توی طرح بهار اگه دوتا سرویس 1مگ و 2مگ 5گیگ رو یکساله به صورت پیش پرداخت یا پس پرداخت بگیرید برای سرویس 2مگ ,5گیگ و برای سرویس 1مگ , 3گیگ برای هرماه اضافه میدن و قرعه کشی هم داره
دوستان لطفا به سوالات من هم جواب بدن ممنون میشم
توی طرح بهار اگه دوتا سرویس 1مگ و 2مگ 5گیگ رو یکساله به صورت پیش پرداخت یا پس پرداخت بگیرید برای سرویس 2مگ ,5گیگ و برای سرویس 1مگ , 3گیگ برای هرماه اضافه میدن و قرعه کشی هم داره
دوستان لطفا به سوالات من هم جواب بدن ممنون میشم
از عمد نمی کنن
یک عکس از صفحه اول مودمتون یا استاتوس مودم بذارید![]()
سلام داداشــم
مخابرات پنل جالبی نداره
اصلا واقعیت رو نشون نمی ده !
مشکل از خودشون هست![]()
سلام ، دوستان چندتا سوال مهم داشتم
1.بدونه مراجعه حضوری به مراکز مخابرات میشه adsl گرفت ؟ چون پارسال تماس گرفتم به مرکز گفتم با 2020 میخوام ثبت نام کنم نمیتونم حضوری بیام گفتن این شماره ها رو ول کن!حضوری بیا ؛ الان میشه غیره حضوری درخواست بدم مدارکو خودشون بیان تحویل بگیرن؟
2.تو اینترنته مخابرات میشه گذر از فیلتر استفاده کرد مثلا سیسکو یا کریو چون الان با وایمکس کریو مشکل پیدا کرده چند روزه
3.اگه غیره حضوری میشه adsl گرفت پیشنهاد میدین با تلفن ثبت نام کنم یا از طریق سایت . خیلی ممنون
اوپ... یو دی... اوکیه صبح ها هم سیس ک اوکیه. البته فعلا
با سلام
من اینترنت 256 نامحدود مخابرات منطقه 4 مرکز پیام نور دارم. مودم من هم dlink 2640u است. مدت دو هفنه است مودم خود به خود اینترنتش قطع میشه و پس از چندبار که هی انگار داره ریست میشه ارتباط وای فای موذم قطع میشه. مودمو روشن خاموش کرزم حتی از اول set up اش هم کردم ولی باز هم خود به خوذ وای فای رو قطع میکنه. لازم به دکر است که با این موذم و همین طرویس توی این 5 سال هیچ مشکلی نداشتم. اگر ممکنه راهنمایی کنید.
با تشکر
مودم رو factory reset کنید شاید درست شد اگر نشد با یه مودم دیگه تست کنید
دوستان مخابرات فقط تو طرح بهارش شبانه رایگان داره؟
موندم پارس آنلاین رو کنسل کنم مخابرات بگیرم یا نه.
سلام ... دوستان اینترنت پس پرداخت 1 ساله از مخابرات دارم ... هر دوماهی قبضش میاد ... یه سوال دارم دوماهو میشه دوماه بعد پرداخت یا قطع میشه ؟ یا مثلن 6 ماه ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)