فکر نکنم هار ه_ک شده تاثیری روی بن شدن داشته باشه!!! بیشتر به خاطر اورجینال نبودن دی وی دی بازی بن میشید!!!!
هارد لب تاب هست که با یه تغیرات نرم افزاری به جای هارد کنسول شناخته میشه و در قابی شبیه همون قاب کنسول قرار میگیره..
فکر نکنم هار ه_ک شده تاثیری روی بن شدن داشته باشه!!! بیشتر به خاطر اورجینال نبودن دی وی دی بازی بن میشید!!!!
هارد لب تاب هست که با یه تغیرات نرم افزاری به جای هارد کنسول شناخته میشه و در قابی شبیه همون قاب کنسول قرار میگیره..
میشه یکی لطفاً روش استفاده از Media Center ایکس باکس رو بهم یاد بده ؟
من میخوام با لبتابم فیلم هایی که توش هست رو از طریق ایکس باکس پخش کنم و ببینم
کابل شبکه رو به پشت لبتاب وصل کردم، از اون سمت هم به پشت ایکس باکس وصلش کردم
از اینجا به بعدش رو دیگه نمیدونم باید چیکار کنم !!!
تو قسمت Media Center ایکس باکس فقط یه دکمه Test Connection داره که وقتی میزنم میگه شبکه ای یافت نشد
چه ربطی داره که برای اتصال لبتاب به ایکس باکس باید آدم آنلاین باشه ؟!!
میشه یکی کمک کنه ؟ داره میره رو اعصابم
یه سوال داشتم هارد ایکس باکس من تقریبا خیلی سبکه یعنی هارد لبتاب هم انقدر سبکه ؟
سلام.
1.xbox که از 4 دسته پشتیبانی میکنه تو چه بازی هایی استفاده شده؟میشه مثال بزنید؟
2.تو لایو چه بازی هایی بیشتر حال میده؟کدومشون معروف شده؟
3.اگه لایو بازی کنیم چه قدر ترافیک حدودا مصرف میکنه؟
ممنون
gears of war 2 از 4 دسته پشتیبانی می کنه
تو live فکر کنم سری halo و gears of war و cod پر طرفدار ترین ها باشن
مثلا توی بازی های اتومبیل رانی ، یا توی فوتبال ، یا گیتار هیرو یا راک بند یا ...
ولی در کل بازی های دو نفره یا بیشتر برای کنسول های نسل جدید خیلی کم تولید میشه ، و بیشتر بازی ها رو شما میتونید از طریق شبکه یا استفاده از لایو دو یا چند نفره بازی کنید که البته لذتش هم خیلی بیشتره ، چون دیگه صفحه بازی شما N قسمت نمیشه .
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
بله ، همین قدر سبکه
بالاخره تونستم با Media Center ایکس باکس کار کنم
ولی عین اتصال از طریق USB میمونه ! چون قادر نیست زیرنویس فیلم های دایویکس رو پخش کنه یا فرمت هایی مثل MKV رو ساپورت کنه
در کل باهاش اصلاً حال نکردم، معلوم نیست برای چی یه همچین امکانی رو قرار دادند در حالیکه همون هارد اکسترنال یا فلشی که از طریق USB کنسول وصل میشه به مراتب رابط کاربری بهتری داره !
هدفون های بیسیم کریتیو و سونی حرف ندارن مخصوصا کریتیو مخصوصا کریتیو ولی قیمتای کریتیو سرسام آوره مثلا تو مایه های 80 تومن خودم همیشه دوست داشتم یدونه بخرم
راستی شما هدفونتو چطوری به xbox زدی اگه از تبدیل استفاده کردی شاید مشکل از تبدیلت باشه. با یه هدفون سیمی چک کن ببین بازم نویز داری یا فقط با هدفون بیسیم
میگم این میکروفن x360 تو چه بازی هایی کارایی داره ؟؟؟ قیمت رو لطف میکنید ؟؟؟
سلام , من می خوام xbox بخرم ولی می ترسم 3 چراغ شه , چون قبلآ داشتم 3 چراغ شد , دیگه هم درست نشد .
الان ps3 دارم می خوام بفروشم xbox بخرم , حالا میترسم این هم بخرم 3 چراغ شه ...
حالا میخواستم ببینم این جدیدا سابغه 3 چراغ شدن داشته یا نه ؟
arcade بگیرم بهتره یا elite ؟
لطفآ کمکم کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)