چون سرعتش از 32 اینا بالاتر نمیره افت انتن زیاد تاثیری برات نداره !!!
برا اینکه بدونی دقیقا تو کدوم منطقه شما آنتن دهی بهتره به سایت ایرانسل هم میتونی بری و از نقشه نگاه کنی
به نظر من درخواست خط تلفن بدی بهتره تا اینکه وایمکس بگیری![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چون سرعتش از 32 اینا بالاتر نمیره افت انتن زیاد تاثیری برات نداره !!!
برا اینکه بدونی دقیقا تو کدوم منطقه شما آنتن دهی بهتره به سایت ایرانسل هم میتونی بری و از نقشه نگاه کنی
به نظر من درخواست خط تلفن بدی بهتره تا اینکه وایمکس بگیری![]()
نه جور دی؟!![]()
Last edited by Altairezio; 05-10-2013 at 19:34.
دیروز و دیشب دوباره چراغ دی اس ال مودم کاربرای مرکز فهمیده یه 3-4 ساعتی خاموش بود که این دومین باره تو این هفته ولی خوشبختانه آسیبی به تام دانلود نزد!
![]()
ببین از الترا به کجا رسیدیم
اینترنت سیم کارتی ایرانسل با مودم 3G
سرعتم خیلی افتضاحه! عمرا بتونه نقشه ايرانسل رو لود کنهخودمم ترجیح میدم همین adsl رو داشته باشم ، یکی میگفت که 3 روز خط وصله! اما رانژه چند روز طول میکشه؟ در مورد وایمکس ، خیلی مسخرس که سرعت تو روز بیشتر نیست! رایتل با 128 سرعت 32 رو داری....
با موبایل نمیشه ویرایش کرد!
در مورد همارا راسته که میگن قطعیش زیاده؟ یکی بود که از صبانت تبریز خیلی طرفداری میکرد، میگفت سرعتش خیلی بالاس! کسی تست کرده؟
بله صبانت خیلی خوبه، نمونه ش برین تو تاپیکش، پرنده پر نمیزنه که احتمالا به خاطر رضایت نسبی کاربراشه!
فقط حیف که درخواست های برخی مراکز مخابراتی که شلوغ باشن رو میذاره تو صف!
سرعت شما هم کم شده؟؟ مال من از 120 رسیده به90.... این طوری نمشه منتظرم حجمم تموم بشه کوچ کنم به بلوط و یا مکسنت
بله، حرف شما کاملا درسته! صبر می کردم تا ساعت 3 بشه و میانگین بازه اول به دست بیاد، سرعت من هم از میانگین 247-248 به 221 رسیده!
منم اون 5 گیگم تموم شه، تعرفه ها یک دهم هم بشه با این وضعیت نمی مونم، البته من گزینه بلوط رو هم ندارم و فقط می مونه ماکس!
درست 30 تا از سرعت کم کردند...نصف کردند بسشون نبود.. حالا یواش یواش دارند غلطهای اضافی میکنند 30 تا هم باز از سزعت کم میکنند
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)