خیر
حد اکثر 6 ماه
خیر
حد اکثر 6 ماه
سلام دوستان..
تا چند ماه دیگه وقت دارم پست کنم دفترچه رو، در حد صفرم.راهنماییم کنید لطفا..
کاردانی دارم.کی دفترچه رو پست کنم ؟میتونه رو چیزی تاثیر بزاره ؟
سابقه بسیج دارم ولی آموزش تکمیلی ندارم.پذیرش میتونم بگیرم ؟چه جوری میتونم اقدام کنم ؟
سلام
تا یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی. تاریخ دقیقش رو حتما از آموزش دانشکده بپرس
اگر معاف نمیشی و پارتی خاصی هم برای پذیرش در جایی نداری........ خوب دیگه چرا تعلل کنی؟! بفرست بره دیگه
در مورد بسیج هم چیزی نمی دونم
این جند صفحه آخر چیه همش پر از پست هایی که پر از افسردگی و بوی مرگ میده! خدمت همجون جای راحتی نیست که برای فرار از شرایط سخت زندگی یا فرار از خانواده بهش پناه میبرین . با این شرایط و روحیه رفتن به خدمت برای خودتون شر درست میکنید افرادی که تحمل حرف پدر یا مادر رو ندارن چطوری میخوان جنگ اعصاب یک کادری رو تحمل کنند؟ بیشتر اقدامات منجر به مرگ یک سرباز بیش از اینکه مربوط به شرایط میحطی باشه مربوط به شرایط روحی و روانی . سعی کنید در مقابل بی احترامی ها و توهین ها صبور باشین و هیچگاه مشاجره لفظی با هیچ کادری نکنید حتی اگر درجه شما بالاتر از اون باشه چون نظام طرف اون رو میگیره بهترین راه پناه بردن به خدا و واگذار کردن ان به خدا می باشد.قبل خدمت وارد مسایل عشقی نشین یا برین خواستگاری طرف یا بکل قراموشش کنین که اگر در طول خدمت شنیدید طرف با یکی ازدواج کرده دیگه انگار به نقطه صفر رسیده باشین در یگان خودم پارسال سرباز برجک چون دختر با یکی دیگه ازرواج کرده بوده در برجک میزنه و خودشو یا ژ۳ میکشه.برای جون خودتون برای اینده و برای کسایی که چشم انتظار شما هستند ارزش قایل بشین.
هیچ کس هم در آموزشی کشته نمی شیه البته ممکنه برخی حوادث ناخواسته ای پیش بیاد مثلا طرف از تخت پرت بشه پایین یا پای طرف در رژه پیش بخوره اما مرگ و میر کم خیلی به ندرت پیش میاد.
سلام
بابا خطا شد من یه سوالی پرسیدم ، نمیدونم بچه ها چرا بحث رو اینقدر پیچیده کردن!!!
آقای مدیر هم دستش درد نکنه 2 تا پست منو حذف کرد....
من گفتم منو یکم راهنمایی کنید که مثلا بهتره چی ببرم و یا مثلا از تخصص هام اونجا حرف بزنم یا نه ولی بحث به یه جای دیگه کشیده شد!!!
اگه کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه ممنون میشم...
مرسی..مرسی..
پذیرش حتما باید آشنا داشته باشم تا اونجا که فهمیدم دیگه ؟
آخه من شنیده بودم اونایی که سنوات ندارن اگه برن سپاه پذیرش بگیرن میفتن سپاه..ولی انگار به این سادگیا نمیشه گرفت ؟
سپاه یا ارتش هر کدوم بیفتم، تو شهر خودم میفتم دیگه ؟)تهران)بعد آموزشی رو منظورمه.
درسته که میگن تقسیم های 01 بیشتر خوزستان هست؟
چون تعداد پزیرش سپاه در هر دوره محدوده پس اگر اشنایی یا پارتی داشته باشین کارتون مطمن تر انجام میشه.
شما اگر دارای شرایط خاص مثل متاهلی ، پدر نظامی یا تک اولاد ذکور باشین در شهر خودتون پس از اموزشی خدمت خواهید کرد (که البته دو مورد اول از سومی قویتره) در غیر این صورت تضمینی وجود نداره که در شهر خودتون باشید.
نمیدونم شما در حال سپری کردن اموزشی هستید یا تازه می خواهید اعزام بشید بهرحال بدونید که اصلا تقسیمات در دست ۰۱ و هیچ یگان اموزشی نیست اینها نتها مدراک سربازها رو تکمیل و به ستاد نیرو می فرستند و ستاد با توجه به نیاز یگان های نیروی زمینی تقسیم می کنه که شاید یک دوره جنوب نیاز بیشتری به سرباز داشته باشه یک دوره شرق کشور نیازش بیشتر باشه . در ۰۱ شایعه خیلی زیاده حتی برخی از افسران اموزشی هم به شایعه ها دامن می زنند که خودم چند موردش رو دیدم اصلا تا روز اخر گوش به این حرفها ندین.
این 20 روز مرخصی ما هم تموم شد و فردا باید دوباره بریم هتل عجب شیرخداییش دلمون تنگیده واسه اونجا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)