تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1493 از 1667 اولاول ... 493993139314431483148914901491149214931494149514961497150315431593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,921 به 14,930 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ما که نفهمیدیم شما چی گفتی بازی کردن در یک آن با دسته و موس؟؟!!
    ولی اگه در کل منظورت اینه که حرکت انالوگ دسته کنده میتونی از طریق control panel ویندوز توی قسمت تنظیمات joystick به راحتی میزان sensitive (حساسیت) آنالوگ دسته رو تنظیم کنی...
    میبخشی که نامفهوم بود آخه هنوز خودمونی نشدم! مشکل من چیزیه شبیه همین که خودت گفتی,حرکت انالوگ دسته تنده!همونطور که گفتی رفتم به کنترل پنل قسمت دیوایس اند پرینتر و در تنظیمات joystick هر تغییری که بگین دادم دو گزینه به نامهای zaxis و zrotation که کم و زیاد کردنشون مساوی بود با چرخیدن مداوم دوربین بازی!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام من لپ تاپ dell xps L502 دارم
    وقتی pes2011 رو اجرا میکنم بهم ارور میده که حداقل سیستم رو ندارم حتی run with high graphic nvidia میکتم بازم همونو میگه
    مجبورم ignore رو بزنم و با کمترین گرافیک بازی کنم

نمیدونم واسه چیه ولی من وقتی لپ تاپمو با HDMI وصل میکنم به LCDtv هیچ اروری نمیده و میتونم از تنظیمات بازی گرافیک بازی رو high کنم و با آخرین کیفیت بازی کنم!!

خواهشا کمکم کنید

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

درود دوباره
    این کاری رو که گفته بودین انجام دادم ولی این دفعه علاوه بر ارور قبلی یک ارور اضافه شد :

The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll.
    بازی رو پاک و دوباره نصب کردم بازم درست نشد ...

ببین دوست من اگه بازی بر اساس mount شدن DVD بازی توی یک درایو مجازی هست یه چیزی شبیه dmc3 که باید از طریق ایمیج بازی رو اجرا میکردی ممکنه داری روی یک آیکون اشتباه کلیک میکنی یا به طور صحیح بایرو اجرا نمیکنی(چون اینجور بازیها معمولا روش اجرای خاص خودشون رو هم دارند)ولی اگه از روش اجرای بازی مطمئنی احتمال داره بازی یه مشکلی داشته باشه!!
    سلام
    مشکل من در مورد بازی Left 4 Dead 2 هست من ابتدا دی وی دی ها رو نصب میکنم و در محل نصب بازی ایمیجی با فرمت iso به وجود میادوبعد به وسیله نرم افزار Daemon Tools ایمیج رو Mount Image میکنم و بعد فایل Crack رو اجرا میکنم بعد از نصب شدن میرم توی بازی بعد از دیدن دمو صفحه ی Loading میاد که در همین حین لوگو وآهنگ Razor1911 پخش میشه
    وبعد یک دفعه میاد بیرون
    در ضمن مشخصات سیستم من اینه
    VGA : 1GB Geforce 9500
    CPU : 3.6GHZ
    RAM : 2GB
    و کرک و نصب هم آیکون Razor1911 رو داره
    خوب پس کرک رو عوض کن(البته با توجه به ورژن بازیت):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    میبخشی که نامفهوم بود آخه هنوز خودمونی نشدم! مشکل من چیزیه شبیه همین که خودت گفتی,حرکت انالوگ دسته تنده!همونطور که گفتی رفتم به کنترل پنل قسمت دیوایس اند پرینتر و در تنظیمات joystick هر تغییری که بگین دادم دو گزینه به نامهای zaxis و zrotation که کم و زیاد کردنشون مساوی بود با چرخیدن مداوم دوربین بازی!
    بازم این چیزی که شما میگی یه کم نامفهومه!!
    ولی یکی از دلایلش هم میتونه این باشه که میزان حساسیت رو زیاد دستکاری میکنی!!
    البته در اکثر بازیها این حساسیت دسته و موس رو توی خود بازی هم میتونی تنظیم کنی از اونجا هم یه امتحانی بکن...
    ولی اگه جواب نداد دیگه آخرین مرحلش اینه که بری سراغ نرم افزار xpadder که نوعی مبدل مجازی بین کیبورد و دسته هست شاید اون بتونه کارت رو راه بندازه:
    کد:

4. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من بازی call of duty black ops رو روی ویندوز 7 نصب کردم.directx و c++ بازی هم نصب کردم.الان که میخوامبازی رو اجرا کنم ای پیغام رو میده : steam must be running to play this game
    من باید چیکار کنم ؟

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

با عرض خسته نباشید
    انگار بد موقع مزاحم شدم سرتون خیلی شلوغه
    یک چندتا مشکل داشتم میدوارم وقت کنید بهشون جواب بدید و در این مورد ممنونتون میشم
    من وقتی بازی Mercenaries 2 World In Flames رو اجرا میکنم صفحه ای که میگه کلید Spaceرو بزنید هر چی این کلید رو میزنم وارد منو اصلی نمیشه پدر من صفحه کلید و این کلید در اومد اما انگار نه انگار فکر کردم کلید خرابه رو یک صفحه کلید دیگه امتحان کردم فرقی نکرد
    مشکل بعدی من با بازی Medal of Honor AirBorneاین بازی که اصلا بعد از وارد کردن سریال نامبر و نصب انویدیا فیزیک یک پنجره داس سریع باز و بسته میشه و دیگه چیزی نمیاد
    و اخرین زحمت بنده باشما عزیزان بازی capsizedهستش این اصلا اجرا نمیشه تا میزنم dont sendرو میده
    بهتون پیشا پیش دست درد نکنی میگم و امیدوارم همیشه سربلند باشید

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام دوستان
    من بازی Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2 v رو هم به صورت فشره و هم نسخه کاملش رو دانلود کردم اما هیچ کدوم کار نمی کنه هیچ کرکی هم نیست که سالم باشه فقط یک فایل paul.dll هس که اونم درست کار نمی کنه
    کسی کرک سالمی از این بازی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

]
    بازم این چیزی که شما میگی یه کم نامفهومه!!
    ولی یکی از دلایلش هم میتونه این باشه که میزان حساسیت رو زیاد دستکاری میکنی!!
    البته در اکثر بازیها این حساسیت دسته و موس رو توی خود بازی هم میتونی تنظیم کنی از اونجا هم یه امتحانی بکن...
    ولی اگه جواب نداد دیگه آخرین مرحلش اینه که بری سراغ نرم افزار xpadder که نوعی مبدل مجازی بین کیبورد و دسته هست شاید اون بتونه کارت رو راه بندازه:
    کد:
    ممنونم از لینکی که گذاشتی ولی متاسفانه روی سون اجرا نمیشه در ضمن من میزان sensitiviti رو در خود بازی کم کردم ولی هیچ تاثیری روی دسته نداشت و در عوض سرعت چرخش دوربین با موس رو کم کرد!البته فکر نکنین قسمت مربوط به موس رو کم کردم!در joystick کمش کردم.و یه چیز دیگه اینکه در کنترل پنل گزینه sensitiviti وجود نداره یا اینکه من نتونستم پیداش کنم.

آخر فروم باز Amin4All's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

برینک رو نصب کردم.
    کرک رو که کپی کردم DONT SENT داد.
    اپدیتشو نصب کردم و کرکش رو کپی کردم میگه OPEN GL 3.1 یا بالاتر باید باشه.
    اینو چیکار باید کرد؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ممنونم از لینکی که گذاشتی ولی متاسفانه روی سون اجرا نمیشه در ضمن من میزان sensitiviti رو در خود بازی کم کردم ولی هیچ تاثیری روی دسته نداشت و در عوض سرعت چرخش دوربین با موس رو کم کرد!البته فکر نکنین قسمت مربوط به موس رو کم کردم!در joystick کمش کردم.و یه چیز دیگه اینکه در کنترل پنل گزینه sensitiviti وجود نداره یا اینکه من نتونستم پیداش کنم.
    با توجه به چیزهایی که شما میگ من حدس میزنم یا دسته شما درست توسط ویندو شناخته نشده یا اینکه کلا مشکل داره!!
    وی بازم بیا از اینجا نسخه ای که با seven سازگاری دار هرو دانلود کن:
    کد:
    برینک رو نصب کردم.
    کرک رو که کپی کردم DONT SENT داد.
    اپدیتشو نصب کردم و کرکش رو کپی کردم میگه OPEN GL 3.1 یا بالاتر باید باشه.
    اینو چیکار باید کرد؟
    از اینجا آخرین نسخه رو با توجه به نوع ویندوزت دانلود کن:
    کد:

11. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همگی دوستان
    من مود NavyInvaders_1-1-0 رو برای بازی act of war gold edition دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم اجراش کنم. لطف کنید در مورد نصب این مود من رو راهنمایی کنید.

با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •