تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1492 از 1783 اولاول ... 492992139214421482148814891490149114921493149414951496150215421592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,911 به 14,920 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

درود به شما،میتونید بگید بهم چگونه این اطلاعاتی که در عکس هست رو از کدوم قسمت مودم بدست آوردید؟
    درود

داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1

اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی

اینم آموزش تصویری

2. 2 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود

داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1

اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی

اینم آموزش تصویری

دمت گرم داداش. البته مودم خودم نیست،مودم داداشم goldweb هست اما ممنونم ازت که وقت گذاشتی.خط خودت تا چند مگ باز هست با توجه به این عکسی که فرستادی ؟
    Last edited by amrihh49; 10-11-2014 at 14:37.

4. این کاربر از amrihh49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

نام
    نام خانوادگی
    سمت
    شماره پرسنلی

اعتراف کن! زود!!
    دوست عزیز gigaht شما خودت جزو یکی از باحالترین بچه های این تاپیک هستی و باید بگم جناب bilmazlar هم بهتر از شما نباشن از بچه های بسیار گل و بسیار با دانش و فهیم این تاپیک و چندین تاپیک دیگر هستند.ایشون توضیحاتی برای من دادند تا حالا که حتی مهندسین شبکه پشتیبانیها که حضورا باهاشون صحبت کردم نه یاد داشتند اون مطالب رو یا اگرم یاد داشتند حوصله اشو نداشتند که توضیح بدند.خلاصه من از ایشون خیلی چیز یاد گرفتم و به قول اون دوستمون هیچ وقت هم از شرکتای دزدی مثل صبانت پشتیبانی نکردند و همیشه علمی و مستدل حرف زدند.البته شما هم متوجه شدم که کاملا قصدت مزاح و شوخی بود اما خواستم هم از شما و هم از جناب bilmazlar که خیلی وقت بود هم صحبت باهاشون نشده بودم و ازشون خبری نداشتم تشکر کنم.موفق باشید.

6. 5 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

من که از صباتر بالاخره کوچ کردم

رفتم مخابرات

پروسه تخلیه پورت و گرفتن سرویس از مخابرات و رانژه کلا 48 ساعت طول کشید

کیفیت خط رو نگا کنید

تنها مشکلش فعلا پینگه که یکم از صبانت بالاتره

دومین مشکل هم ضریب اشتراک هست که توی صبانت 1/2 بود اینجا 1/8 :(

شبانه هم که رایگانه ، سرعت شبانه هم تست میکنم اطلاع میدم
    بابا ای ول خوش به حالت.فکر کنم یا همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتتون هستی یا نهایتا چند تا خونه باهاش فاصله داری.برو حالشو ببر

8. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

واقعا هر کی توی صبانت بمونه آخرش یا دق میکنه یا سکته یا سرطان و یا تیمارستان، از این 4 حالت خارج نیست
    دو هفته است به نمایندگی فروش و پشتیبانی مشهد دارم میگم این پنل ما دکمه ی 1/3 اش کار نمیکنه هر بار میگن باشه درستش می کنیم ولی هیچ خبری نیست
    امروز به دفتر مرکزی تهران قضیه رو گفتم میگه کاری نداره شما یک حجم جدید بخرین تا بتونین از شبانشم استفاده کنین!!!
    میگم پدرجان من ده روز دیگه دوره ی یکماهه ام سرمیاد ولی هنوز 6 گیگ از حجم این ماه مونده همین رو میخوام با سرعت بالاتر شبانه با طرح 1/3 استفاده کنم
    میگه این فقط یک طرح تشویقی هست و از طرف ما الزامی برای برقراری اون نیست و .....
    خلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن

دیگه واقعا تصمیم گرفتم از شر این آشغالها خودم رو یکجوری راحت کنم

10. 5 کاربر از HardwareMaster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن
    حرف شما درسته و فعلا پارس و صبانت هم این قبول دارند
    و از طمع این شرکت ها چیزی بعید نیست

12. 4 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز gigaht شما خودت جزو یکی از باحالترین بچه های این تاپیک هستی و باید بگم جناب bilmazlar هم بهتر از شما نباشن از بچه های بسیار گل و بسیار با دانش و فهیم این تاپیک و چندین تاپیک دیگر هستند.ایشون توضیحاتی برای من دادند تا حالا که حتی مهندسین شبکه پشتیبانیها که حضورا باهاشون صحبت کردم نه یاد داشتند اون مطالب رو یا اگرم یاد داشتند حوصله اشو نداشتند که توضیح بدند.خلاصه من از ایشون خیلی چیز یاد گرفتم و به قول اون دوستمون هیچ وقت هم از شرکتای دزدی مثل صبانت پشتیبانی نکردند و همیشه علمی و مستدل حرف زدند.البته شما هم متوجه شدم که کاملا قصدت مزاح و شوخی بود اما خواستم هم از شما و هم از جناب bilmazlar که خیلی وقت بود هم صحبت باهاشون نشده بودم و ازشون خبری نداشتم تشکر کنم.موفق باشید.
    چطوری رفیق شفیق؟ david جان. من هم چند وقتی بود که ازت خبری نداشتم. از محبتی که نسبت به من داری خیلی ممنونم. امیدوارم که همیشه موفق باشی.

راستی به جای این خط صبانتت از کجا سرویس گرفتی؟ فن‌آوا؟ یا آسیاتک؟

دیگه می‌دونی که پارس‌آنلاین هم زده جاده خاکی. ما هم باید به دنبال جایگزین باشیم. گر چه این طور که بوش می‌آد این قضیه همه‌گیر می‌شه و بعد از چند ماه دیگه عملاً جایی باقی نمونه که رایگان شبانه داشته باشه.

14. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

بله چرا که نه
    اگر ملاک فقط سرعت باشه یعنی محدودیت حجم درکار نباشه و بین n نفر هم sharing صورت ندن معلومه که میصرفه و میگیریم
    خوب شما استثنایی ! وگرنه هزار تومان گران شه همینجا شرکتها رو دار میزنن و کلی سر و صدا راه میفته !
    شما هم اگر واقعیت رو گفته باشید کاری نداره ! برید یکی از شرکتها و بگید پهنای باند ددیکیت میخوام !
    دقیقا با ضریب اشتراک 1 به 1 بهت میدن و کاملا نامحدود .
    البته این هزینه خامشه و هزینه های جانبی مثل ترانسفر و ... هم بهش اضافه میشه .
    تازه خیلی کمتر از این قیمتی که اینجا زده شده بهت میدن چون خودشون stm 1 , stm 4 و... میگیرن و ارزونتر در میاد.
    البته این رو واقعا دیگه به مشترک حقیقی نمیشه داد و حتما باید حقوقی باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نام و نام خانوادگی: بیل مزلر
    سمت‌های کنونی: مدیر طراحی محصول شرکت‌های شافل، پارس‌آفلاین، صفانت، آسیافک و یه چندتای دیگه
    شماره‌های پرسنلی: 9999، 987654، 009988، 0000 و ....

باشه! باشه! اعتراف می‌کنم. من از مدیرعاملای شرکت‌های که توشون کار می‌کنم پول می‌گیرم که اینجا بیام فضا رو به نفع شرکت‌هامون تلطیف کنم. من از تمام ملت همیشه در صحنه عذر می‌خوام و تقاضای عفو و بخشش و رأفت اسلامی در مورد خودم دارم.

پ.ن.: خیلی با حال بود این پستت گیگاجان.

آقا جواب شما جالبتر بود . لذت بردیم . منظور منهم همونطور که اکثر دوستان متوجه شدند کنایه ای بود به این ریز اطلاعاتی که شرح میدادی !

تاپیک که همه اش شده اخبار ناخوشایند و تنش بین کاربران و .. گاهی یکم باهم بخندیم بد نیست . مشت محکمی میشه بدهان .. یاوه گویان !

من که از صباتر بالاخره کوچ کردم

رفتم مخابرات

پروسه تخلیه پورت و گرفتن سرویس از مخابرات و رانژه کلا 48 ساعت طول کشید

کیفیت خط رو نگا کنید

تنها مشکلش فعلا پینگه که یکم از صبانت بالاتره

دومین مشکل هم ضریب اشتراک هست که توی صبانت 1/2 بود اینجا 1/8 :(

شبانه هم که رایگانه ، سرعت شبانه هم تست میکنم اطلاع میدم

حیف این خط نیست .. فقط 2048 ؟؟ دوست دیگه ای میکفت مخابرات روزا براش تا 8 و بیشتر هم بازه . گمونم مخابرات سیستم مدیریتش جزیره ای ترینه میون پپ ها,
    یعنی همون ملوک اطوائفی که در تاریخ میخوندیم . هرجا قانون خودشو داره .

البته اگه قراره کوچ کنیم مخابرات بهتره اطلاعات محلی بیشتری بدست بیارم از مرکز خودمون ببینم والی اش کیه .

17. 9 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

دمت گرم داداش. البته مودم خودم نیست،مودم داداشم goldweb هست اما ممنونم ازت که وقت گذاشتی.خط خودت تا چند مگ باز هست با توجه به این عکسی که فرستادی ؟
    تا 2 مگ بازه داداش

بابا ای ول خوش به حالت.فکر کنم یا همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتتون هستی یا نهایتا چند تا خونه باهاش فاصله داری.برو حالشو ببر
    اره حدود 200 متر با مرکز مخابراتی منطقه فاصله دارم ولی چه فایده !!

حیف این خط نیست .. فقط 2048 ؟؟ دوست دیگه ای میکفت مخابرات روزا براش تا 8 و بیشتر هم بازه . گمونم مخابرات سیستم مدیریتش جزیره ای ترینه میون پپ ها,
    یعنی همون ملوک اطوائفی که در تاریخ میخوندیم . هرجا قانون خودشو داره .

البته اگه قراره کوچ کنیم مخابرات بهتره اطلاعات محلی بیشتری بدست بیارم از مرکز خودمون ببینم والی اش کیه .

من که حسابی پشیمون شدم اومدم مخابرات ، 1 مگ صبانت روزانه سرعتش حدود 500kB/s بود همین سرویس رو از مخابرات گرفتم سرعتش 130 هست

پینگ صبانت کجا ؟!

و این مخابرات زپرتی کجا ؟!

ماه بعد هم میرم پیشگامان یا آسیاتک ؟!

19. 4 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •