خوب معلومه 128 ارت...
64 حدود 8 تا 10 هست
128 هم 18-21...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خوب معلومه 128 ارت...
64 حدود 8 تا 10 هست
128 هم 18-21...
بچه های 128 پشتیبانی و بخش فروش به من گفتن برای تست برده بودیم سرعتشون رو بالا . هنوز بالا هست . اگر آره تا باز برم سراغشون . صبح کله سحر حالشون رو گرفتم
بچه های 128 پشتیبانی و بخش فروش به من گفتن برای تست برده بودیم سرعتشون رو بالا . هنوز بالا هست . اگر آره تا باز برم سراغشون . صبح کله سحر حالشون رو گرفتم
farzad_sh_2020
شما چرا 512 تون رو به 128 تبدیل نمیکنید؟!!
سلام ترافیک شبانه امروز برای من رایگان محسوب نشده واز ترافیک من کم شده شما چطور؟
چرا توی گزارش روزانه ترافیک رایگان رو نزده!!!!!!!!!
پوف پوف پوف...! چقدر شاتلي بي جنبه داشتيم خبر نداشتيم!
بذارين يك هفته از زياد شدن سرعت اين بدبخت ها بگذره بعد اين جوري دست و پا بزنين.مگه اون موقع كه بيشتر از يك سال 128 هاي اكو با 512 دان ميكردن ما حرفي زديم؟ اصلاً يك تماس هم ثبت شده كه آرتي ها بگن چرا سرعت اونا زياده؟! هركي ميبينه سرعت سرويس ديگه اي زياد تر شده خوب اونم بره اونو بگيره! انتقال سرويس كمتر از يك روز انجام ميشه. اگه گرون تره و نميتونه پس ديگه جاي بحثي باقي نميمونه و اگه ارزونتره كه خوب به نفعش هم ميشه.
شما هم اگه منظورتون 128 اكو هست خوب همينو بگيرين كه هم پول كمتري ميدين هم به قول خودتون سرعت دانلودشون 512 هست! اگرم 128 آرت منظورتون هست كه ماهي دارن 30 تومن پول ميدن حقشون هست شما هم براتون مقدور هست كه چه بهتر بگيرين. از اين 2 حالت خارج نيست كه در هر دو شرايط اعتراض وارد نيست![]()
برای اینکه از حجم اصلیتون کم کرده ظاهرا مشکل جدید پیدا کردند.
دیشب ترافیک رایگان 0 کیلو یوده!!!
512 اکو تهران
والا من 3-4 ماه پیش آرت 128 داشتم به زور به 20 کیلو میرسید سرعتش حالا نمیدونم چرا اینطوری شده!!
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)