6994کنوود بدون آمپ با پخش خود کنوود بیس عالی داره.
6965v2هم کیفیت خوبی داره ولی بیس سنگین نیست بدون آمپ البته من با آمپ هم تست کردم به پای 6994کنوود نمیرسه.
6994کنوود بدون آمپ با پخش خود کنوود بیس عالی داره.
6965v2هم کیفیت خوبی داره ولی بیس سنگین نیست بدون آمپ البته من با آمپ هم تست کردم به پای 6994کنوود نمیرسه.
سلام
بدون امپلی کنوود 7158 هم خوبه ...
سلام داداش های گلم..میخواستم نظرتونو در باره مدلهای زیر بدونم..اساتید کمک کنید...
آمپلی دو کانال مارک
MB acoustics
ساب ووفر 1400 وات 310 D 4 مارک پایونر
خازن sound stream 6
بعد راستی نظرتون راجع به آمپلی های مونو پایونر چیه؟؟چکار کنم برای ساب پیونر 1400 م و خازن 6 sound stream چه امپی بزارم؟؟اون امپ MB acooustic خوب هست براشون ؟
نظرتون چیه...در مورد این مارکا..علی الخصوص
MB acoustics
Last edited by kakmak; 16-05-2014 at 04:19.
دوستان من رفتم پایونر 3650 گرفتم به مبلغ 305 با کابل بنظرتون ضبط خوبیه ؟ قیمتش خوبه ؟
بنظرتون خودم میتونم نصبش کنم یا ببرم ضبطی ؟
چجوری نصب میشه ؟
کابل هم براش گرفتم که به سمند بخوره
من چندجا پرسیدم درباره mb acousric خیلی ها بهم گفتن نگیر متفرقه ست . منم سمش نرفتم . البتع تجربه خودمو میگم تا اساتید نظر نهایی رو بگن .
درباره ساب ووفر هم اول باید بگی کیفیتی میخوای یا قدرتی . درضمن پایونیر هرچی جلو تر میره کیفیت محصولاتش (ساب ووفر ) کم میشه . من خودم 307 دارم که واقعا محشره ولی خب قدرتی هست و ویبره داره . هرجا هم پرسیدم 310 هیچ تعریفی نکردن . شما بودجه رو هم مشخص کنی راهنمایی بهتر میشه کرد . درباره خازن هم تجربه ندارم متاسفانه .
شما میخوای این آمپ دو کانال mb رو وصل کنی به ساب یا باند ها ؟
درضمن 1400 وات ، واته اسمی هست و قدرت حقیقی ساب rms ساب هست .
موفق باشید
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام
از همه نظر عالیه.4 تا خروجی 75 وات روی 4 اهم میده ولی من تست کردم به نظرم حدود 90-95 وات خروجی میداد.ساخت کره و کیفیت ساخت بالائی داره.متریال،تکنولوژی ساخت باعث برتری آمپلیفایرها میشه. مثلا استفاده از SMD و فول ماسفت یکی از برتریهای این برند هست.
فقط توان بالا ملاک نیست.یک آمپلیفایر خوب باید به سورس پایبند باشه.
در مورد قیمت و گرونیش نمیدونم دلیلش چیه.
جالبه.مثبت و منفی رو چک کن.هم از روی آمپ هم روی اسپیکر.
میتونید هلیکس E69X بگیرید حدود 240 تومن.جی وی سی 7158 هم خوبه حدود 210 تومن.آلپاین SPG-69C3 هم گزینه بعدی هست270
حسین جان جی وی سی هست نه کن وود.
آمپلی ام بی که متفرقه هست.پیشنهاد نمیکنم استفاده کنید.
خازن 6 فاراد برای چی تهیه کرید؟هیچ میدونی خازن اگر مرغوب نباشه به جای اینکه دردی رو دوا کنه خودش باعث ایجاد درد که همانا به عنوان یک مصرف کننده ولتاژ میشه.
آمپ مونوی پایونیر چه مدلی هست؟حد اقل پایونیر یک اسم رو رسمی داره.
به نظر من یک جفت خروجی بیشتر نداره.یعنی فقط یک جفت اسپیکر رو میتونید دراوی کنید از طریق آمپلیفایر
اول اینکه مرسی جواب دادید...بعدش اینکه دوست دارم هر دوش باشه هم کیفیت هم قدرت.من برا 4 تا باندم 1 امپ 4کاناله دارم.اون که هیچ.این دو کانالهه رو واسه ساب گرفتم..حالا بنظرتون برم عوضش کنم ؟
کلی گفتم حمیدجان.مونو پایونر بگیرم برا سابم...یا نه؟
درضمن خازن 6 sound stream گرفتم برای پخش و چهار تا باند و 1 امپ 4کاناله و ساب 1400 پایونر و یک امپ دو کاناله mb agostic که گفتم..واسه ایناس..حالا نظرتون چیه برا خازنه 6 ؟
تجربه ای که من داشتم:
یه دونه از باندا رو مثبت منفیش رو جابجا کن!!!!
البته این زمانی رخ میده که وقتی یه باند رو مثبت منفیش رو درست بزنی و یکی دیگه رو برعکس زده باشی!!!
سلام
به نظر من mb رو ردش کن.
اون خازن 6 فاراد نیست خیالتون رو راحت کنم.بعد هم ساب 1400 پایونیر توان RMS ش حدود 300-400 وات هست. در کل شما نیازی به خازن نداری گلم. فقط با این کار دارید مصرف برق سیستمتون رو افزایش میدید که خب در کل باعث کاهش رانمدان کل سیستمتون خواهد شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)