به نظرم هیچ کدومشون به درد نخوره البته به جز سری کوئست مایا Angel of love بقیه اش اگه حساب کتاب کنیمی فهمی که برای یک کسی کارای پر تجربه داره اصلا موثر نیست و وقت تلف کنی هست البته برای لول پایین خیلی موثره می شه با یک تیر دو نشون زد
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
به نظرم هیچ کدومشون به درد نخوره البته به جز سری کوئست مایا Angel of love بقیه اش اگه حساب کتاب کنیمی فهمی که برای یک کسی کارای پر تجربه داره اصلا موثر نیست و وقت تلف کنی هست البته برای لول پایین خیلی موثره می شه با یک تیر دو نشون زد
ورلد 10 من اگه به جنگ های فورت چند روز گذشته میرفتم الان بجای لول 61 بایستی 63 میبودم :((
خوب برو شرکت کن دیگه !! یکم اعتماد به نفس داشته باش
همشون توی اون هفته ای هست که من شیفت صبح هستم و زمانش هم از ساعت 1 تا 4 صبح هستخوب برو شرکت کن دیگه !! یکم اعتماد به نفس داشته باش
سعید اونجا که گفتی من و چاقال کمکت کردیم و ....
اول این که هادی رو جا انداختی!!
دوم من کمک خاصی به تو نکردم به جز دو دو تا چهار تا و این که یوزر خیار (بدون اختیار خودم) به دست تو انداختم!! اگه یه مشکل پیش نیومده بود, خیار دست تو نمی افتاد و ... !!!
البته فقط اولش دست تو نبود و گرنه چیزی که الان هسی حاصل کار های خودته!!!
حاجی دوست داریم
آره درسته هادی را جا انداختم
هادی دوست داریم
این درسته ولی اون اوایل به سوالام جواب نمی دادین حوصله نمی کردم بازی کنم چون فکر می کردم بازی مسخره ای هست ( من تا اون زمان بازی آنلاین بازی نکرده بودم و فکر نمی کردم یک بازی به این حد من را مشغول کنه )چیزی که الان هسی حاصل کار های خودته!!!
الان دارم خودم را می کشم تا زود لول 99 بشم تا از دست این وست رها بشممعتادم کرده
![]()
دیگه غلط بخورم من برم یک بازی آنلاین بازی کنم و یا یک ورلد جدید شروع کنم
این یکی یک دونه ورلد برای هزار جدم کافیه![]()
اینم بعد این دوئل و چند تا دوئل که قبلا با هاش کرده بودم و چند بار پس اوتی دیگه نتونست تحمل کنه فرار کرد
فکر کنم باید منم نقل مکان کنم به یک جای دیگه چون این جای نقشه فقط برام موند رنک 1 دوئل
چاقالم که داره از دور دوئل می کنهو نمی تونم باهاش دوئل کنم و تجربه بگیرم
![]()
چند روز پيش ديدم پولم يهو زياد شده تعجب كردم رفتم گزارشارو ديدم
خندم گرفت
SoroushM wins the duel, gains 62 experience points and steals $372 from Gader.
من توي پروفايلم نوشتم دوئل نميكنم حمله نكنيد اما نه اينكه يك لول 36 بياد منو تو لول 53 بزنه حالا لباس كارم داشته باشم
البته نزديك بود ببره
دستش درد نكنه به اين پوله نياز داشتم
طعم کوکو می ده یکی بیاد بهت تجربه مفتی بده روشم 372 دلار پول بده![]()
دو روز پيش چت روم جنگ برام باز نميشد
ديروز هادي توي جنگ ورلد 1 با فلش مشكل داشت و منم به سختي وارد شدم
امروز خودم جنگ فورت رو از دست دادم اين فلشا چه مرگشون شده؟
اين اختلالات از كجا مياد؟
دوباره چه خبره؟
---------------------------
امروز يك لول 43 نزديك بود منو بكشه :دي
13 تا بيشتر ضربه زده بود مرده بودم اينا هم گير دادن!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)