با این اینترنتی که من دارم به سفارت هر کشوری برم نشون بدم بهم پناهندگی میده حتی کشور گواتمالا هم نتش بهتره از های وب من
سرور داخلی
![]()
با این اینترنتی که من دارم به سفارت هر کشوری برم نشون بدم بهم پناهندگی میده حتی کشور گواتمالا هم نتش بهتره از های وب من
سرور داخلی
![]()
الان زنگ زدم ریت خطمو گذاشتن رو 12 مگ روی 16 مگ snr خیلی اومد پایین با نهایت سرعت دانلود می کنه و محدود نیست به 4 مگ به هیچ وجه پینگ هم صبح تاشب با 4.2.2.4 حدودا 150 هست ولی ای کاش کمتر بود اما بازم قابل قبوله .
در هر صورت تمام اون حرفا در مورد کیفیت پایین های وب حداقل تو مرکز ما عکس دراومد .
میگم که شهریار مرکز شهدا عالیه
ما هم سرویس داریم خوبه پینگش فقط سرعت محدود کردن
پینگ هم تا 120 براتون میاد پایین
واقعا شبا افتضاحه اصلا هیچی باز نمیکنه ایشالا 10روزه دیگه منم تخلیه میکنم اصلا بدرد نمیخوره
-
مجددا های وب دست به کار شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه نمیدونم چیکار کنم!
-
مجددا های وب دست به کار شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه نمیدونم چیکار کنم!
:|:|
Last edited by javad_b76; 28-03-2017 at 20:37.
دوستان شما میتونید وارد سایت speedtest بشید؟
من که فقط میتونم وارد صفحه بتا بشم از زمانی فیلترینگ های وب میگه اعمال شده اینجوری شده متاسفانه.
خارج کشور از سایت شاتل تست گرفتم
داخل کشور
خط من روی 12 مگ هست
کدوم مرکزی داداش؟
من مشهد مرکز المهدی
من الان تست اینجوری میگیرم اینجوری نشون میده اما دانلود میکنم معمولا 100 تا 1300 کیلو دان میکنم و گاهی اوقات به 500 تا 900 کیلو میرسه چه سرور داخلی و چه سرور خارجی .کلا 5 ساله من از های وب نت دارم از همین مرکز هستم و مشکلی نداشتم.
چطور؟
Last edited by King Tanha; 29-03-2017 at 17:43.
سلام
من مشهد هستم مرکز مطهری
یک سوال
کیفیت خدمات های وب چطوره؟
اینترنت ش به درد بازی می خوره؟
قطعی و .. داره؟
پشتیبانی اش به درد می خوره؟
قیمت هاش و ...؟
شبانه اش چطوره و آیا با بعضی سرور ها مشکلی نداره؟
من الآن صبانت دارم خیلی گرون کرده نامرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)