سلام
من بازی comand and conquer kanes wrath 3 رو نصب کردم موقع اجرا ارور میده که نسخه ی قبلی(tiberium wars) رو باید نصب کنی
نسخه قبلیش رو ندارم
آیا راهی هست که بدون نصب اون نسخه بازی رو اجرا کنم؟(ترفندی کرکی چیزی....)
من بازی comand and conquer kanes wrath 3 رو نصب کردم موقع اجرا ارور میده که نسخه ی قبلی(tiberium wars) رو باید نصب کنی
نسخه قبلیش رو ندارم
آیا راهی هست که بدون نصب اون نسخه بازی رو اجرا کنم؟(ترفندی کرکی چیزی....)
بازیباز های عزیز من یه patch واسه mirror's eage میخوام بی زحمت لینکشو بزارین چون الان من
یه چند سالی هست این بازیو هر وقت نصب میکنم یه تیکش تیک اساسی میزنه تازه فهمیدم پچ میخواد!
سلام
من بازی pes 2011 رو نصب کردم
مشخصات سیستم اینه:
intel pentium dual cpu E2160 @1.8Ghz
intel E2160
memoryDR2 3G
graphic card:
radeon HD 5670 GDDR5 1G
ویندوزم seven
مشکلی که دارم اینه که موقع بازی مرتب قفل کرده و صحنه ها به صورت تکه تکه و با مکث زیاد نمایش داده می شود
کسی می تونه کمک کنه؟
سلام
من بازی down of war 2 و Star craft 2 رو نصب کردم ولی حالت skrimish فعال نیست.. باید چکار کنم؟
ممنون
درود فراوان
من بازی Warcraft 3 رو دانلود کردم به طور کامل هم نصب شد ...
اما وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو میده :
Please make sure your Warcraft III disc is in your CD-ROM drive then click on Retry
فایل iso بازی رو توی یک درایو مجازی مونت کردم درست نشد ...
آخر سر هم روی یک CD رایت کردم بازم درست نشد و همون ارور رو میداد . لطفاً کمکم کنید .
من بازی battlefield رو نصب کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم چون باید همزمان یه دستم به موس باشه و یکی به دسته!با موس دوربین بازی بخوبی هدایت میشه ولی با دسته سرعت حرکت دوربین خیلی زیاده,خواهش میکنم راهنماییم کنید چطور سرعت حرکت دوربین رو کم کنم.
اگه این مشکلات به صورت لحظه ای هست یعنی مثلا دو ثانیه مشکل نداری ولی یکباره مکث میکنه و خوب میشه(به قول خودمن میگیره و ول میده) احتمالا به خاطر CPU هست که یه کم ضعیفه ولی اگه مکث دائمیه یعنی به طور ثابت افت فریم داری ممکنه به گرافیکت گیر داده باشه درایورش رو به روز کن ببین بهتر میشه....
احتمال یا بازی یا به طور صحیح یا اینکه اصلا کرک نشده کرکش رو عوض کن:(این وارکرافت 3 هم 50 مدل دارهنمیدونم دقیقا کدوم ورژن هست دیگه خودت توی این سایت ببین کدومش به دردت میخوره دانلود کن)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدما که نفهمیدیم شما چی گفتی بازی کردن در یک آن با دسته و موس؟؟!!
ولی اگه در کل منظورت اینه که حرکت انالوگ دسته کنده میتونی از طریق control panel ویندوز توی قسمت تنظیمات joystick به راحتی میزان sensitive (حساسیت) آنالوگ دسته رو تنظیم کنی...
سلام .کامپیوترمن بعد نصب بعضی بازیهاواسه اجراش خطا میده البته بازیهای گرافیک سنگین رو اجرا میکنه ودو ویندزم هم سالمه.اگه میشه راهنمایی کنید این پیغام زیرکه بعدازنصب بازی وقبل ازاجراش میادعلتش چیه؟ذرضمن اسم این بازیSingularity هست مرسی
this application has failed to start because d3dx10_42.dll was not found. Re-installing the application may fix it.
درود دوباره
این کاری رو که گفته بودین انجام دادم ولی این دفعه علاوه بر ارور قبلی یک ارور اضافه شد :
The ordinal 569 could not be located in the dynamic link library Storm.dll.
بازی رو پاک و دوباره نصب کردم بازم درست نشد ...
سلام
مشکل من در مورد بازی Left 4 Dead 2 هست من ابتدا دی وی دی ها رو نصب میکنم و در محل نصب بازی ایمیجی با فرمت iso به وجود میادوبعد به وسیله نرم افزار Daemon Tools ایمیج رو Mount Image میکنم و بعد فایل Crack رو اجرا میکنم بعد از نصب شدن میرم توی بازی بعد از دیدن دمو صفحه ی Loading میاد که در همین حین لوگو وآهنگ Razor1911 پخش میشه
وبعد یک دفعه میاد بیرون
در ضمن مشخصات سیستم من اینه
VGA : 1GB Geforce 9500
CPU : 3.6GHZ
RAM : 2GB
و کرک و نصب هم آیکون Razor1911 رو داره
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)