240 هزار تومن بابت این پول دادی؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
240 هزار تومن بابت این پول دادی؟!
الان واسه من دوباره دانلود اومد روی همون 60 . کلا فعلا معلوم نیست چی به چیه و ثبات نداره.
هم اکنون سرعت دانلود من ۱۰ تا ۲۰ ـه.
۵۱۲ نامحدود برنزی![]()
فایده نداره!
بزنگید گیر بدین به واحد شکایات! اینجا کاری درست نمیشه!
شب خوش! بریم فیلم ببینیم![]()
512 نامحدود برنزی !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فکر کنم فهمیدم اینا قصدشون چی بوده !
اینکه نوشته حداقل تبادل یه چی تو مایه های همون گیگ هدیست اما به صورت افتضاح تر و در جهت عکس و منفی !!!
یعنی هر روز فقط حق داری یکم از چیزی که حق داری مثلا 8 گیگ رو با سرعت اسمی واقعی دانلود کنی ! بعدش میشه دایل آپ !
من که میگم دیگه امیدی به این شرکت نیست . اونایی که مثل من تمدید طولانی نزدن و میتونن برن ، خوش به حالشون . اونایی هم که میخوان تازه بیان رو تسلیت میگم![]()
عملا نامحدود رو حذف کردن
نه دوست عزیز، امروز روز آخر سرویسمه، 2 مگ نقره ای داشتم برای امتحان سرویس 4 مگ 2473.3 تومان پرداخت کردم تغییر دادم به کولاک نقره ای ببینم چجوریه.
هم اکنون سرعت روی 90 هست!!! (4 مگ نقره ای)
Last edited by mohsen_rkh; 26-08-2013 at 08:06.
آقا اینجوری نمیشه بیایید وحدت داشته باشیم همه بریم ازشون شکایت کنیم.کاری هم نداره. یه فرم راحت پرکنید و تلفن و ایمیل بدید...من شکایت کردم...لینک ثبت شکایت اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فعلا اگثر طرح ها چه 512 چه 1 چه 2 چه 4 نامحدود همشون زیر 100 هستند و بیشتر نمی شن . بغیر از حجمی ها که سرعت شبانه شون خوب شده . فعلا در حال تغییر در سیستم اکانتینگ هستند و چند روزی طول میکشه تا سرعت ها به سرعت اصلی تیدبل و مصرف منصفانه شروع بشه . به من باشه , فعلا حجمی ها بهتره . چون نامحدود ها الان مثل حجمی ها هستند که حتی شبانه ندارند و اصلا نامحدود الان بصرفه نیست . (طبق گفته الان پشتیبانی 1544 )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)