هیچ وقت درست نمیشه یعنی من اگه یک شرکت درست پیدا کنم درجا میرم.
ساعت 2 بامداد فکر کنید تو این ساعت اینجوریه بقیه ساعت ها چطوره
پینگ زیر 150 برای داخل و زیر 300 برای خارج هم طبق قانون نا نوشته عادی و مجاز هست. دولت خاک بر سرت.
![]()
هیچ وقت درست نمیشه یعنی من اگه یک شرکت درست پیدا کنم درجا میرم.
ساعت 2 بامداد فکر کنید تو این ساعت اینجوریه بقیه ساعت ها چطوره
پینگ زیر 150 برای داخل و زیر 300 برای خارج هم طبق قانون نا نوشته عادی و مجاز هست. دولت خاک بر سرت.
![]()
خداتو شکر کن مثل ما هر 20 ثانیه 8 تا تایم اوت نداری.
حتی یک تایم اوت و پیکت لاست در بازی کامپیوتری باعث Teleport شدن کاراکتر میشه چرا چون پورت های بازی UDP یا غیر اتصال گرا هستن و وقتی اطلاعات ارسالی از دست بره دوباره ارسال نمیشه. حالا هر چی میزان پکت لاست و تایم اوت شما بیشتر بشه Lag Teleport و ... بیشتر میشه.
یه ضرب المثلی هست که میگه هیچ ارزونی بی علت نیست . هیچ گرونی بی حکمت نیست . حالا خودت تا تهش برو دیگه !!
دوستان من سوال داشتم :
الان من شاتل دارم.ماهی 50 میدم برای نامحدود. سرعت دانلود 120 .. ماهی حدود 45 گیگ مصرف میشه...
ولی دیگه سعت کم نمیشه تحمل کرد... میخام های وب بگیرم.
میخام یک ساله 24 گیگ بگیرم و ماهی یک دونه فشفشه 70 گیگی فعال کنم.
که تفریبا همون قیمت ماهینه الان میشه.دو سه تومن فرقشه ...
می خاستم نظرتونو بدونم... به نظرتون فکر خوبیه ؟ شما طرح دیگه ای به فکرتون میرسه ؟
ممنون
اگه بازی انلاین بازی نمیکنی اگه با قطع بودن های پیا پی مشکل نداری اگر با سرعت کم و اعصاب خورد کن مشکل نداری اگه و هزاران اگه دیگه بیا های وب
شما چرا از 4 جی ایرانسل استفاده نمیکنی؟؟؟
همچین های وب اش دهن سوزی نیست. ولی خوب از قدیم گفتن هر چی بگی نیا مردم بیشتر حول میشن میان ولی من میگم اگه با اون شرایط مشکلی نداری بیا خودت امتحان کن این گوی و این میدان.
من 5 روزه از های وب گرفتم خیلی راضیم فقط پینگم 170 هست که واسه بازی خپب نیست ولی بقیه چیزاش واقعا راضیم البته اینم بگم مرکز با مرکز فرق دارم من شهریارم غرب تهران کیفیتش از شاتل تو یه سری جیزا بهتره فشفشه هم که هست خیلی قیمتش خوبه من با این حساب هزینه نتم یک سوم میشه تقریبا های وب با سرویس پایه 50 میدم تقریبا منظورم پایه همراه با فشفشه 70 گیگ اما ماه پیش 100 گیگ از شاتل خریدم 150 تومن فرقش خیلیه در خالی که کیفیت حفتشون مثل همه تقریبا تو اینجا . من میگم بگیر ببین چجوریه ...
من الان شیرازم.. شاتل دارم حدود دو ساله.سه چهار ماهی همین 120 کیلو هم محدود میشه روی 64 باید طرح حجمی بگیرم تا از محدودیت در بیام.کلافه م کرده.
سرعت دانلود شما چه طوره ؟
شما کدوم شهری که این همه قطعی داره ؟
شاتل خوبیش اینه اصلا و ابدا قطع شدن تو کارش نیست ...
بازی آنلاینم کم وبیش .. همون dota میزنم ...
من دانلود زیاد ندارم.دو نفر .. اینستاگرام و تلگرام و این چیزا ...
من اراک هستم این دوستمون هم که میگی هیچ مشکلی نداره تازه 5 روزه امده و هنوز در جریان نیست
پینگ من هم 170 هست ولی و اما داره
های وب قطعی ها کلی داره یعنی وقتی خراب بشه کل کشور خراب میشه و یکسری هم قطعی های مرکزی داره که اون بسته به منطقه که شما هستی فرق میکنه.
سرعت هم ساعت های شلوغ کم میکنه و شما چند بار در روز به خاطر تغییر در شیرینگ اینترنت قطع خواهید شد
گفتم اگه امدی پشیمون شدی سریع تخلیه کن پیشنهاد من یک ماه تست هست بعد اگر دیدی خوبه سالیانه بگیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)