تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1491 از 1667 اولاول ... 491991139114411481148714881489149014911492149314941495150115411591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,901 به 14,910 از 16661

نام تاپيک: حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها

پروفشنال delta-pt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض مشکل با بازی cod6 - mw2

سلام تو یکی از مراحل این بازی مشکل دارم و هنگامی که مرحله شروع میشه از بازی خارج میشه و پیغام Disc Read Error میده تا اونجایی که تحقیق کردم و تو سایت های خارجی گشتم این پیغام مربوط به دوتا فایل پایین هست
    af_caves.ff
    dcburning.ff
    که باید آپدیت بشن کسی آپدیتشون رو داره ؟ یا راه حلی دیگه برای حل این مشکل داره ؟
    مممممممممممممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با سلام خدمت همه ی دوستان و گیمر های عزیز

من یه راهنمایی از اساتید می خواستم، موقع اجرای FABLE III زمانی که Windows Live به من میگه باید وارد پروفایل بشی، من وارد میشم بعد از من product key می خواد. آخه من که product key ندارم، یعنی اینا نمی دونن.

قبلا ها هم می گفت باید وارد شی ولی اجبار نبود، ولی بی وجدان این سری میگه باید وارد شی ، هیچ لینکی هم برای وارد شدن آفلاین وجود نداره. به جان خودم، گشتم نبود، نگردید نیست.

از اساتید بزرگوار میخوام منو راهنمایی کنن. آخه من چیکار باید بکنم.
    چرا هیچکس جواب منو نمی ده. آقا من با این windows live مشکل دارم.
    کمک کنید لطفا.

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..راستش من یه سوال در  حد آماتور داشتم...من یه با ی نصب کردم.مثلا ارباب حلق ه ها۲ ..ولی واسه بازی باید  سی دی هم تو سی دی رام با شه!!!!!ولی من دیدم خیلی ها  دون سی دی بازی می کنن !!!! ممکنه کمک کنید .. بد جوری گیرممممممممممممم

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چرا هیچکس جواب منو نمی ده. آقا من با این windows live مشکل دارم.
    کمک کنید لطفا.
    عزیزم یه چند صفحه قبل یکی سوال شما رو داشت بهش گفتم

به طور خلاصه :
    گزینه Create Profile رو میزنید . توی صفحه جدید دکمه Done رو نزنید در عوض یه لینکی تو همون صفحه داره به نام Create Local Profile . با اون میتونید اکانت افلاین بسازید .

داره خودمونی میشه katzong's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.. . یه سوال مهم داشتم. .. من یه بازی رو دانلود کر دم ...قبلا هم اون بازی ندا تم...حالا که پوشه رو باز م ی کنم دوتا فایل با پسوند  ایزو هستند !!!! یعنی رووشون  کلیک می کنم نا نصب بشوند ..ولی همش برنامه ی رایت سی  دی میان !!!!!اینها چی هستن  و باید چی کار کنم }}}}}

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

toro khoda komakam koniddddddddd

اگه نباشه جاش خالی می مونه bazisaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

call of juarez bound in blood رو نصب کردم البته کرک نداشت وقتی بازی رو اجرا می کنم و صفحه سیاه میشه یه صدای ناجور میده و میاد بیرون ارور don't send رو میده ویندوز xp sp3 از لحاظ سخت افزاری هم مشکل ندارم . لطفا کمک کنید
    الان وقتی کارت صدای مادربورد (realtek high defination audio) رو disable می کنم وارد بازی میشه ولی صدا می خوام چیکار کنم؟حیاتی کمک کنید unimodem هم نیست که بخوام off ش کنم
    Last edited by bazisaz; 29-07-2011 at 15:20.

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل در angry birds rio

سلام،من این بازی رو نصب کردم و پچ هم کردم...اکتیوش هم کردم ولی هر بار از بازی میام بیرون و دوباره می رم داخل همه مراحل برمیگرده از اول انگار هیچ کاری نکردم...هر از گاهی هم دوباره می گه اکتیو کن!

بازی رو یه بار دیگه از یه سایت دیگه دانلود کردم ولی بازم همین مشکل هست.

کمک لطفا

داره خودمونی میشه m.diadem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکل با بازی prince of persia yhe forgotten sands

وقتی روی بازی کلیک می کنم تا اجرا شه میخواد به اینترنت وصل شه...وصلم که می شم یه چیزی میاد به اسم updating luncher صب می کنم تا آپدیت شه بعدش که آپدیت شد می ره و هیچ...!

هیچی...دوباره روی بازی کلیک می کنم ولی بازم همون اتفاق میفته...چیکار کنیم؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام.. . یه سوال مهم داشتم... من یه بازی رو دانلود کردم ...قبلا هم اون بازی نداشتم...حالا که پوشه رو باز می کنم دوتا فایل با پسوند ایزو هستند !!!! یعنی رووشون کلیک می کنم نا نصب بشوند..ولی همش برنامه ی رایت سی دی میان !!!!!اینها چی هستند و باید چی کار کنم }}}}}

---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------

toro khoda komakam koniddddddddd
    اینا فایلهای ایمیج بازی هستن . اجرایی نیستن . یعنی یه DVD مجازی هستن به طور خلاصه .
    این برنامه رو دانلود کن .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی نصب کردی روی ایکون برنامه توی Taskbar راست کلیک کن و virtual devices بعد Device 0 و بعد mount image رو بزن و فایل iso رو بهش بده .
    با اینکار انگار DVD بازی رو گذاشتی توی DVD ROM .
    البته قبلش خود برنامه موقع نصب یه DVD Drive مجازی میسازه . DVD رو از توی همون Drive بازش میکنی و بازی رو نصب میکنی . دقیقا انگار که DVD بازی رو گذاشتی توی دستگاه .

کلا ایمیج هر دیسکی جوریه که انگار اون دیسک رو توی هارت داری به جای اینکه توی کشوی میزت باشه
    Last edited by Gregar; 30-07-2011 at 09:27.

10. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

13 مشکل

من بازی Spider-Man(TM) - Shattered Dimensions رو نصب کردم و درست اجرا میشه ولی موقع بازی باید هر دکمه رو چند بار بزنم تا عمل کنه من حتی تمام تنظیمات گرافیک بازی رو کم کردم ولی درست نشد اگه کسی میدونه این مشکل چجوری حل میشه یا اگه پچی رو میدونه که میتونه این مشکل رو حل کنه به من بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •