درود به همه دوستان.بنده صبانت دارم با سرعت 12 مگ شبانه 600 کیلوبایت سرعت دانلود هست و روزها هم با همین سرعته.فعلا برای کسانی که اهل دانلود شبانه هستند عالیه.چون هرچه قدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی درساعات رایگان دانلود کنی.
درود به همه دوستان.بنده صبانت دارم با سرعت 12 مگ شبانه 600 کیلوبایت سرعت دانلود هست و روزها هم با همین سرعته.فعلا برای کسانی که اهل دانلود شبانه هستند عالیه.چون هرچه قدر حجم بگیری 2 برابرش رو میتونی درساعات رایگان دانلود کنی.
هنوز چند شرکت موندن که شبانه رایگان دارند
داتک هم تخفیف 90 درصدی داره
اگه زیر 10 گیگ در ماه دانلود داره براش خوبه
اما شرکتی که هیچ حساب کتابی نداره چند روز قبل از زدن اعلامیه دانلود شبانه رو به شدت محدود کرد
حداقل پارس 20 روز قبل اطلاع داد
12 که سرعتش بیشتر بود!
مطمئنید الان خط شما رو 12 هست؟
دوستان عزیز در قسمت کنترل پنل حساب ف سایت صبانت..... یه قسمت داره نوشته: "سرویس رزرو : مشترک سرویس رزرو ندارد"
یعنی اینکه، من الان مثلا، 2مگ ماهانه دارم که 10 روز تا پایان سرویسم مونده، میتونم از الان از قسمت خرید، سرویس 256 ماهانه خریداری کنم ، بعد این 256 میره توی رزرو؟؟ و اینکه همون موقع میتونم فعال کنم؟!! (مثل مخابرات،10 روز باقی رو میسوزونه و سرویس جدید رو اعمال میکنه)....
دوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
نه تا اخرین روز قرار داد روی سرویس قبلی بعد سرویس جدید اعمال میشه
البته میتونید به پشتیبانی زنگ بزنید سرویس فعلی رو برگشت بزنند و سرویس جدید بهتون بدن
یه 512 داشتم که درخواست تعویض قبل از شروعش کردم اول گفت نصف برمیگرده بعد که دید هنوز سرویسم شروع نشده فقط اختلاف دو سرویس پرداخت کردم و سر موعد به جای 512 یک مگ گرفتم
نامحدود ها یک حجم مصرف منصفانه داره که سرعت بالایی داره بعد از تمام شدن اون حجم سرعت اسمی شیر شده بین 8 نفر میشهدوستان سرویس های نامحدود سرعتشون چطوره؟؟ مثلا 512 برنزی؟؟ .. و اینکه محدودیت روی نامحدود در چه حدی اعمال میشه؟!!
فرق برنزی و طلایی در همین حجم سرعت بالاست برای برنزی 10 گیگ )
Last edited by sleeplessness; 13-11-2014 at 01:55.
مشکل خاصی نداره ولی مزیت خاصی هم بنظر من نداره . همه چیز رو متوسط درنظر بگیرید .
پینگ خوبه , لاست هم نداره مگر مواقعی که سراسریه . یه مقدار هم بستگی به مرکزتون داره چون همه مراکز رو بروز نکردن
از لحاظ تجهیزات و اینه که همه جا نمیتونن سرعت بالاتر از 6 بدن .
بله درسته اما مشکل از خطم هست متاسفانه
دکمه ی پیشنهاد ویژه برای دیگران هم خرابه یا مال من دکمش چینی بوده زود خراب شده؟!
حدس خود من اینه که چون حجم 10 گیگ یکماهه ی قبلی رو در کمتر از یکماه تموم کردم بهمین دلیل در شارژ یکماهه ی بعدیش، این دکمه رو از کار انداختن
بنظرم اینم یجور ترفنده برای چاپیدن بهتر کاربرها ...!
بعبارتی باید حجم یکماهه رو زودتر از یکماه تموم نکرد
دلیل دیگه ای پیدا نمی کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)