سلام از بین اینها مدل nikon و Canon پیشنهاد میشه و مدل فوجی,هم اگه موجود باشه خوبه
پیشنهاد من fz150یا200پاناسونیک
اگر زوم براتون خیلی اهمیت نداره سریGکنن پیشنهاد میشه
موفق باشید
سلام از بین اینها مدل nikon و Canon پیشنهاد میشه و مدل فوجی,هم اگه موجود باشه خوبه
پیشنهاد من fz150یا200پاناسونیک
اگر زوم براتون خیلی اهمیت نداره سریGکنن پیشنهاد میشه
موفق باشید
Last edited by m0fidi; 05-08-2013 at 17:10.
دوستان عزیز سلام
من به یه دوربین دیجیتال برای استفاده خانگی و معمول نیاز دارم، در زمینه عکاسی و اصطلاحات فنی تخصص ندارم، اما میخوام بهترین انتخاب رو داشته باشم. ممنون میشم دوستان متخصص راهنمایی کنن.
فاکتورهایی که برام مهم هستن از این قراره:
- ترجیحا Canon باشه خیلی بهتره
- کیفیت ساخت دوربین (جنس بدنه، خوش دست بودن و...) شنیدم مدل های ساخت ژاپن از این نظر با مدل های ساخت چین خیلی تفاوت دارن
- کیفیت عکس در شرایط محیطی مختلف خیلی مهم هست، البته کیفیت فیلمبرداری هم مهمه اما نه به اندازه عکس!
- صفحه نمایش بزرگ
- از نظر قیمت هم تا 700 تومن باشه.
خودم این مدل ها رو پیدا کردم، اگه مدل دیگه ای هم هست که از اینا بهتره بفرمایید:
(IXUS 500 HS (ELPH 520 HS
(Ixus 510 HS (PowerShot ELPH 530 HS
(IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
(IXUS 1100 HS (PowerShot ELPH 510 HS
(IXUS 1000 HS (IXY 50S
(IXUS 310 HS (IXY 31 HS
Last edited by iKasra; 05-08-2013 at 22:59.
سلام از بین اینها ixus240 پیشنهاد میشه ,Ixus 310 یکی از بهترینهای ,مان خودش بود که یکم قدیمی شده اگر گیر آوردید انتخاب مطمئنیه.
به هر حال بهتر کمی افزایش بودجه بدید و canon sx260 بگیرید ,احتمالا بعلت ورورد sx280کمی ارزان شده باشد.
موفق باشید.
با تشکر از شما
من یه مقایسه ای که بین این دوربینا کردم دیدم روی کاغذ و مشخصات ظاهری به صورت کلی دوربین فوجی علیرغم قیمت پایین ترش از همه سر بود می خواستم بدونم تو کارم همینطوره؟
در ضمن کدوم یکی از اینا واسه عکاسی از سوژه های متحرک بهتره؟
ممنون
دوربین فوجی چون تازه عرضه شده نمیشه در موردش نظر داد .سوژه متحرک هم وابسته به سرعت شاتر میباشد که تمام این دوربینها باید از عهده اش برآیند.
سلام دوستان خوبم
کسی تجربه ای با fuji finepix fx50 داره؟
میخوام بخاطر ضّد آب بودنش بگیرم
دوربین خودم sony H20 هست ازش راضیم. کیفیتش از این بدتر نیست که؟
خیلی ممنون دوست عزیز
ظاهرا تفاوت SX260 با SX240 فقط در GPS داخلی هست، درسته؟ یا تفاوت دیگه ای هم دارن؟
سوال بعدی اینکه بهتره با گارانتی اصلی بگیرم یا فرقی نمی کنه؟
مرسی از وقتی که میذارید![]()
سلام
تو رنج قیمت پایین حول و حوش 400 - 450 تومن یه دوربین کامپکت خونگی معرفی کنید!
مرسی
Last edited by Ali_Best; 06-08-2013 at 23:45.
.سلام
کلا دوربینهای سخت نسبت به کامپکتهای خوب عکسهای متوسطی میگیرند و کیفیت پایین تری دارند ولی نه به این معنی که بد باشند چون با hx20مقایسه کردید گفتم.
روی ورق تنها تفاوتشون همونیکه گفتید به نظر میاد ولی معمولا ورژن جدیدتر دوربینها خروجی بهبود یافته تری دارند.و همه چیز کمی بهتر میشود معمووولا .با sx240کار نکردم و و فقط میدونم این سری کنن خوبه ولی از کیفیت sx260مطمینم.با گارانتی اصلی بگیرید تا خیالتون راحت باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)