این محصولاتت رو از کجا میشه تهیه کرد؟
مثل اینکه توی فتوشاپ حرفه ای هستی....
با اجازت من برم بخوابم .
راستی چرا اسم انتقام رو توی پروفایلت آوردی؟
اون که 4000 امتیاز بیشتر نداره.
(جوابش رو فردا میام میخونم)
بای
این محصولاتت رو از کجا میشه تهیه کرد؟
مثل اینکه توی فتوشاپ حرفه ای هستی....
با اجازت من برم بخوابم .
راستی چرا اسم انتقام رو توی پروفایلت آوردی؟
اون که 4000 امتیاز بیشتر نداره.
(جوابش رو فردا میام میخونم)
بای
D: متشکر !
و خوب چون علی رفیقمه! اون چیزایی هم که نوشتم الکی نیست ! 3k each defense تو village خوابوندم Warehouse هم فول نگه می دارم کنارش هم دارم vill می گیرم که یه وقت دلتنگ نشه! D:
حالا تو Tribe مون هم invite می کنمش بذار 2-3 تا ویلیج بگیره. تا زودی point اش بیاد بالا.
شب خوش
تا انجایی که میدونم و فهمیدم این بازی وقت فراوان واعصاب ظعیفی میخواد LOL
کلیهم ادم بیکار هم دارن بازیش میکنن{{ 611444 Players }}
من ندارم ولی بازی میکنم LOL
اخر سر هم کسی اون PDF رو UP نکرد //////؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا این بازی همکاری قبیله ای احتیاج داره
وما همچنان ادامه میدهیم![]()
salam
bebakhshid ke farsi nadaram inja
age 24/7 ba -R- ally bashan... man miram tooye -r-
albate alan daram miporsam az duck e R
farda tasmime nahaii ro migiram ke kodoom tribe beram
ama alan aslan tooye fight ehsase amniat nemikonam dige
چه عجب اینجا اومدی
اونم ساعت 3:30 میگم نکنه هک کردن
چون فینگلیش تو فرم خلاف است ( و تو اینو میدونی ولی باز فینگلیش نوشتی ) ( البته ربط نداشت )![]()
بگو چرا تو ترایب اسپم نم زنی اینحا یه اسپم سرای مجزا دارین تو سایت.
سلام بچه ها من امروز ورلد 12 و 13 رو ترک میکنم توی 12 یه روستای فک کنم 6.500 امتیازی هست توی 13 هم یه روستای 680 امتیازی هر کسی خواست توی و10 و12 و13 میل بزنه که من براش روستا رو کنار بزارم
حاجی مصطفی تا 40 ساعت دیگه 10 تا نیوک با هم برای حمله به LTCL از ترایب Taow آماده میشه چون هدف عوض شده بزار یه کاریش میکنم که بفهمه احمق گفتن یعنی چی اونم به کی ؟
اه اه اه دیشب کولاک کردین که
جاتون خالی شب گاز نداشتیم قندیل زدم
صبح هم که اومدم میبینم 3 تا حمله از -r- تو 12 و 6 تا تو 13 از ترایب یونانی ها داره میاد طرفم
احتمالا نابود میشم![]()
اگه فقط یه بار از اپرا استفاده کنی اینترنت اکسپلورر را به سطل آشغال ویندوزت منتقل میکنی
آقا منم موافقم فقط اسمش را بزارین persia تو ورد13 اسم ترایب ایرانیا همینه اینجوری با ابهت تر میشیم
آخ چقدر من بدبخت گفتم بیاین تو 12 یه ترایب ایرانی بزنیم همتون منو کوبیدین گفتین تازه کاری
بابا خب اگه از اولش اینو میزدیم دیگه این بدبختیا رو نداشتیم
رای من 1 هست ولی با سبان حرف بزنیم بردیا هم پیش خودمون باشه
بابا بی خیال صفا تو دست هیتلر و صدام را از پشت دسبند زدی حالا از دموکراسی حرف میزنی
از شیوه تربیت اون بچه هات معلومه دموکراسیت
[QUOTE=S a f a 6 4;1976604]خوب تجربه ثابت کرده برای پیروزی تو این بازی امتیاز آخرین فاکتوره پیروزیه
خب اگه به عنوان سیستر ترایب جدا شیم فایده اش چیه بازم باید با -r- دشمن بشیم دیگه بهتره یه ترایب جدا بزنیم با فایت فقط متحد شیم بعد دوهول هم تو -r- بگه من ایرانیا رو از فایت میکشم بیرون به شرطی که تو ترایب جدیدشون باهاشون کاری نداشته باشین بعد هم با فایت هم با -r- و هم با 24/7 متحد میشیم
فایت12 همون فایت10 نیست.95درصد اعضاش اعضای اصلی فایت توی 10 نیستن.
از طرفی وقتی هم سبان رفتش توی فایتا و از فری جدا شدش نصف قدرت ترایب از بین رفتش.
فری راست میگفت.میگفتش اعضای جدید اکثرا تازه کار هستن و بازیو نمیدونن.تازه کار بودن اعضا بهمون ضرر زدش.
من با فری صحبت کردم.درباره وضع پرسیدم.گفتش R و 24/7 میخوان کل ورلدو کنترل کنن که طبیعیه.گفتش دهل هم یه caword هستش.گفتم یعنی چی؟اینو گفتش:
a person who runs away, when ever trouble happens
گفتش اونا الان دارن هر کاری میکنن تا ترایب ما رو گیج بکنن.گفت من باید یه بار دیگه موقعیتمونو بررسی کنم.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)