دوست عزیز hamidkashani
اصلا خودت رو ناراحت نکن . احتمالا تا لحظاتی دیگر من به فنا می روم .
درمورد اون موضوع سرعت و .... باهات موافقم . 100 % به یک ماه نمی رسه که اوضا رو درست می کنن . البته توی این اوضا فقط ما 512 ها ضرر کردیم .
ایشاا... درست میشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز hamidkashani
اصلا خودت رو ناراحت نکن . احتمالا تا لحظاتی دیگر من به فنا می روم .
درمورد اون موضوع سرعت و .... باهات موافقم . 100 % به یک ماه نمی رسه که اوضا رو درست می کنن . البته توی این اوضا فقط ما 512 ها ضرر کردیم .
ایشاا... درست میشه![]()
این کل کلا واسه چیه؟ من سرویس 512 دارم شدیدا هم شاکیم ولی چه ارتباطی داره به دارندگان سرویس 128 یه جوری میگید انگار اینا رفتن حق منو شما رو گرفتن گذاشتن رو سرویس خودشون! این سیاست شاتله اگرم مشکلی هست از شاتله.
کلا این موضوع به خاطر اینه که ما ایرانیا زود به بدبختی عادت میکنیم و حوصله گرفتن حق خودمون نداریم. دوستانی که میان اینجا گرد و خاک میکنن برن تو شاتل این کارو بکنن چون با انجام این کار تو این تاپیک نه سرویسشون درست میشه نه اتفاق دیگه ای میوفته
هر کسی میاد اینجا حق داره نظر خودشه بگه این تاپیک و فروم نه واسه منه نه شما. اون کسی که از سرویسش راضیه میاد تعریف میکنه یکیم که نیست گلایه. فقط خواهشا از طرف عام نگید که شاتل خوبه یا بد. معیار خوب یا بد بودن شاتل سرویس دریافتی خودتون نیست! چندین نفر دارن سرویس میگیرن و هر کس حق داره فقط درباره سرویس دریافتی خودش نظر بده .
وضع فلاکت بار شروع شد
سرعت ساعات رایگان امشب: 512. اکو 128 . و باز هم نوسان نسبت به دیشب که 256 بود!
کیفیت دانلود: عالی
تهران، مرکز دیالمه
کسی مشکل برا ورود به سایت مشترکین شاتل نداره ؟؟؟؟؟؟ واسه من میزنه ورود ناموفق
امشب هم مشکلی نبود
مشکلی نیست
جالبه اینجا هرکی هرچی میخواد میگه و پاک نمیشه بعد صحبت های من و چندتا دیگه پاک میشه .
من روی صحبتم به همه 128 ها هست که سرعتشون زیاد شده . چیه وقتی سرعتتون 20 کیلو بود طرافداری نمیکردین انقدر ؟ حالا شده 512 میاید طرفداری میکنید ؟ من 512 دارم . حقمو میخوام و میگیرم ازشون . این 20 روز هم که گفتن یک ساله دارن به من میگن و هنوز نیومده . پس گول این حرفاشون رو نخورید .
من چون حس میکنم مشکل من بخاطر افزایش سرعت 128 ها هست اینو اعلام میکنم . حالا اگر بود خوب سرعتتون کم میشه . اگرم نبود خوب خوش به حالتون . شنبه شکایتم رو که تحویل دادم اگر شد یک رونوشت میفرستم واسه شاتل . یکی واسه نماینده آشغالش تو شیراز تا شاید یک تکونی به خودشون بدن .
شما 128 ها هم خیلی خوشحال نباشید . میبینم روزی رو که سرعتتون شده 10 . ببینم اوون موقع هم اینجوری از شاتل طرفداری میکنید ؟؟؟
تلسکوپ جان کجا رفتی ؟ شما نمیخوای یوزرت رو بدی آقای نترس ؟ یک حرفی زدی پاش وایسا و نترس . مگه نگفتی به همون سرعت راضی هستم ؟خوب بده تا کمش کنم ببینم چجوری راضی هستی به همون
من اکو 512 دارم
دانلودم رفته بالا
بین سرعت 64 و 128(آرت)کدومو پسنهاد می کنید ؟
سرعت دانلود هر کدوم چقدره؟
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)