تو بهترین حالت سرعت 512 نامحدود 62 کیلو هست که میشه گفت همیشه همینه بدترین حالت هم که خیلی خیلی کم پیش میاد ممکنه هر ماه دو ساعت سرعت ضعیف بشه
پینگشم که بیشتر مواقع بین 15 تا 20 هستش
![]()
تو بهترین حالت سرعت 512 نامحدود 62 کیلو هست که میشه گفت همیشه همینه بدترین حالت هم که خیلی خیلی کم پیش میاد ممکنه هر ماه دو ساعت سرعت ضعیف بشه
پینگشم که بیشتر مواقع بین 15 تا 20 هستش
![]()
تماس صوتی وایبر شما هم قطع هست ؟
سراسریه فیلتر شده یا اینترنت مخابرات ه داره بازی در میاره ؟!
ایا سرعت بالای 1 مگ ماهانه ،، دانلود شبانه رایگان داره یا خیر ؟
سلام دوستان.
مخابرات دانلود شبانش رایگان؟ حداکثر مثلا با سرعت 1 مگ چقدر دانلود میکنه در ساعات رایگان؟
از چه تا چه ساعتی شب رایگان؟ ممنون
این چه وضعه اینترنته آخه این مخابرات مردم رو چی فرض کرده فقط بلدن دزدی کنن برداشتن سرعت دانلود رو تغییر ندادن بعد کلا اینترنت رو داغون کردن سرعت 2 مگه یه تماس صوتی خوب نمیشه انجام داد یه پی ام میدی تو وایبر 5 ثانیه طول میکشه بره تو یه بازی کلش ساده دم دیقه علامت ضعیف بودن اینترنت میاد من ک این پول اینترنت رو میدم راضی نیستم حرومشون
متاسفانه از روزهای اول سال اینترنت مخابرات مجددا دچار اختلال در سرعت و عدم امکان استفاده از هیترشکن و استفاده از اپلیکیشن های معروف شده. هیچ مرجعی هم برای پاسخگویی وجود ندارد.
اینترنت بیشتر شرکت ها این مشکل رو دارن.. این مشکل از بخش فیلترینگ اصلی اینترنت ایران هستش..
حتی باعث شده وایبر دچار اشتباه شده و بعضی اوقات پیغامی رو به اسمه شخص دیگری براتون بفرسته و یا اینستاگرام با مقداری اختلال باشه...
قبلا راحت میشد FACETIME کرد الان حتی مقداری به مشکل برخورده....
باید صبر کرد و دید تا کی این مشکل ادامه داره و کی حل میشه...
چون کاریش نمیشه کرد مگر اینکه از چیلتر اینا استفاده کرد....
سلام
امروز سرعت 1 مگ نامحدود من رو کردن
Line Rate - Downstream (Kbps): 879
از عمد اینکارو کردن ؟ یا واسه همه اینطوریه؟
سلام دوستان من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و توی پنل حجم مصرفی رو اکثرا اطراف 70-80 مگ بیشتر از حجم داخل نرم افزارهای مدیریت مصرف نشون میده دلیلش چی هست؟
و الان خدا رو شکر سرویس 2 مگ طرح بهار گرفتم و داخل مودم Data Rate روی 7968 و G.DMT هست و با تبدیل به adsl2+ کلا خط میپره
و سرعت اطراف 255 هست این طبیعیه؟ چون با توجه به data rate نباید سرعت بالاتر باشه؟
سلام ،میشه توضیح بدید طرح بهار چیه ؟؟؟ من هر چی گشتم پیدا نکردم و لطفا بگید از کدوم شهر هستین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)