خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
خب من شانس آوردم که 262 هزار تومان پول ندادم.اصلا منم فکر کردم که قیمت سرویس خودم گرون شده.به فکرم رسید ببینم کاربران چی میگن .حال بعد از خوندن کامنت ، عجب شاتل پدر سوخته بازی در آورده...
دوستان این گردونه شانس که باشگاه مشتریان مشتریان یک فرصت رایگان برای جایزه می ده را امتحان کنید
به من 0.5 گیگ یک روزه داد!باز پوچ می یومد سنگین تر از این بود
اگر امتحان کردید اینجا بنویسید چی جایزه گرفتید؟
5 گیگ 5 روزه
سرعت اینترنت شما هم افت پیدا کرده امروز؟ یا اینا به خاطر 140 گیگ استفاده از بسته نامحدود عیدشون زدن سرعت رو آوردن پایین؟ اول که مودم رو روشن میکنی سرعت نسبتا خوبه، یه کم که دانلود میکنی میاد روی 200، 100، 50 کیلوبایت :|
حتی سرور داخلی مثل دانلودها که اومدم ویندوز دانلود کنم این مشکل رو داره الان :|
من مشکلی ندارم. تا 200 گیگ ام استفاده کردم
برای من هم سرعت نسبت به روز اول خیلی پایین اومده
دقیقا اولش خوبه ولی بعد از مدتی همون 200 - 100 - 50 کیلوبایت !!!!! میشه
Last edited by javad.sch; 26-03-2022 at 22:49.
شاتل دیگه واقعا تو گرون کردن خدمات شورشو درآورده اون از سرویس های گلد با قیمت فضایی اینم از افزایش قیمت 2/5 برابری آی پی ثابت که از 10ت برده رو 25ت
![]()
سلام ببخشید مزیت ای پی ثابت چیه؟ مثلا سرعتت بهتر میشه! یا چیزه دیگه ای؟ ممنون میشم ی توضیح بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)