تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1490 از 4105 اولاول ... 49099013901440148014861487148814891490149114921493149415001540159019902490 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,891 به 14,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

درود بر سربازان گرانقدر و سربازی دیده های بزرگوار
    برادران جریان اینکه یکی میگن کد خورد و کد نخورد چیه؟
    تحصیل کرده ها کد میخورن؟ اصلا کد خوردن چیه؟ مزایا داره؟ معایب داره؟
    خلاصه اینکه من قراره بعد 17 دفترچمو پر کنم با مدرک فوق دیپلم رشته کامپیوتر... بنظرتون چه کارایی مکینم؟ پارتی دارم گفته سپاه حله. ولی یکی از دوستام میگفت ارتش الان از همشون راحتره... یعنی به درجه که گروهبان باشم ارزش میدن ولی سپاه و ناجا ارزش نمیدن!
    دوره کد یه جور آموزش تخصصی هست بعد از دوره آموزش اولیه که اونهم 2 ماه هست مزایا و معایب خاصی نداره یه درجه بالاتر ممکنه بهتون بدند و دوماه هم بیشتر آموزشی 24 ساعته هستیددوره های تخصصی هم به شرح زیر در شهرهای مختلف هست:

مرکز آموزش بهداشت مرابهی
    مرکز آموزش توپخانه مراتو
    مرکز آموزش پشتیبانی مراپش
    مرکز آموزش مهندسی رزمی مرامهن
    مرکز آموزش مخابرات مرامخ

شما به نظر من اگر پارتی داری سعی کن نیرو انتظامی نیفتی که که ارشد هم داشته باشی ممکنه مثل ... ازت کار بکشن و بدتر اینکه کل 21 ماه 24 ساعته هست افتادن تو ستاد ناجا هم هرچی باشه درصد خیلی کمی هست بیشتر رو مرزبانی راهور و کلانتری ها و... میبلعند

در مورد ارتش بله ارتش بهتر رعایت میشه و سپاه کلا معلوم نیست نیروی انتظامی که افتضاح هست از این نظر تقریبا درجه مهم نیست بستگی کجا باشی و کادری های بالا سرت چطور باشند

رشته کامپیوتر معمولا خدمت راحتی داره شما هم احتمالا 1 تیر اعزام میشی
    Last edited by IranArmy; 30-03-2013 at 23:48.

2. 4 کاربر از IranArmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ALIREZA GOLDEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    WORLD

پيش فرض

دوره کد یه جور آموزش تخصصی هست بعد از دوره آموزش اولیه که اونهم 2 ماه هست مزایا و معایب خاصی نداره یه درجه بالاتر ممکنه بهتون بدند و دوماه هم بیشتر آموزشی 24 ساعته هستیددوره های تخصصی هم به شرح زیر در شهرهای مختلف هست:

درجه بالاتر خیر !
    آخرین درجه که نسبت به مدرکتون میدن را اگر دوره کد بخورید 100 درصد بهتون میدن !
    مثلا فوق دیپلم احتمال داره به صورت عادی گروهبان دوم یا با توجه به شرایط گروهبان یکم بشه ولی اگر دوره کد خوردید حتما گروهبان یکم میشید .

4. 3 کاربر از ALIREZA GOLDEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

درجه بالاتر خیر !
    آخرین درجه که نسبت به مدرکتون میدن را اگر دوره کد بخورید 100 درصد بهتون میدن !
    مثلا فوق دیپلم احتمال داره به صورت عادی گروهبان دوم یا با توجه به شرایط گروهبان یکم بشه ولی اگر دوره کد خوردید حتما گروهبان یکم میشید .
    دوست من اتفاقا برعکس هست. ما کسانی که توی گروهانمون مستقیم از آموزشی رفتن یگان، همه شدن گروهبان یک. ولی داشتیم نفراتی که توی دوره کد نمراتشون خوب نشد و شدن گروهبان دو. ستواندوم هم همین طور بود. اون موقع که به لیسانسه هایی که از آموزشی مستقیم درجه میگرفتن و میرفتن یگان ستواندومی میدادن ولی اونهایی که میرفتن دوره کد بعضا به خاطر نمرات و مسائل دیگه ستوانسوم هم میشدن.(که یکیش رو خودم میشناختم با اینکه توی امریه اش نوشته بود ستوانسوم ولی درجه ستواندومی میزد تا توی یگان تابلو نشه! کسی هم اون موقع گیر نمیداد!)

6. 3 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    اندر احوال ما
    امروز رفتم پلیس+10 درخواست اعزام دادم بعد بهش گفتم کی بیام برگه المثنی تاریخ اعزامم رو بگیرم بهم گفت چون تا 13ام همه جا تعطیله و شاید کسی نباشه که درخواستتو توی نظام وظیفه ثبت کنه برو 15ام بیا برای المثنی.
    تازه ازش پرسیدم برج 4 اعزامم دیگه میشه بهم گفت مشخص نیس شایدم برج 2 شدی

حالا نمیدونم اون زیادی خنگ تشریف داشته اینارو سر هم کرده یا شایدم بنده خدا درست میگه

داره خودمونی میشه IranArmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    اندر احوال ما
    امروز رفتم پلیس+10 درخواست اعزام دادم بعد بهش گفتم کی بیام برگه المثنی تاریخ اعزامم رو بگیرم بهم گفت چون تا 13ام همه جا تعطیله و شاید کسی نباشه که درخواستتو توی نظام وظیفه ثبت کنه برو 15ام بیا برای المثنی.
    تازه ازش پرسیدم برج 4 اعزامم دیگه میشه بهم گفت مشخص نیس شایدم برج 2 شدی

حالا نمیدونم اون زیادی خنگ تشریف داشته اینارو سر هم کرده یا شایدم بنده خدا درست میگه
    به نظر من از سر وا کرده یا خودش ثبت نکرده
    چون الان خود +10 ثبت میکنه تو سیستم و همون موقع هم رسید میده 24 تا 48 ساعت دیگه المثنی برگ سبز رو میشه گرفت نظام وظیفه از 5 ام به بعد باز هست مدرسه که نیست
    اگر دیپلم به بالا باشی برج 2 خیلی بعیده ممکنه برج 6 بشی ولی 2 دیگه تقریبا محال هست چون الان برگ سفید پست شده و به دست سربازها هم رسیده

9. این کاربر از IranArmy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یک نکته مهم برای همه چه اونایی که تازه اعزام میشن و چه افرادی که بعد تعطیلات میرن ارودگاه: به هیچ وجه با اسلحه بازی نکنید . بچه ها عادت دارن در پادگان که بهشون اسلحه میدن از شوق زیاد با گلنگدن بازی می کنند و این عادت رو تا میدان تیر حفط می کنند و بار ها اتفاق افتاده به علت قدیمی بودن اسلحه ها فشنگ در داخل اسلحه گیر می کنه و طرف با بی احتیاطی اسلحه رو به طدف دوستاش میگیره و با کشیدن گلنگدن و فشردن چکاننده اتش خودش و دیگران رو بد بخت میکنه

11. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من افتادم نیروانتظامی مالک اشتر اراک میخواستم از کسایی که اونجا بودن بپرسم آیا بخاطر اینکه من تک پسرم میتونم درخواست بدم که بعد آموزشی بیوفتم شهرخودمون یا حداقل نزدیک خونمون؟ اصلا هنوز چنین قانونی هست؟ لطفا اگر اطلاعی دارید بگید من باید چیکار کنم مدارکی باید ببرم اگه باید ببرم تو آموزشی ببرم؟؟ با تشکر

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام دوستان من افتادم نیروانتظامی مالک اشتر اراک میخواستم از کسایی که اونجا بودن بپرسم آیا بخاطر اینکه من تک پسرم میتونم درخواست بدم که بعد آموزشی بیوفتم شهرخودمون یا حداقل نزدیک خونمون؟ اصلا هنوز چنین قانونی هست؟ لطفا اگر اطلاعی دارید بگید من باید چیکار کنم مدارکی باید ببرم اگه باید ببرم تو آموزشی ببرم؟؟ با تشکر
    معمولا تو دوره آموزشی به مرور میان پرونده های سربازای آموزشی رو تکمیل میکنن ، که یکی از اون موارد هم گرفتن مدارک تک فرزند ها و تک پسر ها است ، که این افراد رو تو لیست قرار میدن و موقع تقسیم واسه یگان لحاظش میکنن ، البته تو مواردی که شخص مورد انظباطی داشته باشه دیگه نباید به این قضیه امیدی داشته باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه من در حال حاضر ترم 2 ارشد مکانیک هستم،و قصد گرفتن امریه تو سپاه رو دارم می دونم که ظرفیت محدوده و پارتی حرف اول رو میزنه.پارتی که ندارم میخواستم ببینم چیزی به اسم پیش ثبت نام یا رزرو وجود داره که مثلا از الان رزرو کنم؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

خوبه جای خوبی افتادی دیگه استرسم نداری هر چی هست سپاه خوبه / امیدوارم خدمت خوبی داشته باشی و موفق باشی
    شما که میگی افتادی پادگان مدرس کرج برای آموزشی میشه بگی ازکجا اقدام کردی برای سربازی؟پارتی داشتی؟
    Last edited by mojtabamny; 31-03-2013 at 15:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •