چه مرکز مخابرتی هستی ؟
چه مرکز مخابرتی هستی ؟
اتفاقا من امروز صحبتای نهاییم رو با مخابرات کردم و بزودی کوچ میکنم به مخابرات
نه پینگ برام مهمه نه سرعت روزانه، چون دانلود شبانه برام در اولویته
طبق اظهارات مخابرات، روزانه تا 10 مگ هم سرعتا بازه. شبانه هم محدودیت حجمی مثل این دزدا فعلا در کار نیست
حتی حاضرم GPRS و دایل آپ زپرتی راه بیاندازم و استفاده کنم ولی دیگه طرف صبانت نیام. یعنی حساب کنید توی این 8 سال چقدر از صبانت زده شدم مخصوصا با این رفتار اخیرشون. درست مثل حیوانات آزمایشگاهی با کاربرهاشون برخورد میکنن
شهرکرد - مرکز مخابراتی امام
من با 2020 تماس گرفتم گفتن سرعت 10مگ شامل شبانه رایگان نمیشه ، شما قبل از کوچ خوب تحقیق کن ، که مثل من پشیمون نشی
سرعت شبانه هم حدود 120 هست که کلا من دیشب حدود 1 گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم (ساعت رایگان هم 1 تا 7 صبح )
مخابرات رو به عنوان گزینه اخر انتخاب کن ، این نظر من بود ، به هر حال هر طور خودت صلاح میدونی
دوستان وضعیت صبانت در مشهد چطوره؟من مرکز صابری وحید هستم
سرعت شبانه ی 120 مخابرات خیلی بمراتب بهتر از سرعت شبانه ی 15 صبانته
همین که محدودت نمیکنه خودش یک دنیا میارزه
میشه شبی 2.5 گیگ .. هوم , به چه روزی افتادیم !
بنظرم دوران وزارت اون سلیمانی اخمو وضع خیلی بهتر بود تا این واعظی خوشرو .
سلام به شما دوست عزیزم و بقیه دوستان گل.ما اسباب کشی کردیم به یک خونه جدید و وضعیت اینجا از نظر کیفیت خط تلفن واسه اینترنت یک کمی بهتر از خونه قبلی هست.اونجا attenuation ام 43 بود و اینجا 32 هستش و روی پهنای باند10 مگ اینجا نویزم 16 دسی بل هستش.بنابراین یک کمی کمتر از اونجا اذیت میشم و مثلا اگر اون زمانی بود که همه تب 12 مگ صبانت رو داشتن اینجا راحت میتونستم بگیرم.اما این خونه جدید خطش از قبل(مالک قبلی)روی عصر تلکام رانژه شده و همونطور که میدونید من 2 تا خط تلفن شخصی دارم که همه جا با خودم انتقالشون میدم.الان هم منتظرم که هر وقت 2 خطم منتقل شدن به اینجا مجدد از آسیاتک و فن آوا سرویس بگیرم .چون این عصر تلکام خیلی مزخرفه.کلا به کاربر خونگی سرعت بالاتر از 2 مگ نمیدن و شبانش هم فقط 3 تا 7 هستش و سرعت شبانش هم هنوز تست نکردم ببینم چقدره اما کلا به خاطر سرعت کمی که داره و ساعت کمتر رایگانش نمیخواهم ازش دیگه استفاده کنم.واسه من والله سرویس 10 مگابیت آسیاتک فعلا خوبه و شبانش هم اگر دانلودر حرفه ای باشی بین 4 تا 5 گیگ میتونی دانلود کنی.فن آوا هم بد نیست.من همین دو تا رو فعلا میخواهم داشته باشم.اما تا اومدن خطهای تلفنم مجبورم با همین عصر تلکام سر کنم.تازه احتمال زیادی داره که یا هر دو خط یا یکی از خطهامو به علت نبودن امکانات فنی منتقل نکنن یا اگرم منتقل شد روی pcm بهم بدن.که اونوقت دیگه بدبخت میشم.فعلا منتظرم ببینم چی میشه.
دوست عزیز واقعا هنوز متوجه نشدی که همه دارن از صبانت فرار میکنن و ازش مینالن.مگر اینکه کلا اهل دانلود شبانه نباشی و حاضر باشی واسه هر گیگی که دانلود میکنی در کل 24 ساعت شبانه روز و 7 روز هفته 3888 تومان(با احتساب مالیاتش)بدی.
![]()
دوستان من میخوام 128 نامحدود برنزی صبانت رو بگیرم مهم برای من پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی و پکت لاسه و در مرحله آخر سرعت دانلود در حد 30kb سرعت دانلود 128برنزی چنده؟
چون من گیم آنلاین بازی میکنم فقط پینگ پایین و نداشتن تایم اوتی برام ملاکه.آیا صبانت به درد کاره من میخوره؟؟
من آبادان زندگی میکنم
سلام.کسی میدونه صبانت تو تهران چطوره ؟ من پارس انلاین دارم اما میخوام برای خط دیگه ام اگر صبانت خوب باشه امتحانش کنم. چیزهایی که من دنبالشم
1.سرعت تک لینک نسبتا خوب
2.پینگ stable و بدون تایم اوت(یا با پکت لاست کمتر)
3.به دانلود شبانه اهمیت نمیدم
p.s : از اونجا داتک پورت خالی نداره فکر کنم تنها مورد باقی مانده همین صبانت باشه
ممنون میشم کسی جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)