hadi.hosseinzadeh ورلد 5 بن شده
من نمی دونم چرا این ادمین داره لول بالا ها را بن می کنه !!! رنک 7 بود و رنک 1 دوئل![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
hadi.hosseinzadeh ورلد 5 بن شده
من نمی دونم چرا این ادمین داره لول بالا ها را بن می کنه !!! رنک 7 بود و رنک 1 دوئل![]()
اينو براي تمام شدنش 10 ساعت بايد كاري رو انجام بدي كه هايدينگ و ريپيرينگ ميخواد من كه نتونستم
حالا چكار ميكنه؟
اي بابا هادي چرا بن شد بچه ي خيلي باحالي بود![]()
این هادی اون هادی خودمون نیست ها !!!
تو از کجا میشناسی این هادی را ؟؟!!
یک آیتم از ست holiyday هست و به همه att ها 2 تا اضافه میکنهحالا چكار ميكنه؟
شب این رنک یک از پس اوت در اومد ( می دونستم کی از پس اوت در میاد چون خودم پس اوتش می کنمیک دقیه مونده نشسته بودم شهرش منتظر بودم تا از پس اوت در بیاد ) زود زدم دوئل و بعد 10 دقیقه طرف سوراخ شد
![]()
نرفتم بخوابم تا بعد 1 ساعت دوباره بزنمش تا پس اوت بشه البته اگه آنلاین نشه و نبینه که جونش کمه و نره به خواب !! خلاصه دیدم طرف نرفطه به خواب من زدم دوئل تا طرف راند یک پس اوت بشه چون 1550 جون داره![]()
بعد اینکه این را دیدم شوکه شدم که طرف 48 ساعت قبل جونش 1550 بود الان تو این 48 ساعت اسکیلاش را برگردونده به هیلس !!!
یکم بالا را نگاه کردم دیدم طرف تو این یک ساعت مابین دو دوئل لول آپ کرده و برای اون هیلسش کامل شده منم گفتم جونمی جون و آخجون و ... که دوئل 3 را هم دارم و می تونم یک 350 تجربه دیگه بگیرم ولی حیف که بعد 1 ساعت دیدم زده به خواب
الانم منتظرم بعد 8 ساعت دوباره برم سراغش( البته یک 4 ساعت بهش می خواهم فرصت بدم تا حداقل یکم از انرژیش استفاده کنه . گناه داره
)
ببینید چی داد بهمالان دیگه کل ست رقاص را دارم ولی نمی تونم ازش استفاده کنم چون کاراکترم male هست
من دنبال عصا بودم زد این را داد
![]()
ميدونم هادي گيمر نيست
ميشناسمش ، رفيق صميميمه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)