تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1491 از 2376 اولاول ... 4919911391144114811487148814891490149114921493149414951501154115911991 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,901 به 14,910 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستی این مجیدی زیاد مفید نبود_فقط یه سانت بیرون پا ازش دیدم :d

جانواریو متاسفانه بازیش افت کرده نمدونم جرا؟!(باید تا اومدن جباری صبر کرد(البته تقصیری نداره خودش تنهاس کسی کمکش وی وسط نمیکنه چون وسط های ما هافبک نیستن یکی نثل مجیدی یا اکبرپور میزاریم که مهاجمم پس اون بدبخت تنهاس
    مجیدی نیمه اول انصافا عالی بود با دوندگی زیادش مرکز زمین را دست گرفته بود. خیلی خوب پاسهای تک ضرب میداد.

جانواریو هم خوب هست اما الان شناخته تر شده و رقبا بیشتر مواظبش هستند و از طرفی کمی هم تنها هست.
    بذار جباری بیاد اون هم درست میشه.

فکرش را بکن جباری و روان خواه هم به این تیم اضافه بشند

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

از سوي باشگاه استقلال صورت مي‌گيرد؛
    ارسال فيلم‌ اشتباه‌هاي داوري به فدراسيون فوتبال

سرويس: ورزشي - فوتبال

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
    سرويس: ورزشي - فوتبال

باشگاه استقلال تهران با ارسال فيلم اشتباه‌هاي داوري به فدراسيون فوتبال به عملكرد داوران اعتراض خواهد كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق اعلام امير قلعه‌نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال اين باشگاه فيلم اشتباهات داوري در بازي‌هاي استقلال از ابتداي ليگ هشتم را تاكنون تهيه كرده است و قصد دارد تا آن را به فدراسيون فوتبال ارسال كرده و به اشتباهات داوري صورت گرفته در بازي‌هاي اين تيم اعتراض كند.
    1387/10/14 01-03-2009 19:05:50 8710-09357: كد خبر

داره خودمونی میشه farzin07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کاشان

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان.تبریک میگم برد رو به همه و همچنین به همه کسانی که نتیجه رو درست حدس زدن مثل خودم
    دیروز آرش خوب فاز داد به همه.اما حیف به گلی که خوردیم.راستش یادم می آد زمانی که عابدزاده دروازبان بود توپ هایی که سانتر می شد رو آنچنان مشت می کرد که جلوی هیچ بازیکنی تویه 18 قدم نمی افتاد یعنی قشنگ دور می کرد اما وحید...بگذریم.
    باتعطیلی دوباره حالمون گرفته شد.ما بی صبرانه منتظر برنامه نود 5 شنبه شب هستیم که ناداوری های علیه استقلال رو ببینیم.راستی عماد جان رتبه ما رو تو جدول لیگ آزادگان پیش بینی ها بزار ببینیم امیدی هست که بتونیم بیاییم لیگ برتر :d

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    چند روز نبودم ولی الان اومدم که تبریک بگم
    چه میکنه این آرش آقای گل!!!!
    واقعا آرش سلطان لحظه هاست
    امروز واسه قهرمانی استقلال یه شرط گنده بستم
    واسم دعا کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

به دليل توهين هواداران استقلال
    باشگاه مس به سازمان تربيت بدني نامه مي نويسد
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه مس كرمان به دليل توهين هواداران تيم فوتبال استقلال قصد دارند نامه گلايه آميزي به سازمان تربيت بدني ارسال كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، در جريان بازي روز گذشته تيم هاي استقلال و مس كرمان هواداران تيم ميزبان بارها عليه تيم حريف شعار داداند. مسئولان مس مدعي هستند هواداران استقلال به مردم كرمان توهين كرده اند.
    نماينده مردم كرمان در مجلس در ورزشگاه آزادي حضور داشت و اين توهين ها را شنيده است. وي از مسئولان اين تيم خواسته به اين موضوع رسيدگي كنند.
    به گفته مديرعامل باشگاه مس، آنها قصد دارند نامه اي گلايه آميز براي علي آبادي و مسئولان فدراسيون فوتبال ارسال كنند.
    روز گذشته تيم استقلال موفق شد با نتيجه دو بر يك مس كرمان را شكست دهد.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    برهاني نژاد: اطرافيان استقلال قصد جنگ رواني داشتند
    خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه مس كرمان گفت: عده اي از اطرافيان استقلال قصد ايجاد جنگ رواني داشتند.

عبدالرضا برهاني نژاد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اينكه پيش از بازي مقابل استقلال عنوان كرده بود بعد از بازي در ارتباط با حاشيه سازي هاي استقلال افشاگري مي كند؛ اظهار داشت: افشاگري كدام است؟ ما با اين باشگاه مشكلي نداريم. بعد از بازي با واعظ حرف زدم و اتفاقا بابت حرف هايي كه قبل از بازي مطرح شده بود به او گلايه كردم.
    وي در مورد حرف هاي نظري جويباري عنوان كرد: با سرپرست يك تيم چه حرفي مي توانم داشته باشم. او اگر حرفي دارد مي تواند به سرپرست تيم ما بگويد. متاسفانه شماري از دلالان به اسم دو باشگاه حاشيه سازي كرده اند. با توجه به شخصيت واعظ آشتياني و امير قلعه نويي مطمئن هستم حرف هاي مطرح شده از جانب اين دو نبوده و اطرافيان اين حرف ها را مطرح كرده اند.
    برهاني نژاد ادامه داد: سال گذشته كه امير قلعه نويي در كرمان بود فكرش با استقلال بود. آن وقت چطور امكان دارد امسال كه خود در اين تيم حضور دارد با او تماس بگيريم تا به كرمان بيايد.
    مدير عامل مس تصريح كرد: كساني كه چنين بحثي را راه انداختند مي خواستند جنگ رواني درست كنند و به مظلومي بگويند كه باشگاه مس او را نمي خواهد.
    وي درباره بازي روز گذشته اظهار داشت: بازي خوبي بود. تيم ما تا آخرين لحظه تلاش خود را انجام داد، اما فوتبال همين است. هر تيمي امكان دارد در لحظات آخر ببازد. هر چند ما مستحق باخت نبوديم.
    برهاني نژاد در ادامه با اشاره به هواداران استقلال و توهين هايي كه آنها به مردم كرمان داشتند؛ گفت: همه ما ايراني هستيم ولي اين چنين همديگر را مورد حرف هاي زشت قرار مي دهيم. بعد از بازي تماس هاي زيادي از كرمان داشتم. آنها بابت اين توهين ها ناراحت هستند. 90 دقيقه تماشاگران استقلال به جاي تشويق تيم خود به ما توهين كردند. براي جو ورزشگاه ها واقعا متاسف هستم.
    وي با بيان اينكه توبيخ و جريمه مالي نمي تواند تاثيري در بهبود جو ورزشگاه ها داشته باشد؛ ادامه داد: اگر مثل سال قبل تماشاگراني كه توهين مي كنند را با محروميت مواجه كنند اين طور جو ورزشگاه ها خراب نمي شود و هواداران اين اجازه را به خود نمي دهند كه به مردم يك شهر ناسزا بگويند.
    مدير عامل مس خاطر نشان كرد: امير حسين صادقي سال ها براي استقلال بازي كرده و بارها همين هواداران براي او هورا كشيده اند اما برخورد بدي با او انجام دادند.
    انتهاي پيام/ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

داور بازی استقلال و مس: توهین‌های تماشاگران استقلال را گزارش می‌کنم.

داور بازی تیم‌های فوتبال استقلال و مس کرمان گفت: توهین‌های تماشاگران استقلال را گزارش می‌کنم.
    یدالله جهانبازی اظهار کرد: تماشاگران استقلال از دقیقه یک بازی شروع به توهین به رییس کمیته داوران کردند که من نمی‌دانم علت این کار چه بود. آیا عنایت تنها به جرم اینکه رییس کمیته داوران است باید مورد فحاشی قرار گیرد؟ همه شاهد این توهین‌ها بودند که از ابتدای بازی تا انتهای آن ادامه داشت.
    وی در پایان افزود: بی‌تردید این توهین‌ها را به کمیته داوران گزارش می‌کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

آرش برهانی: پیروزی استقلال از آقای گلی مهمتر است.

بهترین گل ‌زن لیگ برتر فوتبال ایران در فصل جاری از گل پیروزی بخش تیمش برابر تیم مس کرمان بسیار خوشحال است.
    آرش برهانی اظهار کرد: از این که توانستم به وعده‌ام برای گل‌زنی مقابل مس عمل کنم، بسیار خوشحالم. به ویژه آن که این گل سبب پیروزی تیم استقلال شد.
    وی افزود: پیش از این نیز گفته بودم که موفقیت استقلال برای من مهمتر از آقای گلی‌ است و خوشحالم در دیداری گل زدم که استقلال در آن پیروز شد.
    آرش برهانی درباره به ثمر رساندن پانزدهمین گل خود در لیگ برتر گفت: امیدوارم بتوانم به این روند ادامه دهم. هر گلی که به ثمر می‌رسانم حاصل تلاش تمامی بازیکنان تیم است.
    وی درباره مشکوک بودن گل خود به آفساید هم خاطرنشان کرد: بعید می‌دانم آفساید بوده باشد. بازیکنان مس آفساید را پر کرده بودند و گل من به درستی به ثمر رسید. در هر صورت کارشناسان در این باره نظر می‌دهند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز

مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز یکشنبه ۱۵ دی ماه به شرح زیر است:
    **خبر ورزشی
    ذوب آهن از دست داور خون گریه کرد
    پرسپولیس بهترین تماشاگر هفته
    ابراهیم زاده : ۹ نفره هم از پرسپولیس بهتر بازی کردیم
    صدرنشینی در دقیقه ۹۰ با هنرنمایی آرش آقای گل
    سازمان تربیت بدنی : این آخرین فرصت مدیریت پرسپولیس است
    درگیری شدید لیدرهای پرسپولیس " طرفداران قطبی کتک خوردند "
    مظلومی : برهانی ۳ متر در آفساید بود
    خلعتبری : می خواستم خودم را به خانواده ام نشان دهم که اخراح شدم
    پیروانی : فراموش نکنید پرسپولیس را در بحران تحویل گرفتم !
    صادقی : استقلال برای من مرد
    ** ابرار ورزشی
    استقلال تهران ۲ مس کرمان ۱
    «برهانی» عنصر فرار از شرایط «بحرانی»
    پرسپولیس به تیم مدیریت و مربیانش باخت داور یک پنالتی دیگر برای پرسپولیس نگرفت، گل سوم ذوب آهن هم مشکوک به آفساید بود
    صبای قم ۱ - سپاهان ۱ ،پنالتی از دست رفته صبا و تیر دروازه، سپاهان را نجات داد
    ملوان بندرانزلی ۳ - فولاد خوزستان صفر ،پرگل ترین برد ملوان، انزلی چی ها را دهم کرد
    عباسی از سرمربیگری برق شیراز استعفا کرد
    ناصر حجازی: تیم ملی امید برای من کوچک است
    عنایت: ممبینی باید پاسخگو باشد
    ** ایران ورزشی:
    در پی انتقادهای اخیر از فدراسیون فوتبال ،احضارواعظ آشتیانی و محمود خوردبین به کمیته انضباطی
    مصطفوی: بازیکنان کم کاری کردند
    نصیر زاده : داور پنالتی پرسپولیس را ندید
    عنایت:قضاوت ممبینی یکنواخت و مطلوب نبود
    قلعه نویی: صحنه گل استقلال به سپاهان را رو می کنیم!
    پرویز مظلومی: بهانه نمی آورم اما داور اشتباه کرد
    کاظمی: شانس آوردیم توپ های صبا گل نشد
    فیروز کریمی: می خواهیم تیر دروازه را عوض کنیم
    ابراهیم زاده:به داور گفتم دیگر اذیت مان نکن!
    ** دنیای فوتبال
    آخرین فرصت برای مصطفوی و پیروانی
    خلعتبری پرسپولیس را شش تایی کرد
    سه گل برای ملوان کم بود
    نجات اصغر مدیر در حافظیه
    بردهای مرموز سایپا
    ** گل
    نامه اولتیماتوم سازمان به هدایتی " این آخرین اخطار است " سونامی در راه پرسپولیس
    گرد و خاک در رختکن " کریم : با این بازی آبروی مان رفت
    ۴ گل در دو بازی لیگ هشتم ،خلعتبری رفت و برگشت
    حجازی : به تاج گفتم تیم امید برایم کوچک است
    روته مولر : لیگ ، حرفه ای است . با کریمی می رویم جام جهانی
    بردهای پیاپی ملوان ، پرواز به پله ۱۰ " قونگو ، بگو شیر "
    عباسی ، وینکو را نجات داد و از برق رفت
    کفاشیان : بنده خدا تاج
    ** پیروزی:
    آقای رییس جمهور به داد پرسپولیس برسید
    **۹۰:
    دندان قروچه ذوب آهن و استقلال به جام هشتم!
    اولتیماتوم سازمان به هیات مدیره پرسپولیس!
    پیکان دوباره مدعی شد
    فیروز و فرهاد حریف یکدیگر نشدند
    ملوان فولاد را ذوب کرد
    جنگ لفظی بزرگان پرسپولیس در رختکن!
    پیروانی : با این وضعیت نمی توانیم نتیجه بگیریم
    روته مولر : پیشنهاد دایی هیجان زده ام کرد
    حجازی : تیم امید برای من کوچک است
    قلعه نوعی : مسی ها می خواستند بازیکن ما را مصدوم کنند
    درگیری صادقی و رحمتی با هواداران استقلال
    **توپ ورزشی:
    برهانی سرزده می رسد ، تیر آرش طلسم را شکست
    این است " لیونل " خلعتبری
    گز تلخ ، سوغاتی پرسپولیس از اصفهان
    تخته گاز سایپا با مایلی کهن
    پیروانی : با این وضع مدیریت نمی توانیم نتیجه بگیریم
    باقری از خجالت افشین در آمد ،سعداوی از کجا مربی پرسپولیس شد
    واعظ آشتیانی : تیم ملی نباید به خاطر لیگ ، لطمه بخورد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

قلعه نویی: باید راحت تر پیروز می شدیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: باید راحت تر و زودتر گل می زدیم تا کار به دقیقه ۹۰ نکشد.
    امیر قلعه نویی پس از پیروزی ۲ بر یک برابر مس کرمان در جمع خبرنگاران گفت: بازی خوبی بود. هم حریف و هم ما فوتبال خوبی ارائه کردیم. هر چند معتقدم در این دیدار بد شانس بودیم و باید راحت تر مس را شکست می دادیم. ما در همان نیمه اول می توانستیم کار را تمام کنیم. اما روی اشتباهات بچه‌گانه گل خوردیم.
    وی افزود: خوشحالم که بازیکنانم توانستند به بازی برگردند. زمانی که سه مهاجمه شدیم گل برتری را به ثمر رساندیمو برای استقلال مهم است که ۲ هفته پیاپی در صدر جدول باقی مانده است.
    سرمربی سابق تیم ملی در مورد تعطیلی ۱۳ روزه لیگ برتر گفت: این تعطیلات روی تیم‌های اثر منفی خواهد گذاشت. از ۲۲ آذر تا مسابقه ما با داماش فقط ۶ مسابقه انجام دادیم در هیچ کجای دنیا چنین برنامه ریزی ای در فوتبال دیده نمی‌شود.
    قلعه نویی در مورد اینکه رئیس سازمان لیگ گفته است هر کس برنامه بهتری دارد به فدراسیون ارائه کند، گفت: همین که قبول کرده اند که چنین حرفی را بزنند نقطه عطفی در ورزش است. فدراسیون می تواند از برنامه ریزی‌های دو سال گذشته در فوتبال الگو بگیرد.
    وی افزود: زمانی که در آلمان بودم مسئولان فوتبال این کشور تراپاتونی را آوردند و از او خواستند که جنس فوتبالشان را عوض کند. چه اشکالی دارد ما نیز از لیگ‌های ژاپن کره جنوبی و ترکیه الگو برداری کنیم.
    قلعه نویی در مورد اعتراض هواداران استقلال به داوری عنوان کرد: مردم در همه بحث‌ها از سیاست تا ورزش و فرهنگ از ما جلوتر هستند. آنها خوب و بد را خوب تشخیص می دهند. آستانه صبر هواداران ما لبریز شده است. باشگاه استقلال فیلمی را از مجموعه اشتباهات داوری که به ضرر ما تمام شده تهیه کرده و آن را برای فدراسیون ارسال خواهد کرد. هنوز هم معتقدم توپی که آرش برهانی در دیدار با سپاهان زد از خط دروازه عبور کرده بود. فیلمبردار باشگاه این صحنه را دارد. از عادل فردوسی پور خواسته ایم آن را در برنامه ۹۰ آینده نشان دهد.
    قلعه نویی در مورد قضاوت جهانبازی در این بازی گفت: این مسابقه صحنه آنچنان حساسی نداشت که داوران مرتکب اشتباه شوند. اشتباهات آنها روی نتیجه تاثیر گذار باشد. معتقدم گل آرش برهانی در دقیقه ۹۰ کاملا صحیح بود.
    سرمربی استقلال تهران در مورد شعار هواداران این تیم علیه پرویز مظلومی، مهدی رحمتی و امیر حسین صادقی عنوان کرد: ۳ بازیکن در تیم مس کرمان جز خانواده استقلال هستند. پرویز مظلومی بیش از ۲۰ سال برای استقلال زحمت کشیده است. اگر هواداران ما چنین حرکتی انجام داده اند آن را محکوم می کنند. من در جریان مسابقه متوجه این مسئله نشدم.
    قلعه نویی در مورد مذاکره استقلال با ادینهو بازیکن تیم مس گفت: صحبتی در این مورد ندارم. فقط معتقدم این مسائل برای برخی تبدیل به دکان شده است. به همان مکه عزیزی که رفته ام دنبال این مسئله نبوده و نیستیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •