چه عجب پینگ سرور تبریز بعد از مدتها درست شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه عجب پینگ سرور تبریز بعد از مدتها درست شد
من واقعا از حرف شما تعجب می کنم. اینکه ماهی 35510 تومن واسه اولترا میدم، قطعا پول کمی نیست واسه اینکه انتظار یه دانلود بی دردسر رو داشته باشم.
خدا برکت بده هم اون زمانی که سرعت ها رو انگول نکرده بودن می گفتیم، علت اینکه بعضی از دوستان مثل شما الان هم خدا بده برکت میگن اینه که شاید روزی 2 گیگ هم براتون کافی باشه. کاربری که پول اولترا داده فقط به خاطر دانلود شبانه ش داده وگرنه توی روز و برای فقط ماهی 4 گیگ ترافیک چه فرقی میکنه طرف با 200 وبگردی کنه یا با 400!
من سرویس الترام 17 ام تموم میشه الان خواستم یک ساله 2 گیگ تمدید کنم میگه حجم دانلود 288 گیگ.این الان یعنی چی؟یعنی بازم محدودیت؟بازم جنگولک بازی؟بازم محمود بازی؟
![]()
ولی با این وضعیتی که پیش آوردن، خداوکیلی خیلی دل و جرات می خواد تمدید یه ساله کردن!
مال من 5 آذر تموم میشه ولی چون 4 گیگم مونده تا اون زمان هم صبر نمی کنم و به محض اینکه حجمم تموم شه، مخابرات و همارا رو بخیر و ما رو به سلامت!![]()
288 گیگ میشه ماهی 24 گیگ...یعنی مخابرات هر ماه 24 گیگ جحم میده واسه یک ساله؟
پینگ تبریز من دوباره رف بالا
کم کم باید به فکر کوچ باشم!!! پینگ مخابرات داره رفته رفته بیشتر میشه@@@ البته برادران زیر ساخت مسیر ترکیه رو کردن اتوبان 6 بانده که همه استانها روی این مسیرن و این باعث شده پینگمون خیلی بیشتر از قبل که زیر 80 بود بشه![]()
Last edited by fanoostalaei; 07-10-2013 at 21:48.
حالا وقتی من میگم سرعت متوسطش هست 36 کیلو بگو نیس
Last edited by fanoostalaei; 07-10-2013 at 22:32.
واخ واخ بو نامحدود آدامی گوجالدیر دانلود الینجن
باید 200 مگ دانلود کنم برای این لینوکسم هنوز 60 مگ دان کرده دارم سکته میکنم
اینم خط تلفنهر شب این مواقع از بس نویز میگرفت که 2 مگ رو هم آپ نمیکرد
DSL mode ADSL2 DSL Status ADSL2, SHOWTIME.L0 Upstream Speed 1021 kbps (Interleave) Downstream Speed 4088 kbps (Interleave) Upstream SNR 8.3dB Downstream SNR 9.5dB
با سلام بچه ها نظرتون در مورد این چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)