تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1491 از 4105 اولاول ... 49199113911441148114871488148914901491149214931494149515011541159119912491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,901 به 14,910 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

آقای ami2new چجوری افتادی مدرس کرج؟با چه مدرکی و از کجا اقدام کردی برای سربازی که افتادی اونجا؟از بنیاد نخبگان اقدام کردی؟

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

کسی میدونه جابجایی یا انتقال از نیروی زمینی به نیرو هوایی یا دریایی تو ارتش امکان پذیر هست و چه مراحلی داره؟
    Last edited by IranArmy; 31-03-2013 at 15:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام دوستان

آیا درسته که میگن قبل سربازی اگه زیر پوشش بیمه ای پدرتون هستین باید برید بیمه تونو لغو کنید تا یگان بکارگیرنده برای شما بیمه نیروهای مسلح رد کنن؟

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

آقای ami2new چجوری افتادی مدرس کرج؟با چه مدرکی و از کجا اقدام کردی برای سربازی که افتادی اونجا؟از بنیاد نخبگان اقدام کردی؟
    والا من برگ سبزم اومد برا پذیرش سپاه اقدام کردم , البته گفتن 50-50 هستش و گفتن آموزشی دست ما نیست هر جا ممکنه بیوفتی ( گفتن بین یزد-نیشابور-کرمانشاه به احتمال زیاد میوفتی) ولی من کرج افتادم, مدرکم هم لیسانس هستش
    Last edited by ami2new; 31-03-2013 at 16:00.

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان

آیا درسته که میگن قبل سربازی اگه زیر پوشش بیمه ای پدرتون هستین باید برید بیمه تونو لغو کنید تا یگان بکارگیرنده برای شما بیمه نیروهای مسلح رد کنن؟
    تا اونجا که من اطلاع دارم برای اینکه دفترجه بیمه نیروهای مسلخ صادر بشه قبلش باید اگه جایی بیمه هستید اونو باطلش کنید

6. 2 کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

والا من برگ سبزم اومد برا پذیرش سپاه اقدام کردم , البته گفتن 50-50 هستش و گفتن آموزشی دست ما نیست هر جا ممکنه بیوفتی ( گفتن بین یزد-نیشابور-کرمانشاه به احتمال زیاد میوفتی) ولی من کرج افتادم, مدرکم هم لیسانس هستش
    پذیرش سپاه کجا؟میشه دقیقا بگی کدوم قسمت سپاه؟پادگان؟یا قرارگاه خاتم الانبیا؟لیسانس چی؟ می بخشیا دوست من پارسال سرباز معلم بود اونجا بود میگفت فقط نخبگان و پذیرش آموزش پرورش وجهاد کشاورزی فقطم فوق و دکتری اونجا هستن!راسی شما ساکن تهران هستی؟بعد آموزشی کجا میوفتی؟

پروفشنال vandu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کامبادن

پيش فرض

سلام دوستان

بله. باید بیمه های قبلی رو لغو کنید.

9. 3 کاربر از vandu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من یکی از دوستام که البته دانشجو هست مسئول دفتر بسیج دانشجویی چند شهر نسبتا کوچک هست(البته دفترش تو شهرمونه)

من قبلا باهاش صحبت کردم گفت اگه سپاه شهر خودمون بیفتی من میتونم یه درخواست نیرو به ناحیه سپاه شهر بدم که اگه موافقت کنن اون وقت میشی سرباز ما.

البته من باید برای گرفتن پذیرش سپاه به مرکز استان برم آخه میگن سپاه شهرمون فقط اونایی که پارتی درس درمون دارن پذیرش میکنه . که اگه شهر خودم نیافتادم حداقل سپاه که بیفتم چون میگن سپاه استانمون پذیرشش خیلی زیاده.

حالا که میخوام برای پذیرش اقدام کنم آیا به نظر شما اون نامه ای که دوستم قولشو داده هم با بقیه مدارک پذیرش برم مرکز استان یا باید اول مشخص بشه که چه شهر خدمت میکنم و بعد نامه رو ببرم

با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام..

کسی میدونه نیروی انتظامی کی نیرو میگیره واسه استخدامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تشکرر

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

بله. باید بیمه های قبلی رو لغو کنید.
    من به صورت آزاد برای خودم بیمه رد میکردم ، باید اون رو هم برم لغو کنم ؟ همین که پولشو نمیدم و تمدیدش نکردم به منزله ی لغو بیمه محسوب نمیشه ؟

ممنونم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •