بله میتونید آفلاین بازی کنید اما دیگه از هیچ یک از ویژگی های آنلاین نمیتونید استفاده کنید.
مدل coreهارد نداره اما مدل پرمیوم هارد ها 20 و یا 60 گیگابایت دارن
فکر کنم دسته core سیم دار هست ولی دستهpremium بیسیم هست.
تولید هر دو مدل متوقف شده.
بله میتونید آفلاین بازی کنید اما دیگه از هیچ یک از ویژگی های آنلاین نمیتونید استفاده کنید.
مدل coreهارد نداره اما مدل پرمیوم هارد ها 20 و یا 60 گیگابایت دارن
فکر کنم دسته core سیم دار هست ولی دستهpremium بیسیم هست.
تولید هر دو مدل متوقف شده.
Last edited by ase_pase; 31-05-2010 at 00:36.
ملت اسپم اسپم یاد گرفتن !!!
من یک 360 الایت خریدم الان در کدام حالت بهتره اونو قرار بدم ایستاده یا خوابیده؟ لازمه براش یک کولر خنک کننده مخصوص ایکس باکس بخرم یانه؟
یا میشه از اون کول پد های لپتاپ بخرم بزارم زیرش؟
اگر بازی رو تو هارد نصب کنی، باز هم نیاز به دیسک هست؟ اگر جواب مثبت هستش پس تنها امتیاز هارد اینه که سرعت اجرا بازی بیشتر میشه؟؟؟؟
با توجه به اينكه الايت خريديد مي تونيد بازي ها رو روي هارد نصب كرده و كنسول رو در حالت عمودي قرار دهيد، با نصب بازي در هارد هم براي درايوتون مشكلي پيش نمي ياد.
راستي بزاريد يه نكته از درس انتقال حرارت بهتون بگم:
براي ضريب انتقال حرارت جا به جايي آزاد (h) دراريم:
زاويه ي عمودي> زاويه مايل(بين 90 درجه و 0 درجه)> زاويه افقيخوب پس هر چي نرخ انتقال حرارت بيشتر باشه (يعني h بيشتر) گرماي بيشتري از كنسول خارج ميشه و در نتيجه كنسول خنك تر ميشه!
اينم توجيه علمي گذاشتن عمودي كنسول!
راستي درس انتقال حرارت رو با 15.78 پاس كردم(جز نمره هاي بالاي كلاس بودم!)
در ضمن احتياج به استفاده از Internal Cooler يا كول پد لپتاب نيست، (حتياستفاده ازاين ها هم برايكنسول مضر هست!) اتاق تهويه ي مناسبي داشته باشه كافيه.
بله، بايد ديسك در درايو باشه، ولي فقط در اول بازي براي چك كردن ديسك درايو كار مي كنه و بعد درايو استراحت ميكنه.
با نصب بازي سرعت LOAD بازي ها بهتر ميشه، كنسول خنك تر ميشه (چون درايو كار نمي كنه)، در جاهايي كه بافت هاي زيادي با جزييات زياد وجود داشته باشه افت فريم كاهش پيدا مي كنه و ... .
چون سرعت اجراي هارد بيشتر از درايو هست.
Last edited by 1987msb; 31-05-2010 at 09:53.
بله کاملا درسته.سرعت اجرا ی بازیها بیشتر میشه نسبت به دیسک.
اگه میخاهید بفهمید که LT 1.1 روی کنسول نصبه باید کنسول رو باز کنید و درایو رو به کامپیوتر وصل کنید و ....
دردسرش زیاده و کمی هم خطراکه!!!
بهترین راه اینه که برای آپدیت با کپی خور کردن حتما به فروشنده تاکید کنید که LT 1.1 نصب کنه!
برای نصب بازی روی هارد و یا فلش خود کنسول هارد و یا فلش رو برای بار اول فرمت میکنه!!!
پس با این اوصاف نمیتونم از یک هارد اکسترنال که مقداری اطلاعات توش دارم استفاده کنم چون هر بازی بزاریم اول فرمتش می کنه !برای نصب بازی روی هارد و یا فلش خود کنسول هارد و یا فلش رو برای بار اول فرمت میکنه!!!
یعنی روی یک هارد یا فلش فقط 1 بازی ذخیره میشه ؟
دوستان در مورد هارد های حک شده هم یکم توضیح بدید . برای کسی که انلاین نمیره فک کنم ارزونتر و بهتر باشه مگه نه ؟
در ضمن نصبشون چطوری هستش ؟مثل هارد های اوریجینال مایکروسافت هستند ظاهرشون؟
مرسی
من یک هدفون بیسیم خریدم برای بازی کردن ولی وقتی نصبش میکنم و صداش مییاد نویز داره و صدا صاف نیست ولی وقتی به ویدئو سی دی وصل میکنم نویز نداره ولی وقتی به ایکس باکس وصل میکنم نویز داره
البته از این هدفون های چینی هست هدفونی هست که بهتر باشه و وقتی به ایکس باکس و صل میکنم نویز نداشته باشه؟
Last edited by alex_metal; 31-05-2010 at 11:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)