بچه ها من از 10 تا چمپ اسکین هاشون از هر کدوم یکی دوتا برام نوشته unaviable یعنی چه این اسکین ها را بهم میده؟ عایا جواب بدین پلیز
خدا بده برکت high oon ysou
به دادام uncle ryze داده
loveu riot
بچه ها من از 10 تا چمپ اسکین هاشون از هر کدوم یکی دوتا برام نوشته unaviable یعنی چه این اسکین ها را بهم میده؟ عایا جواب بدین پلیز
خدا بده برکت high oon ysou
به دادام uncle ryze داده
loveu riot
اینو که میدونم از کجا بفهمیم بهمون داده؟؟ خودش اعلام میکنه؟؟ من الان از کجا بفهمم بهم داده و چی داده؟؟
خوب میبینم که همه اسکیناشونا گرفتند و اسکینای خوبی هم داده بهتون و خوش حالم هستید بله دیگه ما اینیم این ایده از من بود تا یکم این نوب هایی که زیادی چت میکنند بفهمند به جای چت کردن باس بازی کرد
حالا ایشالله واسه امسال مثل آدم رفتار می کنند تا از اینجور چیزا بهشون برسه
جوایز زیاده فقط کافیه آدم باشید
و دوستانی هم همش پیام خصوصی میدند که یه کاریش بکنم باس بدوندند من اهل پارتی بازی نیستم شرمنده اینقدر پیام ندید
این پست اســـــــــــــتاد پاک نشه صلوات
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
اســـــــــتاد خوبه که ایده هاتون رو قبل از اینکه رایوت به ما بگه نمیگی، اینجوری یهو خود رایوت به ما میگه سورپرایز میشیم![]()
Last edited by R.I.P; 13-01-2015 at 09:56.
استاد دمت گرم که با رایوت کوش زد کردی تا به من اسکین 1820 تایی بدن![]()
استاد ممنون، بله بله استاد اهل پارتی بازی و این حرفا نیست، من خودم winged hussar xin zhao رو داشتم بعد به من imperial xin رو دادناما ازون جایی که استاد اصصصصصلا اهل پارتی بازی نیستن من به ایشون چیزی نگفتم، هر چند استاد اینقدر بزگ وار هستند که اگه میدونست می خوان این اسکینو به من بدن گردن اون کارکنای بخش riot رو میزد
به هر حال ممنون استاد
![]()
بابا بگین از کجا بفهمیم این لامسب بهمون داده یا نه؟؟
الان می خوام وارد بازی بشم این ارور رو می ده
جالبه پسورد هم تایید می شه ولی بعد از 20 ثانیه مکث ارورو می یاد و بعد که اوکی می زنم بازی بسته می شه
جالبه تو سرو ر eune این مشکل ندارم
ولی euw این ارور هستش
Last edited by Ali-ss; 13-01-2015 at 17:47.
دوستان پینگ من بیشتر مواقع بالای 400 هست و خیلی داره اذیتم میکنه . من تو سرور آمریکا بازی میکنم و اینترنتم هم پارس آنلاین هست .
کاری هست که واسه کاهش پینگ بکنم یا نه ؟ یا اینترنتم رو تغییر یدم ؟
اگر خیلی اینترنتت با سرور ریوت قطع باشه این میاد که بازی رو ببنده مثل دی سی تو بازی
اقا از کجا بفهمیم اسکین داده من هیچ پت بن از این طور چیرا نداشتم ولی ریوت هنوز چیزی نداده باید حد اقل ده تا اسکین داشته باشیم تا ریوت اسکین بده؟
باید یک دست بازی کنیم تو نرمال یا رنک تا بدش؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)