آقا حمید مرسی که جوابمو دادین.حالا با توجه به گفته های خودتون بهترین راه حلی که پیش روم میزارین چیه؟
چطوری سیستممو ارتقا بدم؟ ی جفت باند jbl دیگه یا ی ساب؟
در مورد آمپ هم لطفا راهنماییم کنین که چه مدلی جوابگو هست؟
آقا حمید مرسی که جوابمو دادین.حالا با توجه به گفته های خودتون بهترین راه حلی که پیش روم میزارین چیه؟
چطوری سیستممو ارتقا بدم؟ ی جفت باند jbl دیگه یا ی ساب؟
در مورد آمپ هم لطفا راهنماییم کنین که چه مدلی جوابگو هست؟
Last edited by adamahan; 19-05-2014 at 18:38.
به نظر من 2 جفت اسپیکر نذار اصلا صدا جالب نمیشه. اون اسپیکرا رو بردار یه جفت کواک خوب بذار مثل 690 هرتز یا اگه بیس زیاد میخوای dls 1073.
یه آمپ 8604 پایونیر هم بگیر حدود 440 تومن.
پخشت هم جالب نیست اگه تونستی عوضش کن 140 آلپاین با 300 تومن بگیر. یا اگه بیشتر داری 7056 کنوود حدود 500 تومن.
ممنون حمید جان...یه سوال دیگه هم دارم حمیدجان..اونم اینکه قیمت باند پایونیر 6965(V2) هم میشه بهم بدی؟به نطرتون 6974 بهتره یا 6965(V2)؟
سلام
دوستان یه مدل باند گرد معرفی کنید میخوام ببندم رو درب وانت . بدون آمپ هم جواب بده !
یه مدل پایونر متفرقه گرفتم .کواکسیال بود . کلا 2 سال کار کرد .الان یکیشون خشخش میکنه کاغذش! توییتر هاش هم ضعیف شدن![]()
سلام حميد جان؛ پخش مناسب در رنج قيمت 250-300 چي معرفي ميكنيد.
امكان داره واسم تهيه و ارسال كنيد. سپاس فراوان![]()
سلام آقا حمید باتشکر از جوابتون
جایی رو معرفی میکنید که هم پخش رو کن وود U456 و اسپیکر آلپاین SPG-69C3 بخریم و هم برامون ببنده معمولا هزینه نصب چقدره و غیر از اینها هزینه ای دیگه داره
اگه خودتون دارید ممنون میشم شمارتون برام بفرستید
Last edited by hesabdarrasmi; 20-05-2014 at 15:04.
سوال مجدد آقا حمید
این Kenwood kdc-x400 چطوره تعریفشو شنیدم جدید اومده جای خبر دارین داشته باشه باند مناسب این چی پیشنهاد می دید
باتشکر
Last edited by hesabdarrasmi; 20-05-2014 at 15:02.
[QUOTE=hamidR15;8227768]سلام وحید جان.کدوم 8500?GM-D8500m که نیست.چون اون منو هست.فکر کنم مدل رو اشتباه نوشتی.
آمپتون پروتکت کرده.اگر گین و کم کردید و مشکل برطرف شده احتمالا به آمپ فشار می آمده در این حالت حرارت آمپ افزایش پیدا میکنه و در نهایت پروتکت انجام میپذیره.
/QUOTE]
سلام حمید جان
ممنون بابت پاسخت
آره مشکل قطع شدنش برطرف شده ولی این آمپ این کواکو ارضاء نمیکنه آمپو عوض کنم یا راه دیگم داره؟
سلام...دوستان لطفا یک پخش خوب تا سقف قیمت 170 تومن نو یا دسته دو معرفی کنید...بیشتر کیفیت صدا واسم ملاکه..این مدل ها بدون سی دی چطورن pioneer mvh x165 ui
kenwood kmm u165
pioneer mvh 155 ui
sony dsx a30c
jvc x100
Last edited by alipencia; 20-05-2014 at 16:44.
ولی چه باندیه این co 609 هم کیفیتی هم قدرتی تازه قدرتشو با یونیت x303 به رخ همه میکشه
انقدر صدا شفاف متوجه نمیشی که صدا خیلی زیاده همش دوس داری ببری بالاتر ولومو
نه مثل بقیه کواکا ولوم میدی مغزتو میخورن
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)