دوست عزیز من یه یک هفته ای هستش پست های این تاپیک را میبینم اکثر کاربرا سرعت شبانشون کاهش پیدا کرده
دلیلش را که نمیدونم اما امیدوارم که دوباره خوب بشه![]()
دوست عزیز من یه یک هفته ای هستش پست های این تاپیک را میبینم اکثر کاربرا سرعت شبانشون کاهش پیدا کرده
دلیلش را که نمیدونم اما امیدوارم که دوباره خوب بشه![]()
همین الان گرفتم.
بازم خواستی به خودم بگو برات پ.خ میزنم.
![]()
آفرین ادامه بده خوبه نه من نیازی ندارم واسه دوستانی که هی گلایه از افت سرعت دارن بذار
دهن همتون سرویس هم شمایی که سرعتت خوبه و خر کیفی هم تو پارس انلاین به شخصه میگم تف به خودتو و کارکنانت و اون پولی که میگیری
یک ماهه سرعت من داغون شده بالا 10 20 ک نمیره شب ها پینگ هم که کلا خراب و قطعی روزی 20 بار و... 2 3 گیگ هم تو روز روشن الکی ازم کم کردن و برش نمیگردونن. تو یک ماه 6 گیگ اضافه ترافیک گرفتم + اون 35 تومنی که پول سه ماهه 512 دادم که 20 روز هم نرسید
اشتراک 512 ، 30 گیگ چطوره ؟
از شاتل میخوام مهاجرت کنم به پارس
گزینه خیلی خوبیه ولی براتون میصرفه با هزینه ماهانش ؟
تمام isp ها سرعت حجمیشون در ساعات غیر رایگان بالاست حتی 6 مگ هم شنیدم هیچ فایده ای هم نداره حالا هی زرت و زورت اسپیدتست بزارید البته برای بالا رفتن پست هم خوبه
دوستان تفاوت 512 با 1 مگ تو دانلود شبانه چقدر هست؟
سرعت شبانه رو هر روز کمتر می کنن بی ناموسا. یک مگ و دو مگم نداره . من خودم یک مگ دارم سر ماه 128 میگیرم . یک گیگ هم دزدیده بودن هنوز برنگردوندن .
دوستان ؛
چطوری متوجه میشین که اضافی از ترافیکتون کسر کرده ؟
و یه سوال دیگه ؛ تو قسمت مدیریت سرویس ، گزارش مصرف ، اون ستون "زمان" وقتیه که کانکت شدیم یا دیسکانکت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)