تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1496 از 4105 اولاول ... 49699613961446148614921493149414951496149714981499150015061546159619962496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,951 به 14,960 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

امروز از 2تا پلیس +10 پرسیدم هر دوشون گفتن که تاریخو عقب بندازی کدتم عوض میشه ...گفته زیاد پیش اومده مثلا طرف یکه 12 سپاه بوده تمدید کرده یکه دو دوباره کد نیروی انتظامی براش خورده ...
    نظر شما ؟ اینو گفتم بخاطر اینکه بعضی از دوستان میگفتن قانونی هست که میگه نمیشه ...البته هنوزم مطمئن نیستم ...
    منم افتادم نیرو انتظامی اراک شاید همین کارو بکنم البته اگه آشنا و پارتی داری تو سپاه حتما پیگیرش شو

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

منم افتادم نیرو انتظامی اراک شاید همین کارو بکنم البته اگه آشنا و پارتی داری تو سپاه حتما پیگیرش شو
    یعنی شدنیه ؟ اگه دوباره نیروی انتظامی بیوفتی چی ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یعنی شدنیه ؟ اگه دوباره نیروی انتظامی بیوفتی چی ؟
    ببین اول اینکه شما که درخواست عقب انداختن میدی باید قبول کنن اگر قبول کردن اونوقت مدارکتو میبری سپاه پذیرشت کنن اگر سپاه پذیرشت کرد دیگه کدت اونجا میخوره اگه آشنا داری میتونه کارتو راه بندازه من از این میترسم بندازم عقب بعدسپاه پذیرشم نکنه اونوقت دو ماه که عقب انداختم هیچی باید تو اوج گرما برم آموزشی

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

ببین اول اینکه شما که درخواست عقب انداختن میدی باید قبول کنن اگر قبول کردن اونوقت مدارکتو میبری سپاه پذیرشت کنن اگر سپاه پذیرشت کرد دیگه کدت اونجا میخوره اگه آشنا داری میتونه کارتو راه بندازه من از این میترسم بندازم عقب بعدسپاه پذیرشم نکنه اونوقت دو ماه که عقب انداختم هیچی باید تو اوج گرما برم آموزشی
    ای گل گفتی ارش جان ...دقیقا منم از همین میترسم ...سر درد گرفتم بس که فکر کردم ...
    یکی قولشو بهم داده گفته 90 درصد سپاهی ولی تکلیف اون ده درصد چی میشه !!!
    نمیدونم والا!؟

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

ببخشید این سوالو فقط از دوستانی که تو نیرو انتظامی خدمت میکنن میپرسم من آموزشی افتادم مالک اشتر اراک
    من نه آدم سوسولیم نه نازک نارنجی ام که با چند ماه دوری ازخونه فکر فرار و دیوونگی و افسردگی بزنه به سرم / من تک پسر هستم یعنی شاید بیوفتم شهر خودم/ نیروی انتظامی من باید 24ساعته خدمت کنم ؟ یعنی مرخصی ها و روزهایی که رسما تعطیله ما تعطیل نیستیم
    اصلا به نظر شما خدمت تو نیرو انتظامی انقدر سخته که ارزششو داره من دو ماه بندازم عقب برم سراغ پذیرش سپاه؟
    شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟ الان فکر میکنید خیلی بدشانسید و دارید جای خیلی بدی خدمت میکنید
    من لیسانس دارم / 4سال فعالیت بسیج و تکمیلی هم رفتم یعنی با این اوضاع حداقل 4 یا 5ماه کسری میگیرم/

6. این کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببخشید این سوالو فقط از دوستانی که تو نیرو انتظامی خدمت میکنن میپرسم من آموزشی افتادم مالک اشتر اراک
    من نه آدم سوسولیم نه نازک نارنجی ام که با چند ماه دوری ازخونه فکر فرار و دیوونگی و افسردگی بزنه به سرم / من تک پسر هستم یعنی شاید بیوفتم شهر خودم/ نیروی انتظامی من باید 24ساعته خدمت کنم ؟ یعنی مرخصی ها و روزهایی که رسما تعطیله ما تعطیل نیستیم
    اصلا به نظر شما خدمت تو نیرو انتظامی انقدر سخته که ارزششو داره من دو ماه بندازم عقب برم سراغ پذیرش سپاه؟
    شما اگه جای من بودید چیکار میکردید؟؟ الان فکر میکنید خیلی بدشانسید و دارید جای خیلی بدی خدمت میکنید
    من لیسانس دارم / 4سال فعالیت بسیج و تکمیلی هم رفتم یعنی با این اوضاع حداقل 4 یا 5ماه کسری میگیرم/
    در کل نظر من اینه که اگر جایی آشنا دارید، اونجا برید
    هر چقدر هم بد باشه بازم هوای شمارو دارن... حتی توی یک پادگان وسط بیابان

اگر هیچ جا آشنا ندارید اگر بتونید جای مشخصی پذیرش بگیرید که خدمت درش راحت باشه، حتما ارزش داره
    اینکه کدوم نیرو باشه اونقدر اهمیت نداره
    این مهمه که اولا شهر خودتون باشه و ثانیا حداقل دردسر و مسئولیت رو داشته باشه

8. این کاربر از farzad02 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بله ارزش داره
    موقعی که همه تعطیل هستن شما اماده باش هستی
    مردم میرن سیزده بدر شما اماده باش هستی
    مردم میرن خرید اخر سال شما باید بری تو بازارچه ها مواظب باشی کسی کیف قاپی نکنه
    مردم میرن عید مسافرت شما باید هفت روز گشت بزنی-یا پیاده یا موتور یا ...
    کلا نیرو انتظامی خدمتش سخت نیست ولی بدیش اینه که موقع استراحت مردم شما باید چند برابر کار بکنی
    واقعا مزخرفه
    تونیسنین عوضش کنید

10. 3 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

امروز از 2تا پلیس +10 پرسیدم هر دوشون گفتن که تاریخو عقب بندازی کدتم عوض میشه ...گفته زیاد پیش اومده مثلا طرف یکه 12 سپاه بوده تمدید کرده یکه دو دوباره کد نیروی انتظامی براش خورده یا همین طور بلعکس...
    نظر شما ؟ اینو گفتم بخاطر اینکه بعضی از دوستان میگفتن قانونی هست که میگه نمیشه ...البته هنوزم مطمئن نیستم ...
    دوستان کارشناس نظرشون در مورده این مطلب چیه ؟
    ممنون

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

داداش من اموزشي مالك اشتر بودم ، رسما هتله اونجا

اما بدبختي بعد از آموزش شروع ميشه ، تقسيمات افتضاح ، خيلي جاها عملا هيچ فرقي بين يه سرباز فوق ليسانس با سربازصفر قائل نيستن
    خيلي جاها بشدت بي قانون ِ و هر كس هر معاونتي كه هست واسه خودش قانون تصويب مي كنه و بر اساس اون كار ميكنه

خدمت در ناجا واقعا سخته ، بنظر من 100% ارزششو داره 2 ماه بندازي عقب و بري سپاه يا حتي ارتش
    Last edited by urumchi; 05-04-2013 at 12:37.

13. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

در کل نظر من اینه که اگر جایی آشنا دارید، اونجا برید
    هر چقدر هم بد باشه بازم هوای شمارو دارن... حتی توی یک پادگان وسط بیابان
    اگر هیچ جا آشنا ندارید اگر بتونید جای مشخصی پذیرش بگیرید که خدمت درش راحت باشه، حتما ارزش داره
    اینکه کدوم نیرو باشه اونقدر اهمیت نداره
    این مهمه که اولا شهر خودتون باشه و ثانیا حداقل دردسر و مسئولیت رو داشته باشه
    بله ارزش داره
    موقعی که همه تعطیل هستن شما اماده باش هستی
    مردم میرن سیزده بدر شما اماده باش هستی
    مردم میرن خرید اخر سال شما باید بری تو بازارچه ها مواظب باشی کسی کیف قاپی نکنه
    مردم میرن عید مسافرت شما باید هفت روز گشت بزنی-یا پیاده یا موتور یا ...
    کلا نیرو انتظامی خدمتش سخت نیست ولی بدیش اینه که موقع استراحت مردم شما باید چند برابر کار بکنی
    واقعا مزخرفه
    تونیسنین عوضش کنید
    داداش من اموزشي مالك اشتر بودم ، رسما هتله اونجا
    اما بدبختي بعد از آموزش شروع ميشه ، تقسيمات افتضاح ، خيلي جاها عملا هيچ فرقي بين يه سرباز فوق ليسانس با سربازصفر قائل نيستن
    خيلي جاها بشدت بي قانون ِ و هر كس هر معاونتي كه هست واسه خودش قانون تصويب مي كنه و بر اساس اون كار ميكنه
    خدمت در ناجا واقعا سخته ، بنظر من 100% ارزششو داره 2 ماه بندازي عقب و بري سپاه يا حتي ارتش
    ازتون بابت جوابها تشکر میکنم راهنماییتون بهم خیلی کمک کرد من با دو نفر از آشناهامون که یکیشون کادری سپاه و یکیشون هم سربازه صحبت کردم قراره فردا خبرشو بهم بدن که اگه سپاه منو پذیرش میکنه و میتونه کدم را عوض کنه برم درخواست بدم بندازمش برج 4 / فقط ترسم از اینه برم درخواست بدم قبول نکنن آخه دلایلی که تو دفترچه است را من واسه عقب انداختن ندارم حالا فردا اگه بهم جواب مثبت دادن میرم +10 درخواست میدم/ بازم از همتون تشکر می کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •