تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1495 از 2365 اولاول ... 4959951395144514851491149214931494149514961497149814991505154515951995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,941 به 14,950 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل و آقا حمید نازنین؛
    پخش با کیفیت که usb هم بخوره تا رنج 300-350 چی پشینهاد میدین.

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم با کواکام
    اینه که ولوم بالا میدم بعد یه دقیقه قطع میشدن صدارو کم میکردم دوباره وصل میشدن تا نصابم گفت که ماله آمپلیته کمش کرد خوب شد
    کواکام co609 آمپ 8500 poineer پخشم x303
    آیا آمپ نمیکشید واقعا یا نه
    ماشینم پراید

3. این کاربر از 212vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل و آقا حمید نازنین؛
    پخش با کیفیت که usb هم بخوره تا رنج 300-350 چی پشینهاد میدین.
    ALPINE 140

5. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مدته سمنده ال ایکس گرفتم که پخش فابریکی روش هست هم سی دی میخوره هم USB رو ساپورت میکنه . من اهل سیستم بازی نیستم و همینم جوابمو میده و راضیم ازش . منتها دوست دارم یه پخش تصویری روی ماشین بندازم که اگه خواستم فیلم و شو هم نگاه کنم بتونم .

چند روزه پیش پشت شهرداری بودم و کلی از این پخش های ایندی داشتند با مارک های مختلف که تو این برند های متفرقه مارشال از همه معروف تر بود و دو تا مدل داشت که ظاهر خوبی داشتند و فروشنده هم خوب تعریف میکرد از کارایی هاش . قیمتش هم حدوده 550 بود .

منتهی نمیدونم میشه رو کیفیت مارشال حساب کرد ؟ آیا اصلا این پخش های ایندی سایز بزرگ روی سمند خوب در میاد ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام آقا حمید...من پخش مارشال ME-2647 گرفتم...الان میخوام باند بگیرم...باز بعدا آمپ بگیرم...کم کم پیشرفت کنم ...باند تا رنج 100 یا حداکثر 130 که کیفیت عالی و مخصوصا بیس عالی داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟..البته اگه تو این رنج هست...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حمید جان باند پاینیر 6973 قیمت داری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

با سلام
    من بدنبال تفکیک ، کیفیت و شفافیت صدا هستم و اصلا بلندی ، لرزش و کوبش برام مهم نیست.
    1- با اسپیکرهای موجود در سمند EF7 و با تهیه یک پخش نسبتا حرفه ای نظیر X50BT یا X400 از کنوود و یا 6650 پایونیر بدون تهیه ساب ، آمپلی و ... به هدفم میرسم یا نه؟
    2- در صورت منفی بودن پاسخ فوق، ارزونترین سیستم با کیفیت که پیشنهاد میفرمایین چیه ؟ لطفا بزرگانی مثل حمید خان و سایر دوستان مطلع راهنمایی بفرمایین.
    3- این مورد به اصرار یکی از دوستان پرسیده میشه: نظرتون راجع به KMM-U156 ؟
    Last edited by mrm101; 18-05-2014 at 23:43.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام و وقت بخیر به تمام دوستان.من به تازگی ماشین گرفتمو روی ماشین ی پخش سونی 1050 با یک جفت باند jbl gto 938 بود .میخاستم ی جفت باند دیگه با ی آمپ اضافه کنم.پیشنهاد صاحب نظران در این مورد چیه؟
    پایونیر 6975 سری قدیمی خوبه (w300)؟با jbl سازگاری داره؟
    خواهشا راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    برای خرید سیستم تا 600 تومن ظبط و باند چی پیشنهاد می دید

پایونیر 1650 با قیمت 280 و باند 6985 یه جا قیمت دادن 250 نظرتون رو بگید

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی دارم با کواکام
    اینه که ولوم بالا میدم بعد یه دقیقه قطع میشدن صدارو کم میکردم دوباره وصل میشدن تا نصابم گفت که ماله آمپلیته کمش کرد خوب شد
    کواکام co609 آمپ 8500 poineer پخشم x303
    آیا آمپ نمیکشید واقعا یا نه
    ماشینم پراید
    سلام وحید جان.کدوم 8500?GM-D8500m که نیست.چون اون منو هست.فکر کنم مدل رو اشتباه نوشتی.
    آمپتون پروتکت کرده.اگر گین و کم کردید و مشکل برطرف شده احتمالا به آمپ فشار می آمده در این حالت حرارت آمپ افزایش پیدا میکنه و در نهایت پروتکت انجام میپذیره.
    دوستان من یه مدته سمنده ال ایکس گرفتم که پخش فابریکی روش هست هم سی دی میخوره هم USB رو ساپورت میکنه . من اهل سیستم بازی نیستم و همینم جوابمو میده و راضیم ازش . منتها دوست دارم یه پخش تصویری روی ماشین بندازم که اگه خواستم فیلم و شو هم نگاه کنم بتونم .
    چند روزه پیش پشت شهرداری بودم و کلی از این پخش های ایندی داشتند با مارک های مختلف که تو این برند های متفرقه مارشال از همه معروف تر بود و دو تا مدل داشت که ظاهر خوبی داشتند و فروشنده هم خوب تعریف میکرد از کارایی هاش . قیمتش هم حدوده 550 بود .
    منتهی نمیدونم میشه رو کیفیت مارشال حساب کرد ؟ آیا اصلا این پخش های ایندی سایز بزرگ روی سمند خوب در میاد ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    مارشال یه برند چینی و متفرقه هست. استانداردهای لازم رو نداره ولی خیلیها هم میخرن و راضی هستند.تصمیم با شما هست.
    اگر یه پخش ایندش خوب و با کیفیت بخواهید باید حدود 1500-1600 هزینه نمائید.
    سلام آقا حمید...من پخش مارشال ME-2647 گرفتم...الان میخوام باند بگیرم...باز بعدا آمپ بگیرم...کم کم پیشرفت کنم ...باند تا رنج 100 یا حداکثر 130 که کیفیت عالی و مخصوصا بیس عالی داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟..البته اگه تو این رنج هست...
    تو یادداشتی که ارسال کرده بودید پاسخ دادم خدمتتون.
    حمید جان باند پاینیر 6973 قیمت داری؟
    6973 کهDCشده.مدل جدیدش 6974 هست 130 تومن.
    با سلام
    من بدنبال تفکیک ، کیفیت و شفافیت صدا هستم و اصلا بلندی ، لرزش و کوبش برام مهم نیست.
    1- با اسپیکرهای موجود در سمند EF7 و با تهیه یک پخش نسبتا حرفه ای نظیر X50BT یا X400 از کنوود و یا 6650 پایونیر بدون تهیه ساب ، آمپلی و ... به هدفم میرسم یا نه؟
    2- در صورت منفی بودن پاسخ فوق، ارزونترین سیستم با کیفیت که پیشنهاد میفرمایین چیه ؟ لطفا بزرگانی مثل حمید خان و سایر دوستان مطلع راهنمایی بفرمایین.
    3- این مورد به اصرار یکی از دوستان پرسیده میشه: نظرتون راجع به KMM-U156 ؟
    سلام دوست عزیز. به فروم خودتو خوش آمدید.
    1-خیر.تفکیک و شفافیت و....رو باید از طریق کامپوننت خوب بدست بیارید.ضمنا پخشهائی که انتخاب فرمودید رو آشنائی باهاشون ندارم.
    2-به نظر من با حدود 2.5 میتونید یه سیستم نسبتا خوب جمع کنید.
    3-پخش مدیا هست. فقط usb میخوره و با توجه به کامل نبودن خروجیهای RCA تقریبابدرد سیستم بازی نمیخوره. اگر این پخش رو انتخاب فرموده اید به نظر من با هزینه بسیار اندک مدل 256 رو تهیه نمائید.
    سلام و وقت بخیر به تمام دوستان.من به تازگی ماشین گرفتمو روی ماشین ی پخش سونی 1050 با یک جفت باند jbl gto 938 بود .میخاستم ی جفت باند دیگه با ی آمپ اضافه کنم.پیشنهاد صاحب نظران در این مورد چیه؟
    پایونیر 6975 سری قدیمی خوبه (w300)؟با jbl سازگاری داره؟
    خواهشا راهنماییم کنید
    دوست من ورود شما رو نیز به تاپیک سیستمهای صوتی خیر مقدم عرض میکنم.
    اگر چند صفحه قبل رو مطالعه میفرمودید من پاسخ سوال حضرت عالی رو عرض کردم.
    دوست من اگر در صدد اضافه نمودن اسپیکر هستید باید حتما از همان مدلی که موجود و نصب شده هست مجددا تهیه نمائید.البته این رو هم عرض کنم،این کار از نظر متخصصین صدا استاندارد نیست.
    سلام
    برای خرید سیستم تا 600 تومن ظبط و باند چی پیشنهاد می دید

پایونیر 1650 با قیمت 280 و باند 6985 یه جا قیمت دادن 250 نظرتون رو بگید
    پخش رو کن وود U456 که 295 قابل تهیه هست.
    و اسپیکر هم آلپاین SPG-69C3 که 270 تومن هست.

13. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •