی کرده نه چیزی

شما فقط افزایش دستمزد سالیانه رو در نظر بگیرید، همین امسال قراره دستمزد از این ماه 57 درصد افزایش پیدا کنه به نسبت سال گذشته، این یعنی افزایش هزینه های حقوق و دستمزد تمام شرکتها و کارخانجات و کلا تولیدی و خدماتی

و این در نتیجه باعث میشه که شرکت های تولیدی قیمت محصولاتشون رو بالا ببرن و شرکت های خدماتی هم نرخ خدماتشون رو، صحبت صحبت منطقی و صحیحی هست البته اگه ما هم مثل دوستمون متهم به ماله کشی نشیم

بعدم شما اگه جای ما بودی و مبین نت داشتی چی میگفتی با این نرخ ها و تعرفه های نجومی
    اینکه از کجا میخوان بیارن به مردم ربطی نداره. شرکت خصوصی و وظیفش مدیریت هزینه و در اخر کمک دولت هست. در نهایت اگر نمیتونن. جم کنن برن و اعلام ورشکستی کنن. مثل همه جای دنیا
    افزایش قیمت بدون نرخ مصوب جرمه.
    نرخ مصوب لطف کن بزا اینجا ببینیم تا بفهمیم جرم هست یا نه

شما بست این معلوم الحال رو نگا
    کاملا مشخصه که خودی نیست و از جانب افرادی داره این بست رو میزاره
    حق اشه 20 تا فحش بخوره

خب به گروه های مقاومت ندن که الان من و شما راحت تو خونه نمی تونستیم بشینیم و چونه اینترنت رو بزنیم، در مرزهای کشورهای مختلف مثل اوکراینی ها آواره بودیم.
    بگذریم بحث من سیاسی نیست و اقتصادی هست.
    فعلا الویت دولت دادن یارانه به شرکت های اینترنتی نیست. از اون واجب تر مثل معیشت مردم و دارو مهمه...

حالا چرا اینقدر قضیه رو بزرگ میکنید؟ یک پیتزا چنده؟ والا من خیلی وقته بیرون پیتزا نخوردم اما فک کنم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه.. حالا 100 هزار بیشتر برای یک ماه اینترنت بدیم، زیاده؟؟
    یک تیکه قهوه رو با شیر قاطی میکنن و میفروشن 25 هزار تومن... یک کیلو برنج شده 90 هزار
    حالا مقدار زیادی رو اینترنت نیومده نسبت به سایر هزینه ها...
    Last edited by magiteq1; 08-04-2022 at 12:42.

14. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

این دوستمون چرا تو همه تاپیکهای همه سرویس دهنده ها داره سنگ اونا رو به سینه میزنه ؟ بی دلیل ؟ از سر دلسوزی ؟ ما رو میخوان روشن کنن ؟

16. 5 کاربر از blackbird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2019

پيش فرض

اینکه از کجا میخوان بیارن به مردم ربطی نداره. شرکت خصوصی و وظیفش مدیریت هزینه و در اخر کمک دولت هست. در نهایت اگر نمیتونن. جم کنن برن و اعلام ورشکستی کنن. مثل همه جای دنیا
    افزایش قیمت بدون نرخ مصوب جرمه.
    نرخ مصوب لطف کن بزا اینجا ببینیم تا بفهمیم جرم هست یا نه

شما بست این معلوم الحال رو نگا
    کاملا مشخصه که خودی نیست و از جانب افرادی داره این بست رو میزاره
    حق اشه 20 تا فحش بخوره

خب به گروه های مقاومت ندن که الان من و شما راحت تو خونه نمی تونستیم بشینیم و چونه اینترنت رو بزنیم، در مرزهای کشورهای مختلف مثل اوکراینی ها آواره بودیم.
    بگذریم بحث من سیاسی نیست و اقتصادی هست.
    فعلا الویت دولت دادن یارانه به شرکت های اینترنتی نیست. از اون واجب تر مثل معیشت مردم و دارو مهمه...

حالا چرا اینقدر قضیه رو بزرگ میکنید؟ یک پیتزا چنده؟ والا من خیلی وقته بیرون پیتزا نخوردم اما فک کنم بین 100 تا 200 هزار تومن باشه.. حالا 100 هزار بیشتر برای یک ماه اینترنت بدیم، زیاده؟؟
    یک تیکه قهوه رو با شیر قاطی میکنن و میفروشن 25 هزار تومن... یک کیلو برنج شده 90 هزار
    حالا مقدار زیادی رو اینترنت نیومده نسبت به سایر هزینه ها...

اینجا تاپیک سیاسی نیست اما چون به من و صحبت من اشاره کردید باید نکاتی رو بگم

در مورد هزینه دفاعی و امنیت مملکت من شروع نکردم، اون دوست دیگه در مورد هزینه مقاومت حرف زد و من جواب دادم.
    مورد مهم و اصلی که شما دوستان درکی ازش ندارید متاسفانه.... یا سن شما نمیخوره یا در جایی از ایران زندگی میکردید که در زمان جنگ ایران و عراق در امان بودید... ما چون در خوزستان زندگی میکردیم، در زمان جنگ آواره شدیم و از صفر که نه... از منفی صفر زندگی مون رو شروع کردیم برای همین الان نعمت امنیت و اینکه آواره نیستم رو میفهمم.. خب این حرف من کجاش ربطی به حکومت و جناح و اینا داره؟

متاسفانه همه مسائل رو قاطی میکنید...

18. این کاربر از Shervan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •