تا 1 تومن واسه 111 آمپ+پخش+اسپیکر چی بگیرم
سلام
کاروزریا اگر اصل ژاپن باشه ارزشمنده.اون 120 وات توان ماکزیمم هست. حدود 150 ارزش داره.شایدم بیشتر.چند میگن؟
پرایدم استیج جلوش جالب نیست. ماشینهائی که استیج جلو مطلوبی برای نصب کامپوننت ندارن به نظر من ارزشمند نیستن.چون باید بهترین صدا رو جلو داشته باشیم.
U 456 کن وود بگیرید. 285 تومن.
خیلی کمه بودجتون.هیچی نمیتونید تهیه کنید.
فعلا گلیدن،هلیکس
راکفورد هم سابها و آمپلیفایرهاش خوبن.
عبداله جان مبارک باشه.
کاشکی از دمپینگ و کنترال آمپ هم مینوشتی که چه تاثیری رو ساب داره.
در کل به نظر من شما باید یه SQX 12 بگیری.عالی میشه صدات
این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن متوجه میشی
بودجتون خیلی کمه
پخش رو U456 بگیرید 285
آمپ ML 60.2 گلیدن 365
اسپیکر هم آلپاین SPG-69C3 قیمت 270
ببخشىد پس مارکاىى مثل گرند زىرو کىکىر الپاىن کدنس ساند استىم اىناچى ؟اخه من اصلا تا حالا برند هلىکس نشنىدم![]()
دوستان نصب طاقچه mdf رو بر روی ال 90 توصیه میکنن؟چقدر تاثیر داره توی صدا؟
راستی عمل نکردن کنترل پخش از چی میتونه باشه؟کنترل سالمه و سیگنال میده ولی رو پنل عمل نمیکنه
یه سوال دیگه هم داشتم باطری ماشین 74 آمپر هست دینام هم فابریک خود ماشین هست با توجه به داشتن باند و ضبط و آمپلی تعویض دینام رو پیشنهاد میکنید؟
Last edited by danijon_2006; 11-05-2014 at 13:32.
دوستان یه راهنمایی ازتون میخاستم
یکی از دوستان بین این دوتا کامپ مونده نظر شما چیه ؟ کدوم بهتره ؟ قیمت هر دو حدود 200 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون ....
سلام
من الان رو ماشینم (تیبا ) 140E - ML 60.2 و MC 609 دارم .
اگه بخوام ساب استفاده کنم چی پیشنهاد میدین . به نظر شما 8106 مونو و MX 10 Plus خوبه ؟ میتونید زحمت طراحی باکس رو بکشید؟ پک برق مجزا باید تهیه کنم؟
ممنون
سلام
من میخوام یه سیستم صوتی برای ال 90 بخرم
فعلا خودم یه پخش دارم (خروجی امپ داره)
کنوود هست
من بیشتر عاشق صدای بم هستم تا زیر
بلندی صدا هم زیاد مهم نیست
طبق تحقیقاتی که تا این لحظه کردم نیاز به یک جفت باند خربزه ای و یک عدد ساب و یک آمپلیفایر 4 کاناله نیاز دارم
سیمکشی هم جای خودش
لطفا منو راهنکایی کنید
مثلا چند مدل ساب خوب معرفی کنید و چند مدل یلندگو و اینکه برای آمپلی فایر کدوم مارکها بهتر هستند
برای کل سیستم (منهای پخش) میتونم 800 هزار تا 1.5 میلیون خرج کنم
ولی نمیخوام هزینه اضافی بدم برای چیزی که نیاز ندارم
چون احتمالا بلندی صداشو هیچوقت از یک سوم یا نصف بیشتر نخواهم برد
با تشکر
آقا حمید ببخشید باندهای CO 609 واستون نرسید؟؟؟؟؟
قیمتش در چه حدودیه؟؟؟![]()
سلام
با توجه به احترامی که برای تمامی محصولات CAR AUDIO دارم اما به نظر من هیچکدام از اینها در حد و اندازه های گلیدن و آدیو فیشر نیستند.اینو من نمیگم کارشناسان و ریویوهای موجود میگه.
البته به چند نکته هم باید اشاره کنم.
کیکر برند خوش نامی هست. ساب ووفرها و آمپلیفایرهای مطرحی تولید میکنه ولی متاسفانه تو بازار کشورمان با توجه به کمیاب بودن کالاهاش و تقلبی شدن برخی محصولاتش سهم کمی داره.
گرند زیرو نیز از نظر من تو سطح جهانی حرفی برای گفتن نداره.البته برخی محصولات های اند هم داره.
آلپاین شدیدا تو کیفیت افت کرده ضمنا با توجه به انحصاری بودن قیمتهای محصولاتش نسبتا بالا هست.
ساند استریم یه برند تجاری هست و فقط من آمپلیفایرهای سری هیومن رین این کمپانی رو قبول دارم.بقیه از نظر شخصی من دارای ارزش چندانی نیستند.
MDF باشه بهتره ولی اگر اسپیکر به آهن پیچ بشه مشکلی نیست روی طاقچه فابریک هم نصب بشه.
در مورد کنترل نمیدونم.
خیر نیاز به تعویض دینام نیست. دینام ال 90 ، 90 آمپر هست.
به نظر من MTX رو انتخاب نمائید.
بله کاملا موافقم.MX 10BR یدونه میدونم موجود دارن قیمتش هم 450 تومنه.عالیه.بزن توگوشش.
RS10VB هم هست 250واته اونم 710 تومن.
دوست من منظورتون از صدای بم چیه؟یعنی بیس فقط باشه؟ویبره و لرزش ساب رو دوست دارید؟
هنوز بارشون نیامده.
آقا حمید والا من یه جفت 781 ex دارم,ازشون راضی ام.ولی میخوام با CO 609 اگه بشه عوضشون کنم.
میگن این باند 609 بیس زیادی نداره,درسته؟؟؟
بیسشون در چه حد هست؟؟چندبراره 718 هست؟؟؟
دوستانی که دارن لطفا راهنمایی بکنن
مرسی![]()
Last edited by Kingdom of heaven; 12-05-2014 at 08:25.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)