تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1494 از 4105 اولاول ... 49499413941444148414901491149214931494149514961497149815041544159419942494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,931 به 14,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

دوستان کسری بسیج رو کلا برداشتند دیگه؟
    خیر
    حد اکثر 6 ماه

2. این کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان..
    تا چند ماه دیگه وقت دارم پست کنم دفترچه رو، در حد صفرم.راهنماییم کنید لطفا..
    کاردانی دارم.کی دفترچه رو پست کنم ؟میتونه رو چیزی تاثیر بزاره ؟
    سابقه بسیج دارم ولی آموزش تکمیلی ندارم.پذیرش میتونم بگیرم ؟چه جوری میتونم اقدام کنم ؟

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوستان..
    تا چند ماه دیگه وقت دارم پست کنم دفترچه رو، در حد صفرم.راهنماییم کنید لطفا..
    کاردانی دارم.کی دفترچه رو پست کنم ؟میتونه رو چیزی تاثیر بزاره ؟
    سابقه بسیج دارم ولی آموزش تکمیلی ندارم.پذیرش میتونم بگیرم ؟چه جوری میتونم اقدام کنم ؟
    سلام
    تا یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی. تاریخ دقیقش رو حتما از آموزش دانشکده بپرس

اگر معاف نمیشی و پارتی خاصی هم برای پذیرش در جایی نداری........ خوب دیگه چرا تعلل کنی؟! بفرست بره دیگه

در مورد بسیج هم چیزی نمی دونم

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

این جند صفحه آخر چیه همش پر از پست هایی که پر از افسردگی و بوی مرگ میده! خدمت همجون جای راحتی نیست که برای فرار از شرایط سخت زندگی یا فرار از خانواده بهش پناه میبرین . با این شرایط و روحیه رفتن به خدمت برای خودتون شر درست میکنید افرادی که تحمل حرف پدر یا مادر رو ندارن چطوری میخوان جنگ اعصاب یک کادری رو تحمل کنند؟ بیشتر اقدامات منجر به مرگ یک سرباز بیش از اینکه مربوط به شرایط میحطی باشه مربوط به شرایط روحی و روانی . سعی کنید در مقابل بی احترامی ها و توهین ها صبور باشین و هیچگاه مشاجره لفظی با هیچ کادری نکنید حتی اگر درجه شما بالاتر از اون باشه چون نظام طرف اون رو میگیره بهترین راه پناه بردن به خدا و واگذار کردن ان به خدا می باشد.قبل خدمت وارد مسایل عشقی نشین یا برین خواستگاری طرف یا بکل قراموشش کنین که اگر در طول خدمت شنیدید طرف با یکی ازدواج کرده دیگه انگار به نقطه صفر رسیده باشین در یگان خودم پارسال سرباز برجک چون دختر با یکی دیگه ازرواج کرده بوده در برجک میزنه و خودشو یا ژ۳ میکشه.برای جون خودتون برای اینده و برای کسایی که چشم انتظار شما هستند ارزش قایل بشین.
    هیچ کس هم در آموزشی کشته نمی شیه البته ممکنه برخی حوادث ناخواسته ای پیش بیاد مثلا طرف از تخت پرت بشه پایین یا پای طرف در رژه پیش بخوره اما مرگ و میر کم خیلی به ندرت پیش میاد.

6. 7 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

این جند صفحه آخر چیه همش پر از پست هایی که پر از افسردگی و بوی مرگ میده! خدمت همجون جای راحتی نیست که برای فرار از شرایط سخت زندگی یا فرار از خانواده بهش پناه میبرین . با این شرایط و روحیه رفتن به خدمت برای خودتون شر درست میکنید افرادی که تحمل حرف پدر یا مادر رو ندارن چطوری میخوان جنگ اعصاب یک کادری رو تحمل کنند؟ بیشتر اقدامات منجر به مرگ یک سرباز بیش از اینکه مربوط به شرایط میحطی باشه مربوط به شرایط روحی و روانی . سعی کنید در مقابل بی احترامی ها و توهین ها صبور باشین و هیچگاه مشاجره لفظی با هیچ کادری نکنید حتی اگر درجه شما بالاتر از اون باشه چون نظام طرف اون رو میگیره بهترین راه پناه بردن به خدا و واگذار کردن ان به خدا می باشد.قبل خدمت وارد مسایل عشقی نشین یا برین خواستگاری طرف یا بکل قراموشش کنین که اگر در طول خدمت شنیدید طرف با یکی ازدواج کرده دیگه انگار به نقطه صفر رسیده باشین در یگان خودم پارسال سرباز برجک چون دختر با یکی دیگه ازرواج کرده بوده در برجک میزنه و خودشو یا ژ۳ میکشه.برای جون خودتون برای اینده و برای کسایی که چشم انتظار شما هستند ارزش قایل بشین.

هیچ کس هم در آموزشی کشته نمی شیه البته ممکنه برخی حوادث ناخواسته ای پیش بیاد مثلا طرف از تخت پرت بشه پایین یا پای طرف در رژه پیش بخوره اما مرگ و میر کم خیلی به ندرت پیش میاد.
    سلام
    بابا خطا شد من یه سوالی پرسیدم ، نمیدونم بچه ها چرا بحث رو اینقدر پیچیده کردن!!!
    آقای مدیر هم دستش درد نکنه 2 تا پست منو حذف کرد....
    من گفتم منو یکم راهنمایی کنید که مثلا بهتره چی ببرم و یا مثلا از تخصص هام اونجا حرف بزنم یا نه ولی بحث به یه جای دیگه کشیده شد!!!
    اگه کسی میتونه بیشتر راهنمایی کنه ممنون میشم...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    تا یکسال بعد از تاریخ فارغ التحصیلی. تاریخ دقیقش رو حتما از آموزش دانشکده بپرس

اگر معاف نمیشی و پارتی خاصی هم برای پذیرش در جایی نداری........ خوب دیگه چرا تعلل کنی؟! بفرست بره دیگه

در مورد بسیج هم چیزی نمی دونم
    مرسی..مرسی..
    پذیرش حتما باید آشنا داشته باشم تا اونجا که فهمیدم دیگه ؟
    آخه من شنیده بودم اونایی که سنوات ندارن اگه برن سپاه پذیرش بگیرن میفتن سپاه..ولی انگار به این سادگیا نمیشه گرفت ؟
    سپاه یا ارتش هر کدوم بیفتم، تو شهر خودم میفتم دیگه ؟)تهران)بعد آموزشی رو منظورمه.

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

درسته که میگن تقسیم های 01 بیشتر خوزستان هست؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی..مرسی..
    پذیرش حتما باید آشنا داشته باشم تا اونجا که فهمیدم دیگه ؟
    آخه من شنیده بودم اونایی که سنوات ندارن اگه برن سپاه پذیرش بگیرن میفتن سپاه..ولی انگار به این سادگیا نمیشه گرفت ؟
    سپاه یا ارتش هر کدوم بیفتم، تو شهر خودم میفتم دیگه ؟)تهران)بعد آموزشی رو منظورمه.
    چون تعداد پزیرش سپاه در هر دوره محدوده پس اگر اشنایی یا پارتی داشته باشین کارتون مطمن تر انجام میشه.
    شما اگر دارای شرایط خاص مثل متاهلی ، پدر نظامی یا تک اولاد ذکور باشین در شهر خودتون پس از اموزشی خدمت خواهید کرد (که البته دو مورد اول از سومی قویتره) در غیر این صورت تضمینی وجود نداره که در شهر خودتون باشید.

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درسته که میگن تقسیم های 01 بیشتر خوزستان هست؟
    نمیدونم شما در حال سپری کردن اموزشی هستید یا تازه می خواهید اعزام بشید بهرحال بدونید که اصلا تقسیمات در دست ۰۱ و هیچ یگان اموزشی نیست اینها نتها مدراک سربازها رو تکمیل و به ستاد نیرو می فرستند و ستاد با توجه به نیاز یگان های نیروی زمینی تقسیم می کنه که شاید یک دوره جنوب نیاز بیشتری به سرباز داشته باشه یک دوره شرق کشور نیازش بیشتر باشه . در ۰۱ شایعه خیلی زیاده حتی برخی از افسران اموزشی هم به شایعه ها دامن می زنند که خودم چند موردش رو دیدم اصلا تا روز اخر گوش به این حرفها ندین.

12. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این 20 روز مرخصی ما هم تموم شد و فردا باید دوباره بریم هتل عجب شیر خداییش دلمون تنگیده واسه اونجا

14. این کاربر از yaasser بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •