درود
داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1
اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی
اینم آموزش تصویری
![]()
درود
داداش باید به کانفیگ مودم مراجعه کنی اکثر مودم ها آدرس کانفیگشون اینه : 192.168.1.1
اگه مودمت TP-Link هست توی تب Status سپس تب Device Info و سپس اون پایین بخش ADSL میتونی اطلاعات رو ببینی
اینم آموزش تصویری
![]()
دمت گرم داداش. البته مودم خودم نیست،مودم داداشم goldweb هست اما ممنونم ازت که وقت گذاشتی.خط خودت تا چند مگ باز هست با توجه به این عکسی که فرستادی ؟
Last edited by amrihh49; 10-11-2014 at 14:37.
دوست عزیز gigaht شما خودت جزو یکی از باحالترین بچه های این تاپیک هستی و باید بگم جناب bilmazlar هم بهتر از شما نباشن از بچه های بسیار گل و بسیار با دانش و فهیم این تاپیک و چندین تاپیک دیگر هستند.ایشون توضیحاتی برای من دادند تا حالا که حتی مهندسین شبکه پشتیبانیها که حضورا باهاشون صحبت کردم نه یاد داشتند اون مطالب رو یا اگرم یاد داشتند حوصله اشو نداشتند که توضیح بدند.خلاصه من از ایشون خیلی چیز یاد گرفتم و به قول اون دوستمون هیچ وقت هم از شرکتای دزدی مثل صبانت پشتیبانی نکردند و همیشه علمی و مستدل حرف زدند.البته شما هم متوجه شدم که کاملا قصدت مزاح و شوخی بود اما خواستم هم از شما و هم از جناب bilmazlar که خیلی وقت بود هم صحبت باهاشون نشده بودم و ازشون خبری نداشتم تشکر کنم.موفق باشید.![]()
بابا ای ول خوش به حالت.فکر کنم یا همسایه دیوار به دیوار مرکز مخابراتتون هستی یا نهایتا چند تا خونه باهاش فاصله داری.برو حالشو ببر![]()
واقعا هر کی توی صبانت بمونه آخرش یا دق میکنه یا سکته یا سرطان و یا تیمارستان، از این 4 حالت خارج نیست
دو هفته است به نمایندگی فروش و پشتیبانی مشهد دارم میگم این پنل ما دکمه ی 1/3 اش کار نمیکنه هر بار میگن باشه درستش می کنیم ولی هیچ خبری نیست
امروز به دفتر مرکزی تهران قضیه رو گفتم میگه کاری نداره شما یک حجم جدید بخرین تا بتونین از شبانشم استفاده کنین!!!
میگم پدرجان من ده روز دیگه دوره ی یکماهه ام سرمیاد ولی هنوز 6 گیگ از حجم این ماه مونده همین رو میخوام با سرعت بالاتر شبانه با طرح 1/3 استفاده کنم
میگه این فقط یک طرح تشویقی هست و از طرف ما الزامی برای برقراری اون نیست و .....
خلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن
دیگه واقعا تصمیم گرفتم از شر این آشغالها خودم رو یکجوری راحت کنم
حرف شما درسته و فعلا پارس و صبانت هم این قبول دارندخلاصه ی کلامش بنظرم اینه که اینا همین طرح 1/3 رو هم حق کاربرا نمیدونن!! و احتمالا اون رو هم بزودی حذف میکنن
و از طمع این شرکت ها چیزی بعید نیست
چطوری رفیق شفیق؟ david جان. من هم چند وقتی بود که ازت خبری نداشتم. از محبتی که نسبت به من داری خیلی ممنونم. امیدوارم که همیشه موفق باشی.
راستی به جای این خط صبانتت از کجا سرویس گرفتی؟ فنآوا؟ یا آسیاتک؟
دیگه میدونی که پارسآنلاین هم زده جاده خاکی. ما هم باید به دنبال جایگزین باشیم. گر چه این طور که بوش میآد این قضیه همهگیر میشه و بعد از چند ماه دیگه عملاً جایی باقی نمونه که رایگان شبانه داشته باشه.
خوب شما استثنایی ! وگرنه هزار تومان گران شه همینجا شرکتها رو دار میزنن و کلی سر و صدا راه میفته !
شما هم اگر واقعیت رو گفته باشید کاری نداره ! برید یکی از شرکتها و بگید پهنای باند ددیکیت میخوام !
دقیقا با ضریب اشتراک 1 به 1 بهت میدن و کاملا نامحدود .
البته این هزینه خامشه و هزینه های جانبی مثل ترانسفر و ... هم بهش اضافه میشه .
تازه خیلی کمتر از این قیمتی که اینجا زده شده بهت میدن چون خودشون stm 1 , stm 4 و... میگیرن و ارزونتر در میاد.
البته این رو واقعا دیگه به مشترک حقیقی نمیشه داد و حتما باید حقوقی باشه
آقا جواب شما جالبتر بود . لذت بردیم . منظور منهم همونطور که اکثر دوستان متوجه شدند کنایه ای بود به این ریز اطلاعاتی که شرح میدادی !
تاپیک که همه اش شده اخبار ناخوشایند و تنش بین کاربران و .. گاهی یکم باهم بخندیم بد نیست . مشت محکمی میشه بدهان .. یاوه گویان !
حیف این خط نیست .. فقط 2048 ؟؟ دوست دیگه ای میکفت مخابرات روزا براش تا 8 و بیشتر هم بازه . گمونم مخابرات سیستم مدیریتش جزیره ای ترینه میون پپ ها,
یعنی همون ملوک اطوائفی که در تاریخ میخوندیم . هرجا قانون خودشو داره .
البته اگه قراره کوچ کنیم مخابرات بهتره اطلاعات محلی بیشتری بدست بیارم از مرکز خودمون ببینم والی اش کیه .
تا 2 مگ بازه داداش
اره حدود 200 متر با مرکز مخابراتی منطقه فاصله دارمولی چه فایده !!
من که حسابی پشیمون شدم اومدم مخابرات ، 1 مگ صبانت روزانه سرعتش حدود 500kB/s بود همین سرویس رو از مخابرات گرفتم سرعتش 130 هست
پینگ صبانت کجا ؟!
و این مخابرات زپرتی کجا ؟!
ماه بعد هم میرم پیشگامان یا آسیاتک ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)