من توی این مدت از ISP های مختلفی نت گرفتم(شاتل-مبین-ایرانسل-مخابرات-پارس و چند تا شرکت کوچیک که وایرلس میدادند) ولی انصافا به دور از همه بحث های تاپیک و کمی سرعت و اینا که همه جا هست، پشتیبانی شون بهترین بوده!
شما چه شهری هستین؟؟؟ پشتیبانی سمنان که در یک کلام افتضاحه... فک کنم در طول روز فقط 1 ساعت حضور دارن (:|
پارس آنلاین به مناسبت دهه زجر سالای پیش هدیه ای چیزی می دادن یا نه؟
نه هدیه نمیده .
آخه چرا الکی جوسازی میکنین.....
شرکت گفته به خاطر دهه فجر برنامه های ویژه ای برای مشترکان داره اعم از 1-کم کردن اکانت تمامی مشترکین از 1 الی 6 گیگ بسته به نوع سرویس انتخاب شده2-کاهش سرعت به دلیل انتشار ویروس جدید و چون در اساس نامه شرکت ذکر شده که امنیت مشترکین در اولویته به خاطر همین سرعت رو در روز و شب به 30 کیلوبایت کاهش میدیم...3-بالا بردن پینگ مشترکین تا 800 به بالا تا پیش مشترکین دیگر شرکت ها کم نیارن و....طرحهای دیگر که در دست اقدام هست.![]()
تهران - تقریبا هر موقع زنگ زدم جواب دادن به جز روز اول که گفتند نهار نماز بودند(!) یک ساعتی جواب نمی دادند.
موقع عوض کردن Down هم اصلا باهام بحث نکرد فقط گفت : چشم.
چندتایی از دوستانم هم که پارس بودند از جوابگویی پشتیبانیش راضی بودند.
میگفتن بعضی اوقات که سرعت میومد پایین زنگ میزدن براشون درست می کردند ( البته نه تازگی ها)
ایرانسل نسبتا خوب بود.
توی اون شرکت های کوچیک وایرلس، اکثرا بخش پشتیبانی نبودن ولی سرویسشون انصافا خوب بود لازم نبود زنگ بزنی در عوض گرون بود.
شاتل خیلی جالب نبود باید کلی کلنجار میرفتی تا یه کار ساده رو برات انجام بدن.
مبین نت راضی نبودم.
مخابرات که کلا پشتیبانی نداشت!
شایدم من شانسم خوب بوده کارشناسایی که جواب دادن، آدم های درستی بودن !
خوب امشب کار دارم باید بیدار بمونم گفتم هر از چند گاهی یه SpeedTest بزارم ببینیم چی میشه
یکشنبه 16 بهمن 1390 - سرویس pol-256-8GB
1- ساعت 1:02
2- ساعت 1:10
3-ساعت 2:12
4- ساعت 3:10
5- ساعت 3:36
6- ساعت 4:51
7- ساعت 5:48
8- ساعت 6 : 50
نمودار دانلود ساعتی :
![]()
Last edited by FerineFast; 05-02-2012 at 06:58.
سلام/برای تست سرعتم باید چیکار کنم/ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
جالبه
ساعت 2 سرعت دانلودمو 7 کیلو بایت در ثانیه زده بود پینگمم 400 بود
الان شده سرعتم شده 40 کیلو بایت در ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:43 AM ---------- Previous post was at 03:41 AM ----------
اینم دو دقیق بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)