تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1493 از 1635 اولاول ... 493993139314431483148914901491149214931494149514961497150315431593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,921 به 14,930 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

[QUOTE=mehraboun1985;7792265][SIZE=2]سلام. میشه من رو راهنمایی کنید که چه دوربینی بخرم. من تخصصی تو این زمینه ندارم. چیزهایی که به نظرم میرسه اینهاست:

- من عکاس حرفه ای نیستم و میخوام فقط یه چیزی باشه که خاطراتم رو باهاش ثبت کنم. همیشه هم روی کامپیوتر نگاهشون میکنم و اگه پرینتی هم بگیرم بزرگتر از صفحه A4 نمیشه یعنی کیفیتهای خیلی بالا و اینهایی که تمام سلولهای آدم رو نشون میده رو لازم ندارم. (الان تو خونه یه سونی قدیی دارم که 6mp هست ولی تا الان باهاش بیشتر از 3mp عکس ننداختم و همینم زیاده و به نظرم زیاده جزویات رو نشون میده!)

سلام
    از بین اون سه تا مدل انتخابی خودتون بهتره,البته یه سری سایتای ایرانی ixus240هم دارن که تو سایتای خارجی نیست و داستانشم نمیدونم چیه,به هر حال تقلبی نمیتونه باشه.از سونی wx50هم خوبه که با 240 قابل مقایسه است و نسبت به مدل 230خودتون بالاتره,فیامبرداری full hd هم داره فقط زوم 5برابر w730هم هست که در برابر زوم بالاتر فیلمبرداری فول رو از دست میدید.دوربین های کامپکت معمولا کمتر از 3اینچ هستند.
    محل خریدی که گفتید مناسبه و همه جا این داستان قیمتهای متفاوت هست.
    معمولا جنسایی که برای فروش در آمریکا تولید میشن کمی کیفیت بالاتری دارند,اگر از اونجا خواستید خرید کنید elph115 is پیشنهاد میشه که فکر نمیکنم تو ایران باشه و از دوربینای دیگه جدیدتره .

راستی مگه hs وis تفاوتی دارند ? چون معمولا ورژن آمریکایی is و ورژن آسیا و اروپا hs دارند!
    Last edited by m0fidi; 03-08-2013 at 14:38.

2. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود....
    مدل ixus 240hs گرفتم canon
    اخر نشد ixy 430f بیدا کنم
    یسوال باتری شارژ اولیه نیاز داره ؟ چند ساعت اینا؟ هنوز تو جعبه ندیدم حوصله نیس فک کنم شارژر داره باتری توش بزارم چراغ داره فول شارژ بشه؟ کلا شارژ اولیه چی کنم؟
    فروشنده همونجا جا زد باتری و تست کردیم و تو کیف گذاشتم
    - یچیز دیگه چه مدت استفاده نکنیم باید باتری و مموری در بیاریم ؟ اینجا هم شمال هست رطوبت کلا بهتره باتری داخل باشه یا نه؟
    باتری هم بیرونم باشه خطریه فک کنم رطوبت اینا .
    محافظ صفحه موبایل گرفتم بزرگتره سایزش اصلا نیازه محافظ بزنم؟

- ixy 430f با این مدل که گرفتم باتریش فرق داره؟ دیجی کالا اشتباه نوشته فک کنم میگه باتری این مدل 240 گرفتم ضعیفتره؟ یکی هم گفته بود نظر کاربرا نزدیک باتریش داغ میکنه همه دوربین این طورن؟ بشیمون شدم از خرید
    اصلا داخل باشه باتری چیزی میشه یا نه؟
    یسوال ساخت چین هست منطقه اروبا و اسیا دیگه انگلند هم بریم همین جنس میدن؟ کیفیتش خوبه؟ دنبال ixy بودم ژابن بود کیفیتش فرق میکرد ؟
    dep شدم رفت
    ممنون دوستان ببخشید زیاد شد شرمنده
    Last edited by fk_u; 04-08-2013 at 23:29.

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ببخشید رفقا

یچیز دیگه دوربین خاموشه تو کیف باشه ال سی دی رو به بالا باشه تو کیف بهتره یا لنز رو به بالا باشه تو کیف ؟
    کلا لنز داخل میره دیگه فرق نداره بالا باشه تو کیف یا بایین ؟
    شما ها هم موقع خرید هیچ برچسب و چیزی به ال سی دی یا جلو دوربین نبود؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

مطلببی بزارم از این سایت هم سوال داشتم هم شاید بدرد بخوره برای همه

- الان بفرمایید بار اول چقد شارژ کنم الان داخل دوربین هس باتری و خاموش
    - تو این مطلب گفته لیتیوم یون بین 4 تا 6 ساعت شارز اولیه ولی ما 2 تا 4 ساعت بزاریم برای بار اول ؟ 4 ساعت بسه؟ زیاده کمه ؟
    -موضوعی که تو فکر رفتم اینه میگه بار اول ممکنه بعد 10 15 دقیقه فول شارژ بزنه میگه باید باتری در بیاریم دوباره نصب کنیم تو شارژر هر 15 دقیقه باید شارژر از برق بکشیم و دوباره باتری خارج کنیم تا چرخه شارژ اولیه اوکی بشه؟ منظورش چی بود؟ شارژر چراغ فول شارژ بزنه یعنی شارژنمیکنه دیگه 5 ساعتم بمونه تاثیر نداره شارژ اولیه؟

کلا باتری دفه های بعد چقد شارژ بزاریم؟

منبع

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Once you have determined the type and model of battery that you are using, or will use, you must provide the necessary maintenance for the battery in order to maximize its life and usefulness. This begins when you take the battery out of the box and before its initial use.

New [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] come in a discharged condition and must be fully charged before use. NiCad and NiMH batteries should be charged for approximately 16 hours initially, and Lithium Ion batteries should be charged for about five to six hours. For NiCad and NiMH batteries. You should run your CANON IXUS 240 HS Lithium battery through at least two to four full charge/discharge cycles before putting it into ordinary service. This will help obtain maximum capacity of the battery.

When charging the CANON camera battery for the first time, the device may indicate that charging is complete after just 10 or 15 minutes. This is normal with rechargeable batteries. New batteries are hard for the device to charge because they have never been fully charged and are not DOA (Dead On Arrival). Sometimes the device's charger will stop charging a new battery before it is fully charged. If this happens, remove the battery from the device and then reinsert it. The charge cycle should begin again. This may happen several times during the first battery charge. Don't worry. It's perfectly normal. CANON camera batteries that have been in storage or out of use for long periods of time should be re-initialized before being put back into service.

NiCad batteries must be fully discharged and then fully charged every one to three weeks, depending on frequency of use. Failure to do so will result in "memory effect" and will significantly shorten the battery's life. To discharge, simply run the device under the battery's power until it shuts down or until you get a low battery warning. Then recharge the battery as instructed in the user's manual. Because the NiMH battery has negligible memory effect and the Lithium IXUS 240 HS battery has no memory effect, they do not require conditioning. But we suggest you completely drain the IXUS 240 HS battery and recharge it at least once every month. Or you can use battery optimizer program from utility software installed on your camera by the vendor to correct battery memory problems.

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

این سوالاتو که میخوندم کلی قیافم مثل خودت اینجوری شد
    الان من چی بگم بنظرت?!
    عزیز دل نگران نباش همه چیز یه معایب و مزایایی داره دیگه وقتی ما آدما کامل نیستیم چه توقعی از دست سازمونه?
    باطری رو هم یه 7-8ساعت ب ای بار اول شارژ کن حالا کم و زیادش خیلی توفیری نمیکنه
    شما دوربین رو یه وریم تو کیفش بذاری هیچی نمیشه مثلا کار کیف محافظته دیگه حالا شما لنز رو به رو بذار که خیالت راحت شه

راستی مبارکت باشه ایشا..بتونی روزهای خوشت رو باهاش ثبت کنی
    نگران نباااش

7. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون
    این ژابن نبودنش تو ذوقم زد دیگه کسی چین گرفته اینم اوکی هس کیفیتش ؟ همه جا جنس چین هم میره دیگه منظورم این دوربین تو انگلند و ... هست؟
    متن گذاشتم هم بیزحمت نگاه کن شارژ اولیه چی میگه؟
    دفه های بعد شارژر فول زد بسه؟
    7 8 ساعت نترکه؟
    just 10 or 15 minutes. This is normal with rechargeable batteries. New batteries are hard for the device to charge because they have never been fully charged and are not DOA (Dead On Arrival). Sometimes the device's charger will stop charging a new battery before it is fully charged. If this happens, remove the battery from the device and then reinsert it. The charge cycle should begin again. This may happen several times during the first battery charge. Don't worry. It's perfectly normal.
    CANON camera batteries
    that have been in storage or out of use for long periods of time should be re-initialized before being put back into service.

چی میگه یعنی چراغ شارژ فول زد دفه اول بعد 15 دقیقه باتری باید در بیاریم دوباره جا بزنیم تا شارژ بشه؟ یعنی چراغ فول شارز روشن بشه دیگه شارز نمیشه و شارز اولیه بی معنی میشه ؟ این مشکل ممکنه برای بعضیا بیش بیاد؟

- اخرش گفته باتری تو storage یعنی چی؟ منظورش اینه خیلی مدت بی استفاده موند باید دوباره شارز اولیه بشه؟
    رفیق مدت طولانی استفاده نشه بتری اون تو بمونه اوکی هست یا باید در بیاریم تو جعبه کنیم؟

خیلییییییییییی ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

بله درست متوجه شدی ,
    نوشته گاهی ممکنه بعد 10-15 دقیقه چراغ فول روشن شه که دوباره جا بزنید ,بخش دوم هم دلیل اینکه چرا شارژ بار اول زمان بیشتری میبره رو روشن میکنه
    فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد حالا برای تطمینان اگه بالای دو ماه قراره بیمصرف بمونه باطری رو خارج کنید.ولی کلا همه ی اینا مسایلی نیست که برای دوربین/باطری مشکل ساز باشه
    قبلا گفتم الان محصولات اپل هم داره تو چین تولید میشه صرف چینی بودن که نمیشه گفت بده ,اتفاقا انتخاب خوبی هم کردید.
    Last edited by m0fidi; 05-08-2013 at 00:44.

10. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

اوکی

یچیزی بار اول یعنی 7 8 ساعت بزاریم اخر سر باید چراغفول شارز روشن بشه ؟ یا بعد 1 2 ساعت روشن میشه چراغ فول شارز؟ میخم بگم که چراغ فول روشن بشه بعدش هر چقدرم بزاریم الکی هست شارزر که شارز نمیکنه بس فایدش چیه؟؟
    برای شما هم بار اول زودی چراغ فول روشن شد؟ فردا بزنم شارز خوبه مثل ادم شارز بشه اخه خونه که نیستیم ببینیم بعد چه تایمی روشن میشه
    فک کردم دوربین یکسره به برق میخوره شارز میشه دیدم نه گفت شارزری هست
    بس کلا هر چند ماه اون تو بمونه مشکل نداره؟ بیرون فک کنم بیشتر رطوبت اینا داغونش کنه تا داخل دوربین بمونه خودتون معمولا چی میکنید؟
    - مهمه - 1 دقیقه زمان خرید تست کردم شارز داشت باتری ؟ کارخونه شارز میکنه؟
    - الان که باتری داخلش هست مهم نیست فردا بسفردا در بیارم فول شارز کنم ؟ فعلا همون تو باشه مهم نیس خاموشه؟ اخه وقت نیس خونه هم میایم خسته ایم
    گفته هر ماه شارز دشارز کنیم یبار . استفاده نمیکنم چی کنم؟ الکی روشن بزارم باتری تموم بشه عاقلانه نیست اخه
    زیاد سوال میکنم ببخش کلا اطلاعات بالا میبرم اصلا حوصله نگهداری خوب از وسایل ندارم زودی بچنگ میدم
    ممنون برم یکم کتاب بخونم بعد بیام تو فروم بعد خواب
    شب خوش
    Last edited by fk_u; 05-08-2013 at 00:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه behzad20000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام

من می خوام دوربینی بخرم که حالا حالاها نیاز به تعویض نداشته باشم کدوم دوربین از بین موارد زیر رو توصیه می کنین :

Nikon Coolpix P520
    Fujifilm Finepix SL1000
    Canon Powershot SX50 HS
    Sony Cybershot DSC-HX300
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

اوکی

یچیزی بار اول یعنی 7 8 ساعت بزاریم اخر سر باید چراغفول شارز روشن بشه ؟ یا بعد 1 2 ساعت روشن میشه چراغ فول شارز؟ میخم بگم که چراغ فول روشن بشه بعدش هر چقدرم بزاریم الکی هست شارزر که شارز نمیکنه بس فایدش چیه؟؟
    برای شما هم بار اول زودی چراغ فول روشن شد؟ فردا بزنم شارز خوبه مثل ادم شارز بشه اخه خونه که نیستیم ببینیم بعد چه تایمی روشن میشه
    فک کردم دوربین یکسره به برق میخوره شارز میشه دیدم نه گفت شارزری هست
    بس کلا هر چند ماه اون تو بمونه مشکل نداره؟ بیرون فک کنم بیشتر رطوبت اینا داغونش کنه تا داخل دوربین بمونه خودتون معمولا چی میکنید؟
    - مهمه - 1 دقیقه زمان خرید تست کردم شارز داشت باتری ؟ کارخونه شارز میکنه؟
    - الان که باتری داخلش هست مهم نیست فردا بسفردا در بیارم فول شارز کنم ؟ فعلا همون تو باشه مهم نیس خاموشه؟ اخه وقت نیس خونه هم میایم خسته ایم
    گفته هر ماه شارز دشارز کنیم یبار . استفاده نمیکنم چی کنم؟ الکی روشن بزارم باتری تموم بشه عاقلانه نیست اخه
    زیاد سوال میکنم ببخش کلا اطلاعات بالا میبرم اصلا حوصله نگهداری خوب از وسایل ندارم زودی بچنگ میدم
    ممنون برم یکم کتاب بخونم بعد بیام تو فروم بعد خواب
    شب خوش
    شما قبل از مصرف یه شب تا صبح باطری رو شارژ کن خودش که فول بشه دیگه شارزش متوقف میشه.

14. این کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •