500 گیگ حجم را زده یک میلیون و هفتصد هزارتومن!!! ببخشید جسارت نشه کم مونده به مشتری بگه شلوارت هم بکش پایین
500 گیگ حجم را زده یک میلیون و هفتصد هزارتومن!!! ببخشید جسارت نشه کم مونده به مشتری بگه شلوارت هم بکش پایین
اینستاگرم شاتل به سانسور کردن کامنت ها رو آورده وقتی که همه اعتراض کردن به قیمت های جدیدش.
کامنت من رو حذف کرد و این خیلی خجالت آور هستش.
صد رحمت به دزد سر گردنه.
امیدوارم هرچی پول از ما میگیرن رو خرج کفن و دفن یا بیمارستان و بیماری عزیزترین کسانی که دارند بکنن.
![]()
دوست عزیز، افزایش قیمت اینترنت اجتناب ناپذیر بود ، وگرنه شرکت های اینترنتی همه ورشکست میشدن و از پس هزینه هاشون بر نمی اومدن...
بنظرم نسبت به سایر اقلام هم افزایش چشمگیری نداشته... الان یه پیتزا بین 100 تا 200 هزار تومن قیمت داره... درصورتی که اینترنت واقعا مفته برای یک ماه
طرح ماندگار مخابرات خیلی خوبه
- - - Updated - - -
طرح ماندگار مخابرات خیلی خوبه
اینترنتی که اینترنت باشه نه اینترانت، اینترنت بین الملل کلا خرابه، تک کانکشن برای کارهای مختلف اصلا نمیشه کار کرد و مولتی کانکشن هم بستگی داره به موارد مختلف، پشتیبانی، کارشناسان حرفه ای نیستن، یه چیزایی که میگن و یاد دادن تکرار کنن که همه میدونن، اما یه بار از مشکلات اینترنت نمیگن، اینترنت خوب بدن بعد قیمت افزایش بدن.
دلم میخواد جمع اوری بزنم بره از دست این دزدا راحت بشم ولی اخه جمع اوری کنیم با چی بریم اینترنت اونوقت؟ ایرانسل دزد تر؟ مخابرات؟ اسیاتک؟ یکی از یکی بدتر و دزد ترن راه فراریم نیست![]()
من همون موقع که گفتم تمدید نکردم. رفتم شیپور یه مودم 2101 td-lte دست دوم در حد نو خریدم 1300 تومن خیلی هم خوبه. (فقط قبل از خرید اول باید یه مودم گیر بیارید چک کنید td-lte جای شما آنتن داره یا نه)
سرعت 4 مگ داشتم از شاتل یعنی همش روی 800 کیلوبیت بود خیلی پاکت لاست هم داشت، آشغال شده بود.
اینکه قیمت اینترنت را با کالاها و خوارکی مقایسه میکنی خیلی مسخره هست این شرکتها بجای افزایش قیمت میتونن هزینه های بیمورد خودشون را کاهش بدن تمام کار ثبت درخواست و رانژه تحویل سرویس را میشه آنلاین انجام داد دیگه نیازی به ایجاد نمایندگی و هزینه های اضافی نیست که الان بخوان برای تامین هزینه هاشون قیمت تعرفه هاشون را دو برابر کنن
دوبرابر چیه ؟ من ۱۶ مگ با ۳۵۰ گیگ رو ماهی ۱۵۰ میخریدم
الام باید ۱.۱ میلیون پول بدم
۱۶۰ تومن واسه ۱۰۰ گیگ ، واسه ۲۵۰ گیگ بعدی هم باید ۹۵۰ تومن پول ترافیک بدم
من یه ساله تمدید کردم ماه پیش وگرنه حتما تخلیه میکردم ، خیلی گرونه کردن
بعد از هر گونه دوز و کلکی که شاتل میتونست سوار کنه تا سرویس های بنجلشو تو پاچه ملت کنه دیگه رسما رید با این تعرفه هاش کسی روی سرویس های گلدش نرفت اومد سرویس های سیلورو تا جای ممکن کم ترافیک کرد که سرویس گلد برسه به سیلور قدیم بعد دوبرابر تو پاچه کنه همون سرویس قبل و با تغییر نام! بهتر بود بجای گلد سرویس شِت نامگذاری میکرد هم به شرکتش میخوره هم کیفیتش![]()
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)