رنک 6 ورلد 2 که طرف لول 99 بود و با هزار آرزو و بدبختی و 1 سال بازی به لول 99 رسیده بود الان بن شده![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
رنک 6 ورلد 2 که طرف لول 99 بود و با هزار آرزو و بدبختی و 1 سال بازی به لول 99 رسیده بود الان بن شده![]()
خب هنوز كه نيومده !
آسياب به نوبت![]()
از وست تیکت اومده بهم که چرا همه می گن تو مولتی هستی
منم گفتم اینایی که می گن من مولتی هستم نمی تونند تحمل کنند من تو رنک های بالا باشم و می خواهند بن بشم
البته دیگه برام زیاد مهم نیست بن بشم یا نه همین که تونستم به بالاترین رنک بین ایرانی ها در کل ورلد ها برسم مهم بود بهم ولی الان رنک 6 و 5 با من هم لول هستند که این یعنی حداکثر تا دو هفته رنک 5 می شم البته اگه ...![]()
ميخواي سيبيل گرو بزارم بن نشي ؟
والا فکر نکنم سبیل اینا قبول کنند
هر وقت خواستند می تونند بن کنندبراشون مهم نیست تو یا من این بازی را بازی کنیم یا نه !!!
نظر سنجی ورلد 11 کجا برم نه بگم....
اینا میخوان ورلد جدید بیاد برن از اول شروع کنن تا پرمیوم مصرف بشه....
حرف اینه دیگه هر ورلد شروع می شه خیلی =ول به جیبشون می ره مخصوصا تا لول 50-60 اینا معمولا اونایی که پرمیوم دارند حداقل 2 تاش را فعال می کنند ( یکی انرژی و یکی هم برای پول زیاد تا بتونن لباس و ... بخرند ولی بعد لول 60 اینا چون دیگه احتیاج به پول کاهش می یابه دیگه فقط همون یکی پرمیوم یعنی انرژی زیاد را کاربرا معمولا فعال می کنند اینا هم وقتی می بینند تعداد کاربرایی که از پرمیوم دوم استفاده می کنند کاهش یافته زود به فکر ورلد جدید می افتند
اینم تاپیک رای گیری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به قول ادمين بوتهارو پاتون كنيد و اسبهارو زين كنيد كه ورلد 11 اومد (البته براي اونايي كه ميخوان برن)
با اين كوئست هاي كريسمس حسابي ميشه لول آپ كرد
بريد حالشو ببريد![]()
من شايد رفتم همينجوري تفنني بازي كنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)