تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1491 از 1783 اولاول ... 491991139114411481148714881489149014911492149314941495150115411591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,901 به 14,910 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این جدیدترین نرخ فروش پهنای باند شرکتهای PAP به ISPهاست. جالبه که هیچ حرفی از حجم ذکر نشده و نرخ گذاری فقط بر اساس سرعته.
    حالا این ISPهای دزد به چه مجوزی دارن بما حجم فروشی میکنن اونم به این وضع رقت آور روزانه/شبانه/نیم بها!/یک سوم بها و ...؟

یک، این که شرکت‌های PAP خودشون فروشنده مستقیم اینترنت به مصرف‌کننده هم هستند. مثل آسیاتک، پارس‌آنلاین، صبانت، و 5 - 6 تای دیگه. اما تو این جدول، قیمت فروش پهنای باند متقارن این شرکت‌ها به شرکت‌های رده دوم رو نشون می‌ده. مثلاً سپنتا یا شهراد پهنای باندشون رو از شرکت‌های PAP می‌گیرن که اگه اشتباه نکنم سپنتا از پیشگامان می‌گیره و شهراد از آسیاتک. در ضمن قیمت‌های این جدول قبل از تخفیف 35 درصدی بهمن سال گذشته هستند.

دو، این که شرکت‌ها PAP و ISP تو قیمت‌گذاری تابع دستورات سازمان تنظیم مقررات هستند. یعنی اون سازمانه که نحوه قیمت‌گذاری رو تعیین کرده و شرکت‌ها فقط بر اساس دستورالعمل‌های اون سازمان روی پهنای باند، ضریب اشتراک و حجم ترافیک بازی می‌کنن و قیمت‌های مختلفی می‌دن. سازمان تنظیم مقررات هم برای اینترنت نامحدود و اینترنت حجمی نحوه قیمت‌گذاری رو مشخص کرده.

شما اگه یه نگاه به قیمت‌های شرکت‌های مختلف بندازی می‌بینی که تو سرویس‌های نامحدودشون تقریباً قیمت‌هاشون یکسانه. مثلاً سرویس 128 نامحدود (به شرطی که ضریب اشتراکش از 1 به 3 بالاتر نباشه) قیمتش بین 27 هزار تومن تا 30 هزار تومنه. البته بعضی شرکت‌ها یه سرویس 128 نامحدود با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 هم دارن که قیمتش حدود 12 - 13 هزارتومنه. مثلاً 128 مخابرات یا برنزی آسیاتک یا برنزی فن‌آوا از این جنسن. (مخابرات کلاً سرویس‌هاش با ضریب اشتراک بالاست. به خاطر همینم هست که در ظاهر قیمتش به نسبت بقیه پایین‌تره.)

سازمان تنظیم برای قیمت‌گذاری فروش حجمی اینترنت هم مصوبه داره. قیمت‌گذاری این نوع سرویس‌ها هم دو بخش داره. یک بخش از قیمت مرتبط با میزان حجمیه که ارائه می‌شه که طبق همون معیار معروف تا 5 گیگ اول، گیگی 3600 تومن، 5 تا 10 گیگ بعدی گیگی،گیگی 2800 تومن و ... محاسبه می‌شه. اما بخش دیگه اون مرتبط با پهنای بانده که با عنوان «هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه» پهنای باند تو مصوبه‌های سازمان تنظیم مشخص شده. مثلاً برای یه سرویس حجمی 1مگابیت این هزینه ماهی 7500 تومنه. اگه بخوای قیمت یه سرویس یک‌ماهه 1مگابیت با حجم 3 گیگ رو تعیین کنی می‌شه 7500 تومن به اضافه 3 تا 3600 تومن که سرجمعش می‌شه 18300 تومن. این می‌شه سقف قیمت اون سرویس. اما ممکنه یه شرکتی قیمت رو یه مقدار از این سقف کمتر در نظر بگیره. مثلاً صبانت همین سرویس رو 17300 تومن می‌فروشه. یعنی 1000 تومن تخفیف می‌ده.
    Last edited by bilmazlar; 09-11-2014 at 09:47.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    خوب شما هر وقت واسه 512 مبلغ 325500 دادی و برای 1024 مبلغ 1041600 تومان دادی به شرکتهای دزد میگیم اینکارو نکنن !!!

این جدیدترین نرخ فروش پهنای باند شرکتهای PAP به ISPهاست. جالبه که هیچ حرفی از حجم ذکر نشده و نرخ گذاری فقط بر اساس سرعته.
    حالا این ISPهای دزد به چه مجوزی دارن بما حجم فروشی میکنن اونم به این وضع رقت آور روزانه/شبانه/نیم بها!/یک سوم بها و ...؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان نمیدونستم اینجا جاش هست یا نه ولی من حدود 3 تا 4 کیلومتر از مرکز مخابراتی فاصله دارم. کیفیت خطم جالب نیست.
    برای سرعتهای بالا نماینده صبانت گفت کیفیت حطت خوب نیست و باید سیمکشی ها رو درست کنی.
    راستش من کیفیت سیم خوب استفاده کردم. تفاوت snr و line att و max rate خط از سر خط نسبت به پشت مودم هم بسیار کمه.
    مثلا سر خط snr 25 هست ولی داخل اتاق پشت مودم snr 23.6 که فکر نکنم بشه بهترش کرد.
    با دو مودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که لینک شده مشخصاتش خط رو چک کردم.
    بهترین حالت رو با مودم 8817 نشون میده و max rate رو 10 مگ میده عکس زیر:

ولی با مودم 8811 که واقعا خیلی قدیمیه و زیاد روشن بوده و ضربه هم خورده max rate رو تا 8 مگ نشون میده با مود adsl+
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با مودم g.dmt بهتر میاره و snr رو بالا نشون میده ولی خوب max rate حدود همون 8 مگ هست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب به نظرتون بخوام مودم خوب کاردرست بگیرم که حتی از 8817 بهتر عمل کنه برای snr و max rate ــه خط که بتونم سرعتهای بالا بگیرم
    البته کاملا واضحه که فاصله زیاد تا مرکز رو نمیشه جبران کرد و انتظارم هم معقوله و واقعیتی هست دیگه فاصله.
    خوب چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ یه سرچی که زدم دوستان به چیپ مودم تاکید دارند. چه مارک و مدلی چیپش خوبه برای خط من که فاصله زیاد دارم تا مخابرات؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید بگید.
    Last edited by fastfind; 09-11-2014 at 22:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یک، این که شرکت‌های PAP خودشون فروشنده مستقیم اینترنت به مصرف‌کننده هم هستند. مثل آسیاتک، پارس‌آنلاین، صبانت، و 5 - 6 تای دیگه. اما تو این جدول، قیمت فروش پهنای باند متقارن این شرکت‌ها به شرکت‌های رده دوم رو نشون می‌ده. مثلاً سپنتا یا شهراد پهنای باندشون رو از شرکت‌های PAP می‌گیرن که اگه اشتباه نکنم سپنتا از پیشگامان می‌گیره و شهراد از آسیاتک. در ضمن قیمت‌های این جدول قبل از تخفیف 35 درصدی بهمن سال گذشته هستند.

دو، این که شرکت‌ها PAP و ISP تو قیمت‌گذاری تابع دستورات سازمان تنظیم مقررات هستند. یعنی اون سازمانه که نحوه قیمت‌گذاری رو تعیین کرده و شرکت‌ها فقط بر اساس دستورالعمل‌های اون سازمان روی پهنای باند، ضریب اشتراک و حجم ترافیک بازی می‌کنن و قیمت‌های مختلفی می‌دن. سازمان تنظیم مقررات هم برای اینترنت نامحدود و اینترنت حجمی نحوه قیمت‌گذاری رو مشخص کرده.

شما اگه یه نگاه به قیمت‌های شرکت‌های مختلف بندازی می‌بینی که تو سرویس‌های نامحدودشون تقریباً قیمت‌هاشون یکسانه. مثلاً سرویس 128 نامحدود (به شرطی که ضریب اشتراکش از 1 به 3 بالاتر نباشه) قیمتش بین 27 هزار تومن تا 30 هزار تومنه. البته بعضی شرکت‌ها یه سرویس 128 نامحدود با ضریب اشتراک حداقل 1 به 8 هم دارن که قیمتش حدود 12 - 13 هزارتومنه. مثلاً 128 مخابرات یا برنزی آسیاتک یا برنزی فن‌آوا از این جنسن. (مخابرات کلاً سرویس‌هاش با ضریب اشتراک بالاست. به خاطر همینم هست که در ظاهر قیمتش به نسبت بقیه پایین‌تره.)

سازمان تنظیم برای قیمت‌گذاری فروش حجمی اینترنت هم مصوبه داره. قیمت‌گذاری این نوع سرویس‌ها هم دو بخش داره. یک بخش از قیمت مرتبط با میزان حجمیه که ارائه می‌شه که طبق همون معیار معروف تا 5 گیگ اول، گیگی 3600 تومن، 5 تا 10 گیگ بعدی گیگی،گیگی 2800 تومن و ... محاسبه می‌شه. اما بخش دیگه اون مرتبط با پهنای بانده که با عنوان «هزینه برقراری و نگهداری ماهیانه» پهنای باند تو مصوبه‌های سازمان تنظیم مشخص شده. مثلاً برای یه سرویس حجمی 1مگابیت این هزینه ماهی 7500 تومنه. اگه بخوای قیمت یه سرویس یک‌ماهه 1مگابیت با حجم 3 گیگ رو تعیین کنی می‌شه 7500 تومن به اضافه 3 تا 3600 تومن که سرجمعش می‌شه 18300 تومن. این می‌شه سقف قیمت اون سرویس. اما ممکنه یه شرکتی قیمت رو یه مقدار از این سقف کمتر در نظر بگیره. مثلاً صبانت همین سرویس رو 17300 تومن می‌فروشه. یعنی 1000 تومن تخفیف می‌ده.

نام
    نام خانوادگی
    سمت
    شماره پرسنلی

اعتراف کن! زود!!

6. 5 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    خوب شما هر وقت واسه 512 مبلغ 325500 دادی و برای 1024 مبلغ 1041600 تومان دادی به شرکتهای دزد میگیم اینکارو نکنن !!!
    بله چرا که نه
    اگر ملاک فقط سرعت باشه یعنی محدودیت حجم درکار نباشه و بین n نفر هم sharing صورت ندن معلومه که میصرفه و میگیریم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نام
    نام خانوادگی
    سمت
    شماره پرسنلی

اعتراف کن! زود!!
    نام و نام خانوادگی: بیل مزلر
    سمت‌های کنونی: مدیر طراحی محصول شرکت‌های شافل، پارس‌آفلاین، صفانت، آسیافک و یه چندتای دیگه
    شماره‌های پرسنلی: 9999، 987654، 009988، 0000 و ....

باشه! باشه! اعتراف می‌کنم. من از مدیرعاملای شرکت‌های که توشون کار می‌کنم پول می‌گیرم که اینجا بیام فضا رو به نفع شرکت‌هامون تلطیف کنم. من از تمام ملت همیشه در صحنه عذر می‌خوام و تقاضای عفو و بخشش و رأفت اسلامی در مورد خودم دارم.

پ.ن.: خیلی با حال بود این پستت گیگاجان.

9. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نام
    نام خانوادگی
    سمت
    شماره پرسنلی

اعتراف کن! زود!!
    رفیق ایشون شناخته شدن تو فروم و هیچ موقع از این شرکتای دزد دفاع نکردن و از اطلاعات بالایی برخوردارن...

11. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رفیق ایشون شناخته شدن تو فروم و هیچ موقع از این شرکتای دزد دفاع نکردن و از اطلاعات بالایی برخوردارن...
    دوست من. ممنون بابت اظهار لطفت.

من فکر نمی‌کنم دوست خوبمون gigaht هم منظوری غیر از شوخی کردن داشتن. من تمام اطلاعاتی رو که تو این تالار یا تالارهای دیگه می‌دم از خود اینترنت در‌می‌آرم. حالا این وسط یه وقتایی هم اشتباه می‌کنم و یه چیزایی رو به غلط مطرح می‌کنم.

پ.ن.: جالب اینه که 1.5 سال پیش نزدیک بود برم این پارس‌آنلاین مشغول به کار بشم که خدا رو شکر جور نشد. چون الآن از هزاران کاربر این شرکت (مثل خودم) فحش می‌شنیدم. خدایا صد هزار مرتبه شکر که نشد.

13. 4 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

من که از صباتر بالاخره کوچ کردم

رفتم مخابرات

پروسه تخلیه پورت و گرفتن سرویس از مخابرات و رانژه کلا 48 ساعت طول کشید

کیفیت خط رو نگا کنید

تنها مشکلش فعلا پینگه که یکم از صبانت بالاتره

دومین مشکل هم ضریب اشتراک هست که توی صبانت 1/2 بود اینجا 1/8 :(

شبانه هم که رایگانه ، سرعت شبانه هم تست میکنم اطلاع میدم
    Last edited by poorya_2; 10-11-2014 at 14:06.

15. 3 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amrihh49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

من که از صباتر بالاخره کوچ کردم

رفتم مخابرات

پروسه تخلیه پورت و گرفتن سرویس از مخابرات و رانژه کلا 48 ساعت طول کشید

کیفیت خط رو نگا کنید

تنها مشکلش فعلا پینگه که یکم از صبانت بالاتره

دومین مشکل هم ضریب اشتراک هست که توی صبانت 1/2 بود اینجا 1/8 :(

شبانه هم که رایگانه ، سرعت شبانه هم تست میکنم اطلاع میدم
    درود به شما،میتونید بگید بهم چگونه این اطلاعاتی که در عکس هست رو از کدوم قسمت مودم بدست آوردید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •