تو مشکل داری تقصیر خودت نیست.
تو کل دنیا هستن افرادی که از ایسنتا بول در میارن. چوب اونا رو باید مردم عادی بخورن. تو همه جا ارزون میشه و ایران گرون
از این توجیه های شر و ور نیار واسه ما.سیکتیر
تو مشکل داری تقصیر خودت نیست.
تو کل دنیا هستن افرادی که از ایسنتا بول در میارن. چوب اونا رو باید مردم عادی بخورن. تو همه جا ارزون میشه و ایران گرون
از این توجیه های شر و ور نیار واسه ما.سیکتیر
Last edited by magiteq1; 07-04-2022 at 13:46.
تمام قیمت ها رو دقیقا 2 برابر کرده !
منم دارم پنل و تعرفه های شرکت های دیگه رو مببینم از این شرکت تخلیه بزنیم بریم![]()
یک دستگاه مسیریاب نسبت به سال 96 شده 10 برابر و نسبت به سال 98 شده 2 برابر... دستمزد و حقوق کارکنان ادارات چند برابر شده اما هزینه اینترنت ثابت مونده.. اصلا منطقیه؟ خب شرکت اینترنتی از جیب بزاره؟ اونم هزینه داره...
شاید شرکت های دیگه هنوز قیمت هاشون رو به روز نکردن، وگرنه درنهایت همشون طی این ماه افزایش قیمت ها رو اعمال میکنن.
مخابرات الان سرویس 16 مگ یکساله با 1440 گیگ بین الملل میده 837 هزارتومن یعنی ماهی 120 گیگ به قیمت 69 هزارتومن (تازه با افزایش قیمت جدید هست سال قبل قیمت کمتر بود) حالا شاتل سرویس 16 مگ با 100 گیگ حجم میده 160 هزارتومن دیگه آدم باید خیلی احمق باشه که بره از شاتل سرویس بگیره
باز برگشتیم دهه 80 ؟ 30 گیگ 40 گیگ ... یا خدا..
دیگه من یکی تمدید نمی کنم بدرد من نمیخوره اصلا
من چند ساله دیگه از شاتل سرویس نخریدم چون خیلی گرونفروش هست همین سرویسی که الان دارم استفاده میکنم اگه میخواستم از شاتل بگیرم باید سه برابر بیشتر پول میدادم
همین که داری کلمه روتر رو می نویسی مسیریاب معلومه دیگه به کجا وصلی و از کجا شیکمت سیره و تامین میشی
اصلا مگه داریم ؟؟ کجای دنیااا
300 درصد توی 3 سال؟
سویچ و هاب و هر پخی ک اینا میگن گرون شده کمیابه ندارن به ما چه
.... شاتل گرون فروش تموم کارمند ها تعدیل نیرو میزدی اما قیمت رو به نفع خودت نمی کشیدی بالا اگر همین مشتری ها برات مهم بود
همین نیرو ها هم از گشنگی و بیکاریشون میریختن خیابون حقشونو پس بگیرن چرا وقتی ی سرطان مملکت رو گرفته داریم تقلا میکنیم برای زنده بودن
اعلام ورشکستگی کنن همه جمع کنن برن بهتره
بعدش خب کارکنان دولت حقوقشون زیاد شده کارگر یا اونی ک کار ازاد داره هم درامدش زیاد تر شده؟
اینترنت ثابت داره تو سویس طرف 39 فرانک میده 10 گیگابیت میگیره نامحدود برو سرچ بزن اسم اپراتورش سالته
میزان درامد ی کارگر فقط ی کارگر تو سویس هم برو ببین
چرا همون موقع ها(93) نیومدن بگن دیگه محدودیت حجم ما نداریم ما فقط محدودیت سرعت داریم برای اینترنت ثابت و ماهی اینقد بابت هزینه فیبر میگیرم و همه هم عمرا اگر استقبال نمیکردنن و توسعه پیشرفت فیبر تو این مملکت جون میگرفت و کمترین هزینه نگهدرای هم داشت
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)