فکر کنم مربوط به امنیت باشه اگه اشتباه نکنم
شما مودم روو کانفینگ می کنی
ای پی تغییر می کنه؟
یا مودم غیر فعال میشه؟
شما چه جوری کانفینگ می کنید؟
فکر کنم مربوط به امنیت باشه اگه اشتباه نکنم
شما مودم روو کانفینگ می کنی
ای پی تغییر می کنه؟
یا مودم غیر فعال میشه؟
شما چه جوری کانفینگ می کنید؟
ممنون.ولی توضیح کاملتر میخاستم.کسی از دوستان اطلاع بیشتری داره؟
برا اینکه بدون پسورد خواستن با فشردن wps( وایرلس پروتکت سرویس ) دوایس رو یکضرب با مودم مچ کنه. اگه حرفه ای باشید و با هگز بتونید کار کنید میشه ای کلید رو برای کارهای دیگه هم تغییر داداز رو فریمور.
Sent from my GT-N7100
تندا یه مودلشو بیشتر ندیدم اما همشون. توالی تنظبمات راحتی دارن.اگه امکان داره از صفه تنظیم تصویر بزارید مرحله به مرحله صد زرصد جایی تغییر میدید که داره لن با ایپی رو بلوک میکنه
Sent from my GT-N7100
من یه مودم adsl دارم که خروجی usb داره pope تنظیم کردیم و اونو وصل کردم به PC و الان رو pc اینترنت دارم. و اسم شبکه هم network1 است.
برای اینکه بتونم وای فای استفاده کنم یک روتر که داشتم رو وصل کردم به کارت شبکه pc (network2) . وقتی به Wan روتر وصل می کنم با تبلت تو Setup روتر می رم وضعیت wan رو میزنه obtaining ip address.
وقتی در روتر dhcp رو غیرفعال می کنم و از pc به lan وصل میکنم دیگه با تبلت نمیتونم به روتر وصل شم. و تبلت وایفای روتر رو مشناسه ولی بهش وصل نمیشه و رو obtain ip باقی می مونه.
حالا دوباره dhcp رو فعال کردم ولی وقتی در pc در network2 (شبکه روتر) میرم و تیک اینتنت شیرینگ رو می زنم یهو network1(شبکه مودم) unidentified میشه و اینترنت pc هم قطع میشه.
میشه راهنمایی کنین خلاصه چطور از اینترنت مودمم رو وای فای استفاده کنم (خروجی lan نداره)
Ip مودم رو 192.168.1.1 زدم و ip روتر رو 192.168.1.3
مگه شما مودم ای دی اس ال تک پورت ندارید؟
و یک روتر اکسس پوینت چند پورته؟
اینترنت مودم رو بدید به اکسس پوینت و یک کابل از اکسس پوینت بگیرید واسه کامپیوتر
من که نوشتم مودمم خروجی lan نداره ( در واقع خروجی lan خراب شده)
سلام همه دوستان من یه مودم adsl wireless که کارایی داشته باشه می خوام کسی قیمت مناسب سراغ نداره؟؟؟؟؟
ممنون از همه!
اگه کمک کنید ممنون میشم![]()
من تا حالا این مدل شبکه رو انجام ندادم
نمی خوام از خودم یک چیزی بگم که اشتباه باشه
ولی در مورد obtaining ip فکر می کنم البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم به خاطر نبود ای پی باشه
ای پی روتر رو تغییر بده ببین چی میشه
من به شما برند:
tp-link و d-link و zyxel
رو پیشنهاد می دم
با سرچ تو گوگل می تونید قیمت هاشون رو به دست بیارید
ولی تی پی لینک به نظر من خوبه
تا حالا با پشت دستگاه ریست کردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)