تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1492 از 4105 اولاول ... 49299213921442148214881489149014911492149314941495149615021542159219922492 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,911 به 14,920 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

سلام دوستان
    من افتادم پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه(ناجا)
    یعنی هم از مکان و هم از نیرو شانس آوردم!!!!!!!!!!!!!!!!
    1اردیبهشت اعزامم.
    اگه شهید شدیم حلالمون کنید....
    کسی در مورد این پادگان اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی میدونه جابجایی یا انتقال از نیروی زمینی به نیرو هوایی یا دریایی تو ارتش امکان پذیر هست و چه مراحلی داره؟
    کسی اطلاع نداره در این زمینه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من افتادم پادگان مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه(ناجا)
    یعنی هم از مکان و هم از نیرو شانس آوردم!!!!!!!!!!!!!!!!
    1اردیبهشت اعزامم.
    اگه شهید شدیم حلالمون کنید....
    کسی در مورد این پادگان اطلاعاتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام دوست عزیز.
    ناجا، اونم مرزبانی. خداییش بدشانسی. اما یه نکته ای بگم اونایی که رسته ی مرزبانی( ارتش رسته داره مام دلمون خوشه رسته داریم!) هست لزوما بعد از آموزشی مرز نمیافتن(هر چند فکر می کنم اکثرا مرز میافتن) و همچنین کسانی که رستشون مرزبانی نیست هم ممکنه مرز بیافتن.
    مرزبانی یه جای واقعا حساسیه. نمی خوام بترسونمت ولی باید با واقعیت روبرو بشی. اگه افتادی مرز، بعضی مرزهای کشور قاچاق هست، چه غربی و چه شرقی و باید هشیار باشی. البته این به این معنی نیست که همیشه اونجاها درگیریه ولی معنیش اینه که ممکنه گاهی اوقات. البته ممکنه بیافتی هنگ مرزی که فکر می کنم یه جایی مثل ستاد باشه و در کل راحتت تره احتمالا. در ضمن خیلی از مرزهای کشور هم کاملا آرام هستن و هیچ مشکلی نیست. پس مرزبانی همش بد نیست.
    خلاصه اینکه ناجاست و سختی های خودش رو داره. برات آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم بهترین جای ممکن بیافتی و مرزهای کشورمون همیشه آرام آرام باشن( که البته در اکثر مواقع آرام هستن)
    Last edited by naser2012; 01-04-2013 at 15:03.

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

سلام..

کسی میدونه نیروی انتظامی کی نیرو میگیره واسه استخدامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    پليس پيشگيري ميدان راه آهن كه براي مترو و راه آهن استخدام ميكنه نيرو ميگيره الام شماره هم براي تماس داره 55123060 سوال كن ازشون

5. این کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

طلاعات بیشتر : سلام خدمت عزیز های گل ...
    اقا من یکه دو اعزامم (حدود 15 روز دیگه ).افتادم نیروی انتظامی مشکین شهر اردبیل ...
    حالا سوالم اینه که اگه تاریخ اعزامو تاخیر بندازمو یکه چهار برم میتونم سپاه برم ؟
    سپاه این تاریخ نیرو میگیره ؟
    اصلا این کار و این عقب انداختن به نفع من هست ؟
    نمیدونم خیلی گیجم و دو دل ...
    از طرفی یکی از اشناها گفت اگه عقب بندازی میتونم به احتمال 90 درصد سپاه کارتو درست کنم ...میترسم فقط یه حرف باشه و نتونه یا نشه .اون وقت باید تو گرما برم اموزشی و با دو ماه عقب افتادن از زندگی ...
    خلاصه بدجور سر دو راهیم ...اگه مطمین باشم عقب بندازم سپاه میوفتم این کارو میکنم ...
    (عضو فعال هستم و تکمیلی هم دارم و تازگیا عضو گردان هم شدم و کارشناسی دارم و همین طور متاهل هم هستم )
    خواهشا کمکم کنید ! سر درد گرفتم ...
    ممنونم از همتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

طلاعات بیشتر : سلام خدمت عزیز های گل ...
    اقا من یکه دو اعزامم (حدود 15 روز دیگه ).افتادم نیروی انتظامی مشکین شهر اردبیل ...
    حالا سوالم اینه که اگه تاریخ اعزامو تاخیر بندازمو یکه چهار برم میتونم سپاه برم ؟
    سپاه این تاریخ نیرو میگیره ؟
    اصلا این کار و این عقب انداختن به نفع من هست ؟
    نمیدونم خیلی گیجم و دو دل ...
    از طرفی یکی از اشناها گفت اگه عقب بندازی میتونم به احتمال 90 درصد سپاه کارتو درست کنم ...میترسم فقط یه حرف باشه و نتونه یا نشه .اون وقت باید تو گرما برم اموزشی و با دو ماه عقب افتادن از زندگی ...
    خلاصه بدجور سر دو راهیم ...اگه مطمین باشم عقب بندازم سپاه میوفتم این کارو میکنم ...
    (عضو فعال هستم و تکمیلی هم دارم و تازگیا عضو گردان هم شدم و کارشناسی دارم و همین طور متاهل هم هستم )
    خواهشا کمکم کنید ! سر درد گرفتم ...
    ممنونم از همتون
    سلام
    من دقیقا همین موقعیت رو داشتم
    البته وقتی به آشنا گفتم که کد ارتش رو خورده بود ( نمیدونستم کد ارتش رو خوردم )
    اولش میخواستم پذیرش بگیرم که گفتن دیر شده و نمیشه ، برای عقب انداختن هم حتی به نظام وظیفه زنگ زد که از طریق آشنایی که اونجا داشت عقب بندازه و گفتن راهی نداره که عقب بندازم
    حالا نمیدونم از بدشانسی من بود یا کلا دیر شده بود
    و روزی که بهم گفت نمیشه کاری کرد همون روز برگه سفیدم هم اومد

اگه نباشه جاش خالی می مونه xx1051xx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    SHOMAL

پيش فرض

من میتونم با یکی از دوستام جابجا کنم ...گیجه گیجم ؟ کمکم کنید ممنونتونم ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مراغه

پيش فرض

سلام دوست عزیز.
    ناجا، اونم مرزبانی. خداییش بدشانسی. اما یه نکته ای بگم اونایی که رسته ی مرزبانی( ارتش رسته داره مام دلمون خوشه رسته داریم!) هست لزوما بعد از آموزشی مرز نمیافتن(هر چند فکر می کنم اکثرا مرز میافتن) و همچنین کسانی که رستشون مرزبانی نیست هم ممکنه مرز بیافتن.
    مرزبانی یه جای واقعا حساسیه. نمی خوام بترسونمت ولی باید با واقعیت روبرو بشی. اگه افتادی مرز، بعضی مرزهای کشور قاچاق هست، چه غربی و چه شرقی و باید هشیار باشی. البته این به این معنی نیست که همیشه اونجاها درگیریه ولی معنیش اینه که ممکنه گاهی اوقات. البته ممکنه بیافتی هنگ مرزی که فکر می کنم یه جایی مثل ستاد باشه و در کل راحتت تره احتمالا. در ضمن خیلی از مرزهای کشور هم کاملا آرام هستن و هیچ مشکلی نیست. پس مرزبانی همش بد نیست.
    خلاصه اینکه ناجاست و سختی های خودش رو داره. برات آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم بهترین جای ممکن بیافتی و مرزهای کشورمون همیشه آرام آرام باشن( که البته در اکثر مواقع آرام هستن)
    خیلی ممنون داداش گلم.
    آره دیگه این آخره بدشانسی بود ولی واسه من مهم نیست!!!
    آخه اونقدر تا حالا تو زندگی زجر کشیدم که اگه برم و بمیرم هم برام مهم نیست فقط امیدوارم اگه مردم ، عنوان شهید روم نذارن...!!!
    ولی طبق تحقیقاتی که کردم کسایی رو که میفرستن تو این آموزشگاه معمولا روشون برنامه دارن و قراره واحد ثابتشون مرز باشه.
    این واحدی که گفتم چندین سال رتبه اول آموزش سرباز رو تو کل ایران آورده. یه سری آموزش های ویزه میدن که مهمترینشون تیراندازی خیلی خیلی دقیق هستش.
    زندگی در شرایط خیلی سخت هستش...
    فقط یه جایی خوندم که فرماندهاش فوق العاده با معرفت هستن و به غیر چند تاشون بقیه به هیچ وجه توهین نمیکنن.
    در هر صورت اگه کسی در مورد این پادگان اطلاعات زیادی داره بهم بگه،ممنون میشم.
    و اینکه تو سربازی چه کارهایی رو بکنم خوبه؟؟؟
    (من خودم بچه مراغه هستم{دارای بزرگترین پادگان ارتش در شمالغرب ایران} ولی خوب دیگه قسمت بود در خدمت کرمانشاهی های عزیز باشیم)

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ممنون داداش گلم.
    آره دیگه این آخره بدشانسی بود ولی واسه من مهم نیست!!!
    آخه اونقدر تا حالا تو زندگی زجر کشیدم که اگه برم و بمیرم هم برام مهم نیست فقط امیدوارم اگه مردم ، عنوان شهید روم نذارن...!!!
    ولی طبق تحقیقاتی که کردم کسایی رو که میفرستن تو این آموزشگاه معمولا روشون برنامه دارن و قراره واحد ثابتشون مرز باشه.
    این واحدی که گفتم چندین سال رتبه اول آموزش سرباز رو تو کل ایران آورده. یه سری آموزش های ویزه میدن که مهمترینشون تیراندازی خیلی خیلی دقیق هستش.
    زندگی در شرایط خیلی سخت هستش...
    فقط یه جایی خوندم که فرماندهاش فوق العاده با معرفت هستن و به غیر چند تاشون بقیه به هیچ وجه توهین نمیکنن.
    در هر صورت اگه کسی در مورد این پادگان اطلاعات زیادی داره بهم بگه،ممنون میشم.
    و اینکه تو سربازی چه کارهایی رو بکنم خوبه؟؟؟
    (من خودم بچه مراغه هستم{دارای بزرگترین پادگان ارتش در شمالغرب ایران} ولی خوب دیگه قسمت بود در خدمت کرمانشاهی های عزیز باشیم)
    باسلام...
    دوست گرامی این بخش از متن شما رو که قرمز کردم...
    هیچکسی وجود نداره که تا الان توی زندگی رنج نکشیده باشه!...
    یکی از بچه ها میگفت من یه مشکلی با خونوادم پیدا کردم و دفترچه پست کردم!! که برم خدمت اونم یه شهر دیگه که مثلا از دست خونه و خونواده راحت باشم! ... اما همین طرف گفت هفته اول آموزشی که بودم دلم میخواست دستای پدرم رو بوسه بارون کنم!...
    من فقط و فقط خواهشی که از دوستان دارم اینه که در مورد مسایلی که اطلاعی ندارن اظهار نظر نکنن!! ... شما هم مطمئنا وقتی وارد پادگان و محیطش شدید نظرتون تغییر میکنه.( اینو صراحتا میگم و دو ماه پس از اعزامتون میتونید اینجا درباره تفکر جدیدتون پست بزارید)
    و همچنین چرا دوست ندارید خدای نکرده اگر اونجا براتون سانحه ای پیش اومد عنوان شهید روی شما گذاشته بشه؟؟ ....
    این گونه مواقع بحث هویت ؛ وطن و مملکتی که گرچه با سختی داری توش زندگی میکنی در میونه و نه نحوه حکومت و حاکمان مملکت!. هیچ کدوم از شهدای جنگ برای ما بی احترام نیستن دوست گرامی.

و اینه توی سربازی چه کاری هایی بکنید خوبه و چه کار هایی بد...
    اون دیگه اصلا دست شما نیست!... هر کاری گفتن شما انجام میدین! حالا یا خوب یا بد.
    از کار دفتری گرفته تا پست برجک!. حالا کدوم خوب و کدوم بد رو براتون تشخیص میدن خودشون.
    یکی از اقوام بسیار نزدیک بنده 10 سال پیش توی نیروی انتظامی خدمت میکرد! ... باورم نمیشد از خدمتش 10 سال گذشته باشه . دژبان شهر محل سکونتش بود! . و راس ساعت 2 بعد از ظهر توی خونه نشسته بود ! نه اینکه ساعت 2 تعطیل بشه. شما هم به خدا توکل کن ایشالا برات مشکلی پیش نمیاد.

11. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی آمار شهدا و کشته ها تو خدمت و آموزشی رو داره؟ آمارش بالاست یا پایین؟

کسی به این مورد برخورده در حین آموزشی یا خدمت کسی کشته بشه حالا به علت درگیری مرزی یا سهل انگاری یگان در ارتش، ناجا یا سپاه؟

13. این کاربر از IranArmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •