از شما بخاطر اشتباهم عذرخواهی میکنم راستش کمتر خانمی را دیده ام که در تالارهای گفتگو مثل شما فعال باشد واسه همین بدون فکر کردن از لفظ آقا استفاده کردم امیدوارم از اشتباه من دلگیر نشده باشید .
موفق باشید .
از شما بخاطر اشتباهم عذرخواهی میکنم راستش کمتر خانمی را دیده ام که در تالارهای گفتگو مثل شما فعال باشد واسه همین بدون فکر کردن از لفظ آقا استفاده کردم امیدوارم از اشتباه من دلگیر نشده باشید .
موفق باشید .
از پیگیریتون خیلی ممنونم
متاسفانه منم هر ری ویو یا مقایسای رو دیدم آخر شده بود) البته گفتم که انتظار زیادی ندارم
تصمیم گرفتم بودجمو ۲۰۰ هزار بالا ببرم الان نظرم روا xp60 هست.شما چه پیشنهادی دارید؟
متاسفانه سایت مورد نظر من همهٔ دوربینهای مورد نظرمو زده بزودی
کسی جواب مارو نمیده؟؟؟
منCanon IXUS 240خریدم ولی فیلم های ضبط شده رو وقتی با خود دوربین میخواهی ببینی صدای دوربین رو که تا ته زیاد میکنی بازم صدای دوربین خیلی کمه
این ماله خود دوربینه یا دوربین مشکل داره؟؟؟؟![]()
دوربینهای عکاسی معمولا میکروفن های ضعیفی دارند و شما اگه کیفیت اون رو با یه موبایل مقایسه کنید موبایل صدای شفاف تری ضبط میکنه ,دوربین من هم که از بهترینها بهره میبره این مشکل رو داره .شمااگرویدیوها را از طریق تلویزیون ببینید این مشکل تا حدودی بهتر میشه یا اگه از طریق اون دریچه بالای دوربین ممکنه براش میکروفن جداگانه تهیه کنید.
Last edited by m0fidi; 08-08-2013 at 15:34.
پست تکراری ارسال شده
Last edited by m0fidi; 08-08-2013 at 15:36.
صدا رو خوب پخش میکنه و خوب هم رو تلویزیون پخش میکنه ولی رو دوربین وقتی میخواهیم فیلم رو ببینیم صدای ضعیفی داره ولی صدای حرکت بین منو به خوبی میاد
دوستان برای استفاده خانگی و اماتوری تو رنج دو تومان کانن g1x رو توصیه میکنید یا یک dslr با لنز کیت
اکثر دوربینهای سخت خوب بالای 300 دلاره متاسفانه و فوجی هم دوربین سخت درست و حسابی نزده تنها دوربینی که نسبتا خوبه و بودجتون هم میخوره همون سونی tf1 که انشا.. وارد شده باشه.
مرسی از دقتتون ,تا حالا اینجوری بهش فکر نکرده بودم
بله منظور منم همین مشکل بود دقیقا ,اشکال از دوربین شما نیست با این نکته ای که گفتید الان نمیدونم که دقیقا چی میشه که کیفیت صدا اینجوریه !
هر چی که هست همه جاییه و در صورت نصب میکروفون خارجی صدا بطور محسوسی خوب میشه.
سلامت باشید
سلام
اگر دغدغه ی عکاسی و قصد یادگیری اش را دارید SLR بگیرید در غیر اینصورت g1xفراتر از انتظاراتتون هم هست و انتخابیست عالی.البته بنظر من با این بودجه سونی rx100انتخاب بهتریه نسبت به g1x.
Last edited by m0fidi; 09-08-2013 at 00:40.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)