آره ماناماد پشتیبانیش بدرد نمیخوره به قسمت فروشش بگو 2نفر داره اگه شانست باشن میتونن دان استریمو بالا ببره یادت نره مودم هم باید روشن باشه که بتونن دان استریم رو تغییر بدن
آره ماناماد پشتیبانیش بدرد نمیخوره به قسمت فروشش بگو 2نفر داره اگه شانست باشن میتونن دان استریمو بالا ببره یادت نره مودم هم باید روشن باشه که بتونن دان استریم رو تغییر بدن
چند سالی که ضحی بودم هر وقت زنگ میزدم برای پهنای باند مودم خاموش بود ولی بازم انجام میدادن . هر چند اینا انجام نمیدن وگرنه اگر بهونه مودم باشه مودم رو هم روشن میکنم ولی مشکل اینجاست نمیخوان انجام بدن ...
با شانس کاری کی راه افتاده که من دومیش باشم ... هیییییییییییییییییییییی![]()
ببینید نوشته up to5 یعنی حداکثر 5مگ یعنی اگر کمتر شد طبیعیه و حق اعتراض ندارید![]()
دوستانی که اهواز هستید وارد پارتک شدید؟
فرشاد ت پارتکی؟
بله پارتاک هستم ولی کار نمیکنه برای من فقط وارد اکانت میشه دیگه سرویسا نمیان که بخوام تمدید کنم یا ترافیک بخرم
تو پارتاک من یوزر پس ای بی اس ام رو که فقط عدد هست می زنم وارد نمی شه
611*****
با سلام خدمت شما
شما چکار کردید که سرعت دانلودتون اینقدر رفته بالا؟!
با سلام خدمت دوستان
من قبلا 256 مخابرات داشتم سرعت دانلود 100 میدید به نظرتون الان هم برم مخابرات بگیرم 256 همین سرعت رو میده یا شانسی بوده؟
آیا مخابرات مثله قبلا پکن لاس داره؟!! چون من بعد از اینکه سرویسهای نامحدود رو برداشت رفتم شاتل راضیم ولی دیگه از ساعت 11 شب به بعد نمیشه با نت شاتل آبادان کار کرد پکت لای میشه 70:| ولی سرعت دانلود فیکس 100 در کل ساعات رو و اینترنتم نامحدود 128 شاتل
الان پینگ مخابرات تو گیم آنلاین سرورهای ایرانی چنده چون من mw2 بازی میکنم؟!
دوستان محض اطلاع همه دوستان مخابرات دوباره سرویسهای نامحدود خودشو فعال کرده به این سایت برید و تعرفه های جدید رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا قیمت سرویسهای نامحدود مخابرات استان خوزستان ماشاء الله 2 برابر شده ولی بقیه استانها سرویسهای نامحدودشون همون قیمت قبله واقعا عجیبه!!!!
واقعا مردم خوزستان مظلومن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)