سلام دوستان
این panasonic lx-7 دقیقا چنده؟؟
تو digikala زده به زودی که !!!!
قیمت ندارین؟ کجا میشه خریدش؟؟ از canon sx240 بهتره؟؟
ممنون
سلام دوستان
این panasonic lx-7 دقیقا چنده؟؟
تو digikala زده به زودی که !!!!
قیمت ندارین؟ کجا میشه خریدش؟؟ از canon sx240 بهتره؟؟
ممنون
سلام دوستان یک سوال دیگه
این دوربینsony DSC-HX7V ایا شارژ مستقیم داره که به دوربین وصل بشه مثل موبایل
یا نه باید باتری را در اورد و داخل شارژ گذاشت؟
از هر دو شما عزیزان تشکر میکنم
موفق باشید
Last edited by Gerard66; 02-08-2013 at 17:48.
سلام ، دوستان من هیچی از دوربین ها نمی دونم و فقط امروز یک سرچ کوچکی زدم داخل نت !
می خواستم بدونم بین این دو مدل کدوم بهتره ؟
Canon IXUS 230 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
نظر خودم رو wx50 هستش به خاطر Exmor و تعداد بیشتر پیکسل و فرم بر ثانیه بیشتر فیلم برداریش!
دوستان خواهشا توضیحی بدهند که فردا من با خیال راحت برم واسه خرید !
سلام دوست عزیز
قیمتش رو بطور دقیق نمیدونم ولی بالای 1ت باید باشه
بله 100%بهتر از sx240و هم رده و قابل مقایسه نیستند
سلامت باشید
تا اونجایی که میدونم شارژ مستقیم بیشتر در دوربین های جدید دیده میشه و به احتمال خیلی زیاد باید باطری رو داخل شارژر شارژ کنید.
سلام
بسیار مدلهای خوبی انتخاب کردید.ixus230یه مدل جدیدتر داره به اسم 240 .
همونطور که خودتون میدونید این دو بسیار بهم شباهت دارندفقطwx50 لنز بهتری دارد و اون چیزایی که خودتون اسم بردید زیاد در خروجی خوب یه دوربین تاثیر گذار نیست.
سلامت باشید
قیمت SONY RX100 چنده؟
RX100 II به نظرتون احتمال داره کی بیاد تو بازار ایران؟
سلام. میشه من رو راهنمایی کنید که چه دوربینی بخرم. من تخصصی تو این زمینه ندارم. چیزهایی که به نظرم میرسه اینهاست:
- من عکاس حرفه ای نیستم و میخوام فقط یه چیزی باشه که خاطراتم رو باهاش ثبت کنم. همیشه هم روی کامپیوتر نگاهشون میکنم و اگه پرینتی هم بگیرم بزرگتر از صفحه A4 نمیشه یعنی کیفیتهای خیلی بالا و اینهایی که تمام سلولهای آدم رو نشون میده رو لازم ندارم. (الان تو خونه یه سونی قدیی دارم که 6mp هست ولی تا الان باهاش بیشتر از 3mp عکس ننداختم و همینم زیاده و به نظرم زیاده جزویات رو نشون میده!)
*یه دوربین میخوام که باهاش عکش بتونم بگیرم ولی فیلم برداری هم بشه کرد.
* با تنظیمات اتوماتیک دوربین، خودش عکسهای خوبی بگیره و نیاز نباشه که من تنظیمات خاصی بکنم (مثل شاتر و سرعت و .....)
* موقع فیلم برداری بشه زوم کرد. حتما زوم رو میخوام. کیفیت فیلم برداری خب هرچی بالاتر، بهتر ولی میدونم شاید نشه. ولی تو همین دوربینهای که دیدم خیلیهاشون HD 720 یا Full HD میگرفتن!
- دوربین سبک باشه و سمت SLR نره.
*قیمتی دیگه بالای 600 تومن نره (من حدود 150$ در نظر گرفتم براش ولی اینجا به قیمت دلاری اضافه میکنن که خب تا حدود 600 تومن هست بودجه من)
* LCD پشتش بزگتر باشه (مثلا 3اینچی) بهتره ولی مهم نیست که تاچ باشه
*باطری لیتیومی رو ترجیح میدم به AA
* برای عکاسیش هم تا یه حدی زوم کنه چون دارم میرم یه سفرهای خیلی خوبی که خب اگه بشه از فاصله های دور عکس هم بگیرم عالی میشه ولی دیگه 16x نباشه هم عیبی نداره.
- اگه پورت hdmi داشته باشه که خوبه. ولی wifi نمیخوام و لازمش ندارم.
- ترجیخ میدم این مدلهای canon که تهش HS نوشته باشه ولی اونهایی که IS هستن هم خوبه. البته من باز میگم من تخصصی ندارم و اگه فکر میکنید اینها مهم نیست خب مدل دیگه بهم بگید.
این 2-3 تا دوربین رو خودم پیدا کردم و مد نظرمه
Canon sx160 IS (از انیکه باطری AA میخوره خوشم نمیاد)
Canon elph 310 hs که به اسم canon ixus 230 hs هم میشناسنش
canon elph 300 hs که این هم یه اسم دیگه داره. در ضمن این دیگه تولید نمیشه.
الان این دومیه بیشتر مورد نظرمه یعنی canon ixus 230 hs. به نظرتون این با نیاز و چیزی که من میخوامف خوب هست؟ همین رو بگیرم؟ اگه این خوبه، قیمتش رو میدونید چه حدودی هست؟
یا اینکه میتونید بهم پیشنهاد بهتری بدید؟
در ضمن میشه بگید بهترین محل خریدن دوربین تو تهران کجاست؟ باید برم خیابون جمهوری؟ یا مکز دیگه ای هم هست؟ (آیا جمهوری هنوزم چونه ای هستن و باید بگردم تا بهترین قیمت رو بگیرم؟)
بعد به نظرتون هر مدلی رو که میگید، از ایران بخرم بهتره یا آمریکا یا چین؟ من دارم میرم آمریکا بعد چند روزم میرم چین. میتونم خرید کنم. میخوام از ایران بخرم که با خودم ببرم ولی اگه از نظر کیفیت یا گارانتی و ... خیلی فرق میکنه میتونم اینجا نخرم و برم اونجا. لطفا نرشتون رو در مورد این هم بدید.
حدود 2ت
نمایندگی سونی ایران کلا ضعیف عمل میگنه و معمولا حدود یکسال بعد از عرضه جهانی وارد میکنه یعنی حول و حوش وقتیکه ورژن سومش عرضه بشه انشاا...!!
حالا شما از نمایندگی هم مستقیما سوال کن شاید شانس شما زودتر وارد گردند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)